کاهش آلودگی گرد و غبار در کارخانه کنسانتره با طرح نخبگان کارگری
مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت شرکت سنگ آهن گهر زمین گفت: با ابداع و طراحی دستگاه اسکرابر تمام اتومات دو تیغه رتبه برتر گروه کار نمونه منتخب استانی را اخذ کردیم. مهدی دیانت پور که مقام گروه کار نمونه منتخب استانی در جشنواره امتنان کارگری را کسب کرده است، در گفتگو با سرویس اقتصادی «نذیر […]
مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت شرکت سنگ آهنگهر زمین اذعان کرد: واحد آزمایشگاه و کنترل کیفیت شرکت گهرزمین موفق به ابداع و طراحی اسکرابر تمام اتومات دو تیغه برای کالیبراسیون سیستمهای توزین شد.
وی به اهمیت اختراع ثبت شده در این واحد صنعتی گفت: استفاده از اسکرابر تمام اتومات دو تیغه، فاقد نشتی مواد و خطر جانی بوده و برای استفاده از آن، تنها نیاز به حضور یک نفر نیروی انسانی است.
دیانتپور تاکید کرد: در صورتیکه برای عملیات کالیبراسیون از اسکرابر تمام اتومات دو تیغه در موقعیت صحیح استفاده شود، مدت زمان کالیبراسیون سالانه برای سیستم های توزین از ۶۰ ساعت به حدود ۸ ساعت کاهش خواهد یافت.
وی در ادامه افزود: استفاده از اسکرابرهای دستی برای کالیبراسیون سیستمهای توزین، منجر به ایجاد مشکلات فراوان از قبیل مخاطرات جانی، طولانی شدن زمان قطع Feed، نیاز به نیروی انسانی زیاد، مدت زمان طولانی فرآیند کالیبراسیون، نشتی مواد از زیر تیغه اسکرابر به علت طراحی نامناسب و … میشود.
مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت گهرزمین از دیگر مزایای اختراع اسکرابر تمام اتومات دو تیغه به موارد ذیل اشاره کرد و گفت: کاهش چشمگیر مدت زمان کالیبراسیون سیستم های توزین، جلوگیری از توقف یا کاهش تولید به منظور انجام کالیبراسیون، افزایش تولید کنسانتره سالانه به میزان ۱۵۰۰۰ تن معادل ۴۳ میلیارد تومان (در سال ۱۴۰۱) از محسنات این طرح است.
وی به دیگر موارد اثرگذار این اختراع اشاره کرد و گفت: کاهش ۸۷ درصدی هزینههای پنهان (Hidden Factory) ناشی از انجام کالیبراسیون در کارخانه کنسانتره، کاهش قابل توجه آلودگی گرد و غبار ناشی از انجام کالیبراسیون، کسب رضایتمندی صددرصدی از واحد فرآوری و پیمانکار بهرهبرداری (شرکت نظم آوران) پس از نصب و تجهیز آن از خصوصیات موفقیتآمیز این اختراع است.
دیانتپور ادامه داد: این اختراع که به همت واحد آزمایشگاه و کنترل کیفیت گهرزمین صورت گرفت، در اداره ثبت اختراعات کشور و در طبقه بندی بین المللی B۶۵G۴۵/۱۶ به ثبت رسیده است.
نماینده گروه دانشبنیان و مخترع کارگری در خصوص نقش کارگران در عرصه اقتصاد مقاومتی گفت: سرمایه انسانی که بخش اعظم آنرا کارگران بخشهای مختلف اقتصاد تشکیل میدهد و سرمایهگذاری عمومی از مهمترین عوامل توسعه اقتصادی محسوب میشوند.
وی ادامه داد: سرمایهگذاری مردمی و کار سالم دو ویژگی مهمی است که میتواند موجبات رشد هر اقتصادی را فراهم کند، در سایه همین ظرفیتهاست که تحقق اهداف اقتصادمقاومتی با حضور کارگران متعهد میسر میشود.
مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت گهرزمین در خصوص نقش بنگاههای کوچک زودبازده در تکثیر موقعیتهای شغلی کارگری، گفت: بنگاههای زودبازده نیاز به سرمایهگذاری بلند مدت ندارند و زود به سوددهی میرسند به همین علت بسیار زیاد در توسعه اقتصاد و اشتغال نقشآفرین هستند و از سویی هزینه راهاندازی این بنگاهها خیلی کم است.
دیانت پور مدعی شد: امروزه، کارفرمایان با درک اهمیت مهارتافزایی کارگران در سودآوری و بهرهوری بیشتر، اهتمام جدی جهت تحقق این امر مهم را دارند اما در خصوص امنیت شغلی که دغدغه کارگران است هنوز اقدامات موثری شکل نگرفته است.
وی تاکید کرد: اجرایی کردن مصوبه مجلس در خصوص حذف قراردادهای کوتاه مدت و حذف شرکتهای تامین نیرو که قراردادهای کوتاه مدت دارند، میتواند کمک شایانی به رفع این دل نگرانیها کنند.
مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت گهرزمین در پایان به فرمایش مقام معظم رهبری اشاره و خاطر نشان کرد: «تولید، حیات کشور و کارگران ستون فقرات تولید کشور هستند و در خط مقدم جبهه مبارزه با جنگ اقتصادی دشمن قرار دارند» بنابراین باید به این جامعه که ۶۰ درصد استان کرمان را به خود اختصاص داده است بیشتر توجه کرد.
انتهای خبر/ طهماسبی
کاهش آلودگی گرد و غبار در کارخانه کنسانتره با طرح نخبگان کارگری
منبع:آرمـان
? کاهش آلودگی گرد و غبار در کارخانه کنسانتره با طرح نخبگان کارگری
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰