کرمان – فت فتو – رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با اشاره به کسری اعتبارات هزینهای به عنوان دغدغه دستگاههای اجرایی این استان گفت: قانون فروش اموال مازاد دستگاههای اجرایی را می توان برای تامین کسری این بودجه استفاده کرد. به گزارش فت فتو، جعفر رودری روز سه شنبه در هفتمین نشست شورای توسعه و […]
کرمان – فت فتو – رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با اشاره به کسری اعتبارات هزینهای به عنوان دغدغه دستگاههای اجرایی این استان گفت: قانون فروش اموال مازاد دستگاههای اجرایی را می توان برای تامین کسری این بودجه استفاده کرد.
به گزارش فت فتو، جعفر رودری روز سه شنبه در هفتمین نشست شورای توسعه و برنامهریزی استان کرمان افزود: دستگاههای اجرایی در پرداخت برخی از هزینههای روزانه خود دچار مشکل هستند.
وی با اشاره به یکهزار و ۷۸۷ میلیارد تومان ابلاغیه بودجه تملک دارایی استان کرمان طی سال جاری ادامه داد: مقرر شد برای تامین هزینههای دستگاهها ۱۶۷.۷ میلیارد تومان ملک بفروشیم که تاکنون حدود ۱۱ میلیارد تومان آن محقق شده است.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان کرمان اظهار داشت: اعتبارات هزینهای ۳۳ دستگاه استان کرمان در سالجاری حدود ۶۶۲ میلیارد تومان بوده که تا کنون ۴۶۲.۸ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.
وی گفت: همچنین ۱۲۵ میلیارد تومان اعتبار براساس اسناد موافقتنامهای کسری داریم که از این میزان حدود ۳۵ میلیارد تومان حق پاداش بازنشستگان و نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان مانده مرخصی به دستگاهها ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه یکهزار و ۳۱۲ طرح در قالب منظومههای روستایی تاکنون در استان کرمان اجرا شده که سه منظومه آن در شورای برنامهریزی مصوب شد افزود: این استان رتبه چهارم کشور را در جمعیت روستایی دارد و در این زمینه اقداماتی برای رونق اقتصاد و اشتغال روستایی انجام شده است.
منبع: ایـرنا ?کسری اعتبار دستگاههای اجرایی کرمان با فروش اموال مازاد جبران شود : اخبار استان کرمان – ورزشی
در سالگرد شهادت سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی، این یادداشت، مروری است بر خصال ستودهٔ آن رادمرد، با نگاهی به حکمتِ نهفته در کلام بزرگان و ادبِ پارسی.
نماینده مردم شهرستانهای ابر در مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای شهر بافت در نشستی مشترک با مدیرکل جدید دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کرمان، مسائل و چالشهای این شهر را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
اظهارات اخیر آقای پزشکیان در مورد «گم شدن» روزانه 20 میلیون لیتر سوخت، در شرایط بحرانی اقتصاد کشور، بار دیگر ضرورت شفافیت در نظام اقتصادی را به عنوان یک مطالبهی جدی و فوری مطرح میسازد. «گم شدن» روزانه 20 میلیون لیتر سوخت، تنها یک اتفاق نیست، بلکه نشان از یک مشکل سیستمی دارد که ریشه در عدم شفافیت در بخشهای مختلف اقتصادی دارد. برای مقابله با این بحرانها، مطالبهگری شفافیت در درآمد و هزینهکردها ضروری است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال ۱۴۰۳ را به عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند؛ این نامگذاری، بار دیگر بر اهمیت تولید در اقتصاد کشور و ضرورت مشارکت مردم در این عرصه تأکید دارد.
+ = یازده