کاهش آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استان کرمان ضروری است | خبر کرمان

کرمان- معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: کاهش آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل، از طریق برنامه های مختلف در استان کرمان ضرورت دارد. به گزارش نذیر کرمان، اصغر پارسا ظهر یکشنبه در گردهمایی معاونان آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان کرمان، اظهار کرد: معلم رکن اصلی و اساسی […]



کرمان- معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: کاهش آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل، از طریق برنامه های مختلف در استان کرمان ضرورت دارد.

به گزارش نذیر کرمان، اصغر پارسا ظهر یکشنبه در گردهمایی معاونان آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان کرمان، اظهار کرد: معلم رکن اصلی و اساسی آموزش است.

وی با اشاره به اینکه لازمه تحول در آموزش و پرورش، تحول در نیروی انسانی آن است، افزود: ساماندهی باکیفیت نیروی انسانی، مهمترین مؤلفه پروژه مهر است.

پارسا بیان کرد: باید معلمان بر اساس تخصص و مهارت، ساماندهی شده و از جابجایی و تغییرات غیر کارشناسی پرهیز شود.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان، معلمان را اساسی‌ترین رکن در آموزش عنوان کرد.

وی گفت: بدون شک انجام فرآیند صحیح ساماندهی مبتنی بر سیاست‌های سند تحول بنیادین منجر به افزایش کیفیت فعالیت‌ها، تقویت شایستگی‌های اعتقادی و حرفه‌ای معلمان می‌شود.

پارسا در ادامه تاکید کرد: همچنین ساماندهی متناسب، موجب جذب حداکثری دانش آموزان لازم التعلیم و بازمانده از تحصیل می‌شود.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان سپس بر اجرای صحیح و اصولی طرح شهید محمودوند تاکید کرد.

پارسا یادآور شد: کاهش آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل از طریق برنامه‌های افزایش پوشش تحصیلی، افزایش نرخ گذر و جذب دانش آموزان و … ضرورت دارد.

وی گفت: این امر ضمن ارتقای سطح علمی جامعه، برقراری عدالت آموزشی و کاهش آسیب‌های فرهنگی اجتماعی را بدنبال دارد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان ادامه داد: کاهش آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل، زمینه‌های لازم برای برخورداری از فرصت‌های برابر آموزشی را نیز ایجاد می‌کند.

پارسا سپس تصریح کرد: سوابق تحصیلی به عنوان ملاک و معیار آموزش عالی مورد توجه قرار دارد.

وی گفت: ما درحال بازگشت به جایگاه برنامه درسی و نقش معلم در کلاس درس هستیم.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان افزود: تنظیم برنامه هفتگی بر اساس جدول مصوب دروس و رعایت سختی و دشواری دروس، با اولویت قرار دادن دانش آموزان امری بسیار مهم و ضروری است.

پارسا همچنین اظهار کرد: سرگروه‌های آموزشی نماینده معلمان و راهبر آموزشی هستند و می‌توانند سهم بسزایی در آموزش دبیران تازه استخدام داشته باشند.

وی افزود: همچنین سرگروه‌های آموزشی می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از افت تحصیلی دانش آموزان داشته باشند.

پارسا اظهار کرد: سرگروه‌های آموزشی از متولیان اصلی امر تعلیم و تربیت هستند که منزلت، ایثار و فداکاری آنان در آموزش و پرورش روشن است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان در ادامه با اشاره به کیفیت بخشی به مدیریت آموزشگاهی گفت: در کشورهای پیشرفته مدیر مدرسه به معنای واقعی رهبر آموزشی است.

وی با تاکید بر اینکه محور تحول مدارس، مدیران هستند، ادامه داد: باید اکنون این سوال مطرح شود که برای توانمندسازی مدیران چقدر تلاش کرده‌ایم؟

پارسا با اشاره به اینکه کانون اجرایی سند تحول بنیادین، مدرسه است بیان کرد: محور این تحول، مدیر است و معلمان نیز در کنار آن، ابزار این تحول محسوب می‌شوند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان تاکیدکرد: استفاده از ظرفیت اولیای دانش آموزان و معلمان در مدارس ضرورت دارد.

پارسا ادامه داد: اولیا هم می‌توانند نقش مؤثری در فرآیند یاددهی و یادگیری داشته باشند که باید از این ظرفیت و از مشارکت آنان بهره برد.

وی بر اجرای صحیح، اصولی و دقیق هدایت تحصیلی و توسعه متوازن شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی، تاکید کرد.

پارسا تصریح کرد: کیفیت بخشی به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و آموزش در محیط‌های کارگاهی و استاندارد ضرورت دارد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان با تاکید بر اینکه نسل جوان باید با علم و فناوری بیشتر آشنا شوند، گفت: باید به دانش آموزان الفبای پیشرفت جامعه را یاد بدیم که با حافظه محوری در تناقض است.

کد خبر ۶۱۸۵۹۷۵


کاهش آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استان کرمان ضروری است

منبع: مــهر
? کاهش آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استان کرمان ضروری است