کاهش ۴۰ درصدی تقاضا برای خرید شیرینی | اخبار اقتصادی کرمان

نذیر کرمان – پروین میرزاحسینی: رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی،شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی کرمان از کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی تقاضا برای خرید شیرینی خبر داد و گفت:«شیرینی به یک کالای فوق‌لوکس تبدیل شده و خرید شیرینی در شب یلدا نیز احتمالا افزایش نخواهد داشت». امیر رنجبر روز سه‌شنبه ۲۷ آذرماه در گفت‌وگو با نذیر کرمان […]

نذیر کرمان – پروین میرزاحسینی: رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی،شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی کرمان از کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی تقاضا برای خرید شیرینی خبر داد و گفت:«شیرینی به یک کالای فوق‌لوکس تبدیل شده و خرید شیرینی در شب یلدا نیز احتمالا افزایش نخواهد داشت».

امیر رنجبر روز سه‌شنبه ۲۷ آذرماه در گفت‌وگو با نذیر کرمان با تاکید بر این‌که قیمت بالای شیرینی ارتباطی با گران‌فروشی ندارد،افزود:«بسیاری از مواد اولیۀ تهیۀ شیرینی مانند نارگیل،هل،کاکائو و … وارداتی است که با تغییر قیمت دلار قیمت آن‌ها نیز افزایش می‌یابد،از سوی دیگر در روزهای اخیر روغن در بازار کمیاب و بسیار گران شده است و همۀ این موارد بر قیمت شیرینی تاثیر می‌گذارد».

وی یادآور شد:«قنادی‌ها جزو گروه درجه ۳ نرخ‌گذاری هستند و نیاز به قیمت‌گذاری ندارد،هر فروشگاه بر اساس کیفیت جنسی که تولید می‌کند و همچنین بر اساس عرضه و تقاضا،نرخ‌‌گذاری را انجام می‌دهد».

رنجبر با اشاره به نظارت اتحادیه بر نرخ‌های واحدهای صنفی از فعال شدن بازرسی در آستانۀ شب یلدا خبر داد و بیان کرد:«مردم بر اساس کیفیت کار می‌توانند قیمت اعلام‌شده را بسنجند،با این وجود اتحادیه نیز در خدمت شهروندان است و می‌توانند مسائل خود را در میان بگذارند».

وی در ادامه یکی از مشکلات و چالش‌های جدی قنادان را کمبود نیروی کار بیان کرد و افزود:«به دلیل این‌که قنادی کار تخصصی است،نیاز به نیروی کار متخصص در این زمینه داریم اما متاسفانه افرادی با توانایی کار در قنادی و شیرینی‌پزی نداریم».

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی،شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی کرمان ادامه داد:«البته به‌تازگی با فنی‌حرفه‌ای مذاکراتی انجام داده‌ایم تا دوره‌هایی برای آموزش نیروی کار برگزار کنند».

  




کاهش ۴۰ درصدی تقاضا برای خرید شیرینی

منبع:خبر کرمان
?کاهش ۴۰ درصدی تقاضا برای خرید شیرینی :اخبار استان کرمان – اقتصادی