کارگروه نانوایی‌ها نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌ها داشته باشد

فرماندار راور در جلسه کارگروه نانوایی ها گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و این کارگروه باید نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی ها داشته باشد. به گزارش سرویس اجتماعی«نذیر کرمان» به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان راور؛ فرماندار راور با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار […]

فرماندار راور در جلسه کارگروه نانوایی ها گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و این کارگروه باید نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی ها داشته باشد.

به گزارش سرویس اجتماعی«نذیر کرمان» به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان راور؛ فرماندار راور با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار می رود، گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانوایی‌های شهرستان داشته باشند.

رضا عباسی تاکید کرد: در تمام فرآیندهای تولید نان، خبازان شهرستان باید استاندارد‌های لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی‌های غیر مجاز و استفاده از آرد سبوس‌دار و همچنین استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی به همکاری مشترک ادارات صنعت معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت و درمان و اتحادیه خبازان شهرستان برای افزایش کیفیت و مصرف درست نان اشاره و خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های ویژه آموزشی برای نانوایی ها به صورت فصلی و صدور گواهی نامه آموزشی و هم چنین تشویق نانوایانی که نان باکیفیت به مردم عرضه می کنند از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس شورای آرد و نان شهرستان تاکید کرد: جهت جلوگیری از عرضه غیرقانونی و خارج از شبکه آرد، لازم است بازرسی‌های اتحادیه از واحدهای خبازی به صورت مستمر و مضاعف صورت پذیرد.

رضاعباسی نانوایی‌ها را یکی از مهمترین مشاغلی دانست که با سلامت مردم در ارتباط هستند و تاکید کرد: اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت ضوابط بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت دستگاههای یاد شده در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است و باید نانوایی هایی که همه موارد را رعایت می‌کنند، تشویق و با سایر نانوایی‌ها نیز برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

فرماندار راوردر پایان عملکرد درست سیستم حمل و توزیع آرد یارانه ای را در چرخه تولید نان بسیار موثر دانست و خاطرنشان کرد: در مسیر تهیه و توزیع نان به عنوان کالای اساسی و ضروری هیچ گونه کوتاهی قابل قبول نیست.

 

در این جلسه نظارت دقیق بر نحوه تخصیص سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و همچنین تعیین میزان سهمیه و روش تفکیک آرد توزیعی در بخش های آزاد ویارانه ای از موارد مورد بررسی در این جلسه بود.

انتهای خبر/کمساری




کارگروه نانوایی‌ها نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌ها داشته باشد

منبع:آرمـان
? کارگروه نانوایی‌ها نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌ها داشته باشد