کاندیداهای پوششی باید ردصلاحیت می‌شدند

«شورای نگهبان باید کاندیدای پوششی را ردصلاحیت می کرد.» این واکنش علی جنتی، عضو کابینه دولت روحانی به اظهارات تخریبی برخی از نامزدها در مناظره‌های انتخاباتی است. علی جنتی در گفتگویی که پیش از مناظره آخر با خبرگزاری خبرآنلاین داشته به کنایه‌ها مبنی بر اینکه پزشکیان دولت سوم روحانی است، پاسخ می‌دهد و می‌گوید «دولت […]


«شورای نگهبان باید کاندیدای پوششی را ردصلاحیت می کرد.» این واکنش علی جنتی، عضو کابینه دولت روحانی به اظهارات تخریبی برخی از نامزدها در مناظره‌های انتخاباتی است.

علی جنتی در گفتگویی که پیش از مناظره آخر با خبرگزاری خبرآنلاین داشته به کنایه‌ها مبنی بر اینکه پزشکیان دولت سوم روحانی است، پاسخ می‌دهد و می‌گوید «دولت هشت ساله آقای دکتر روحانی یکی از درخشان ترین دوران های تاریخ کشور پس از انقلاب است همچنانکه دوره خدمت آقای هاشمی رفسنجانی و خاتمی هم به همین نحو بوده است.»

به گزارش خبرآنلاین بخش هایی از گفت وگوی علی جنتی را در ادامه می خوانید:

فکر می‌کنم حضور آقایان آذری جهرمی و ظریف خیلی موثر است. آقای دکتر ظریف هم به خاطر شخصیت برجسته سیاسی‌اش و هم به خاطر کارهای فوق العاده‌ای که در دوران وزارت انجام داد ازجمله به سر انجام رساندن برجام و رفع تحریم‌ها و توافق با شش کشور اروپایی و آمریکا که کار بسیار بزرگی بود و در سطوح بالای کشور هم کسی باور نداشت که بتوان چهار قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران و تحریم های تحت فصل هفتم منشور ملل متحد را بردارد، از محبوبیت ویژه ای برخوردار است.
قطعنامه‌هایی که امکان حمله نظامی به ایران داشت . بنابراین حضور ایشان در کنار آقای دکتر پزشکیان می‌تواند موجب جذب آرای بسیاری از روشنفکران و نخبگان کشور و یا کسانی که با صندوق انتخابات قهر کرده‌اند و نمی‌خواهند رای بدهند، بشود و آنها را به مشارکت در انتخابات ترغیب کند .
آقای آذری جهرمی هم به خاطر خدماتی که در طول خدمت در وزارت ارتباطات داشته، به خصوص گسترش پهنای باند، مورد اقبال مردم است . بر اساس اطلاعاتی که دارم ایشان در یک مقطع هر ماه حدود ۸ درصد پهنای باند اینترنت را افزایش می‌دادند.
امروز می‌بینیم که دورترین روستاها هم دسترسی به اینترنت دارند و می‌توانند اطلاعات را در فضای مجازی کسب کنند و همه اینها مرهون پیگیری‌ها و خدمات آقای آذری جهرمی و قبل از ایشان آقای دکتر واعظی است. ضمن اینکه ایشان به عنوان جوانی که در پست وزارت قرار گرفته و توانسته چنین خدماتی را ارائه دهد در بین جوانان کشور محبوبیت فراوان دارد و طبیعتا می‌تواند در جذب جوانان برای مشارکت در انتخابات موثر باشد.
چون حضور ایشان کنار آقای پزشکیان در جذب آرا موثر است و به همین دلیل به دنبال تخریب او هستند. این‌ها روش های کهنه ای است که متاسفانه این جماعت در گذشته هم به کارگرفته اند و به ضرر خودشان تمام شده است . البته مردم بهترین گواه و داور هستند و قضاوت خودشان را در روز رای گیری هشتم تیرماه نشان خواهند داد.
دولت هشت ساله آقای دکتر روحانی یکی از درخشان‌ترین دوران‌های تاریخ کشور پس از انقلاب است همچنانکه دوره خدمت آقای هاشمی رفسنجانی و خاتمی هم به همین نحو بوده است و به همین دلیل بسیاری از اعضای دولت های گذشته از آقای پزشکیان به عنوان نماد تفکری که به دنبال تغییر وضع موجود است حمایت می‌کنند.
این تفکر را اصلاح طلبان و اعتدال گرایان و حتی برخی از اصولگرایان معتدل حمایت می کنند. چون وضعیتی که ما امروز در کشور شاهد آن هستیم، ازجمله وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم و تحریم هایی که برکشور تحمیل شده و زیان هایی که ناشی از تحریم بر دوش ملت قرار گرفته است موجب نارضایتی و اعتراض عامه مردم است .
کشور عملا در بسیاری از بخش‌ها درجا می‌زند و پیشرفتی در این سال‌ها نداشته است . عموم روشنفکران و عقلایی که به آینده کشور می اندیشند، به دنبال راهی هستند که این وضعیت را تغییر دهند . اگر دکتر پزشکیان نمی‌آمد و هر فرد دیگری هم که می‌توانست این تغییر را ایجاد کند از او حمایت می‌کردند .
دولت آقای روحانی دولتی کاملا قابل دفاع است و بنابراین چه اشکالی دارد که دولت آینده ادامه دهنده راه دولت روحانی باشد . مگر چه اشکالی دارد؟ به جز این که دولت یازدهم و دوازدهم خدمات بسیار شایانی به کشور انجام داده ، تحریم ها را برداشت ، تورم را مهار کرد و روابط خارجی را گسترش داد.
بر فرض اینکه کاندیدای پوششی هم نباشند ، این‌ها باتوجه به شرایطی که در قانون اساسی آمده است واجد شرایط نیستند . افرادی می‌توانند کاندیدای ریاست جمهوری شوند که از نظر دانش و تقوا و تدین، اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی کاملا شناخته شده باشند. جزء رجال سیاسی باشند و مدیر و مدبر باشند. آن هم در حد اداره کشور نه این که مدیر کارخانه باشند. بلکه بتواند مدیر اجرایی یک کشور باشند . کدامیک از آنان این شرایط را دارند؟ دور قبل هم اشتباها تایید شدند. صحبت هایی که در مناظره مطرح شده است که بی تقوایی در آن دیده می‌شود ، شورای نگهبان باید این‌ها را رد صلاحیت می‌کرد .
من اعتقاد ندارم که بعد از تایید صلاحیت کسی را رد صلاحیت کنند. البته شورای نگهبان اعتقاد دارد تا قبل از روز انتخابات هم میتواند نامزدها را رد صلاحیت کند بنابراین وقتی چنین صحنه هایی را در صدا و سیما می‌بینند می‌توانند از نظارت خود استفاده کنند.


کاندیداهای پوششی باید ردصلاحیت می‌شدند

منبع: اصلاحات نیوز
? کاندیداهای پوششی باید ردصلاحیت می‌شدند