چالش کمبود پزشک در مناطق محروم؛ دغدغه دانشگاه علوم پزشکی کرمان | اخبار کرمان و شهرستان ها

نذیر کرمان/کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به چالش‌های تأمین پزشکان در مناطق محروم گفت: تمایل پزشکان برای کار در بخش بهداشت، به‌ویژه در روستاها و شهرهای کوچک، به دلیل مسائل مالی و نبود جذابیت کافی کاهش یافته است. دکترمرتضی هاشمیان صبح امروز ۲۷ دی‌ماه در نشست مشترک با مجمع نمایندگان استان کرمان […]



نذیر کرمان/کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به چالش‌های تأمین پزشکان در مناطق محروم گفت: تمایل پزشکان برای کار در بخش بهداشت، به‌ویژه در روستاها و شهرهای کوچک، به دلیل مسائل مالی و نبود جذابیت کافی کاهش یافته است.

دکترمرتضی هاشمیان صبح امروز ۲۷ دی‌ماه در نشست مشترک با مجمع نمایندگان استان کرمان با اشاره به چالش‌ها و اولویت‌های حوزه سلامت، بر ضرورت افزایش رضایتمندی ارباب رجوع و کارکنان تأکید کرد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی، از بدو تولد تا پایان حیات همراه افراد است و رضایتمندی مراجعه‌کنندگان نقش اساسی در بهبود خدمات دارد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: در حال حاضر، دانشگاه با ۱۳ هزار نیروی انسانی در ۹ شهرستان استان کرمان فعالیت می‌کند و رضایتمندی این نیروها بسیار اهمیت دارد. حتی اگر بهترین و پیشرفته‌ترین تجهیزات در اختیار باشد، در صورت عدم رضایت نیروهای انسانی، رضایتمندی بیماران و مراجعه‌کنندگان نیز تأمین نخواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت تعیین تکلیف برخی از واحدها و روسای دانشگاه‌ها، اظهار کرد: بلاتکلیفی در مدیریت برخی واحدها و روسای دانشگاه‌ها آسیب‌زا است. از وزارت بهداشت و مسئولان درخواست می‌کنم که این مسئله با سرعت بیشتری پیگیری شود تا دانشگاه بتواند برنامه‌های خود را بهتر پیش ببرد.

هاشمیان همچنین از نقش خیران در پیشبرد طرح‌های درمانی و تخصصی قدردانی کرد و گفت: با کمک خیریه‌ها توانسته‌ایم اقدامات مؤثری انجام دهیم. به‌ویژه در حوزه درمان‌های سرطان، مرکز توموتراپی و تصویربرداری پیشرفته از ماه گذشته به بهره‌برداری رسیده و مرکز پت‌اسکن نیز تا پایان سال آماده ارائه خدمات خواهد شد. البته باید سطح‌بندی خدمات درمانی و توزیع بهینه منابع با توجه به جمعیت و نیازهای منطقه‌ای رعایت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به چالش‌های تأمین پزشکان در مناطق محروم گفت: تمایل پزشکان برای کار در بخش بهداشت، به‌ویژه در روستاها و شهرهای کوچک، به دلیل مسائل مالی و نبود جذابیت کافی کاهش یافته است. سهمیه‌های محدود پزشکان نیز پاسخگوی نیازها نیست و همین موضوع مشکلاتی را در ارائه خدمات اولیه سلامت ایجاد کرده است.

وی در پایان افزود: امیدواریم با همکاری وزارت بهداشت و برنامه‌ریزی‌های بهتر، مشکلات تأمین نیروی انسانی، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، برطرف شود تا بتوانیم خدمات شایسته‌تری به مردم ارائه دهیم.

انتهای پیام


چالش کمبود پزشک در مناطق محروم؛ دغدغه دانشگاه علوم پزشکی کرمان

منبع: ایـسنا
? چالش کمبود پزشک در مناطق محروم؛ دغدغه دانشگاه علوم پزشکی کرمان