محسن حیدرآبادی گفت: پیش بینی می شود امسال با توجه به سرمازدگی بهاره قریب ۶ هزار تن گل محمدی در بردسیر برداشت شود.
محسن حیدرآبادی مدیر جهادکشاورزی بردسیر در گفتگو با خبرنگار فت فتو، گفت: برداشت گل محمدی از ۳۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول آغاز شده و متوسط عملکرد آن ۲ تن برای مزارع ارگانیک و ۴ تن برای مزارع غیر ارگانیک است. وی افزود: متاسفانه امسال نیز مانند سال قبل حدود ۵۰ درصد گل محمدی در اثر سرمای بهاره خشک شدند و پیش بینی می شود ۵ تا ۶ هزار تن گل، برداشت شود. حیدرآبادی بیان کرد: فرآورده های گل محمدی به سه شکل غنچه، گلاب و روغن (اسانس) به بازار عرضه می شود. وی افزود: گل محمدی هر ساله ارز آوری خوبی در بخش کشاورزی دارد و بخشی از تولیدات آن به کشورهای اروپایی، حوزه خلیج فارس و کشورهای شرق آسیا صادر می شود. مدیرجهاد کشاورزی بردسیر تعداد واحدهای فرآوری گل را حدود ۸۰ واحد سنتی و نیمه صنعتی و ۱۰ واحد صنعتی برشمرد و گفت: فصل گل چینی برای بیش از ۶ هزار نفر اشتغال فصلی ایجاد می کند اما کمبود کارگر در این فصل یکی از مشکلات همیشگی گلکاران است. وی در پایان ضمن دعوت از افراد جویای کار برای همکاری با کشاورزان منطقه یادآور شد: برداشت گل محمدی تا تیرماه ادامه دارد. انتهای پیام/شاه حیدری