درختان انبه شهرستان منوجان همه ساله در نیمه دوم اردیبهشت ماه آماده عملیات برداشت انبه نارس ه برای مصارف ترشی و لواشک است میشوند.
به گزارش سرویس چندرسانهای پایگاه خبری «نذیر کرمان»؛اردیبهشت جنوب طعم ترش انبه نارس دارد و خرداد تا خرماپزان مرداد با انبههای رسیدهاش شیرینزبانی میکند وبانوان با انبههای نارس ترشی میاندازند. شایان ذکر است،بیش از 50 درصد محصول به صورت نارس (سبز) برداشت میشود. شهرستان منوجان به دلیل شرایط مساعد آب و هوایی برای کشت میوههای گرمسیری مانند انبه بسیار مناسب است. انتهای خبر/محمدی