پیشنهاد شهر خانوکِ زرند به عنوان یکی از مقاصد گردشگری مقاومت

نذیر کرمان/کرمان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی امروز ۱۱ خردادماه با هدف افتتاح و بازدید چند پروژه گردشگری به کرمان سفر کرد. به گزارش نذیر کرمان، عزت‌الله ضرغامی ضمن ادای احترام به شهدای شهر مقاومت خانوک از توابع شهرستان زرند، درباره چریک پیر گفت: حاج قاسم سلیمانی لقب چریک پیر را به زهرا […]

نذیر کرمان/کرمان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی امروز ۱۱ خردادماه با هدف افتتاح و بازدید چند پروژه گردشگری به کرمان سفر کرد.

به گزارش نذیر کرمان، عزت‌الله ضرغامی ضمن ادای احترام به شهدای شهر مقاومت خانوک از توابع شهرستان زرند، درباره چریک پیر گفت: حاج قاسم سلیمانی لقب چریک پیر را به زهرا اسدی داد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: این بانوی بزرگوار در این منطقه کوچک پایگاه مقاومت راه‌اندازی کرد و با بسیج کردن خانم‌های این خطه برای رزمندگان در دوران دفاع مقدس نان پخت می‌کردند لذا با توجه به اینکه در این منطقه کوچک شهدای زیادی داریم، این منطقه را پایگاه مقاومت بدانیم، کار درستی است.

ضرغامی با اشاره به خدمات چریک پیر در ادامه او را یک شهید والا و عزیز دانست و پیشنهاد کرد که گردشگران مقاومت نیز به این منطقه برای زیارت مرقد این بزرگوار بیایند.

بازدید از خانه بانو زهرا اسدی که به‌عنوان یکی از مناطق گردشگری مقاومت است، گام بعدی ضرغامی در شهرستان زرند بود.

به گزارش نذیر کرمان، مرحوم حاجیه زهرا اسدی معروف به کربلایی زهرا، کار خود را از سال ۱۳۶۰ با همراهی ۹۰ نفر از بانوان شهر خانوک که عمده آنان اکنون خانواده شهداء و ایثارگران هستند، با پخت نان برای رزمندگان آغاز کردند و همچنان پس از هشت سال دفاع مقدس آتش تنور خود را گرم نگه داشته و در برهه‌های حساس کشور از جمله سیل، زلزله و … به یاری مردم شتافته و در مناسبت های ملی و مذهبی در اماکن مختلف کشور، همچنین پیاده‌روی اربعین (روزانه ۲۰۰۰ قرص) نان گرم توزیع کرده‌اند.

لقب «چریک پیر» را نیز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به خانم زهرا اسدی داد که اکنون بر سنگ مزار او حک شده است.

ضرغامی با گام گذاشتن در زیر سقف‌های گنبدی بازار وکیل زرند که یکی از آثار باستانی متعلق به دوره قاجاریه این شهرستان است، با ظرفیت های تاریخی این منطقه آشنا شد.

به گزارش نذیر کرمان، این بازار تاریخی در برابر زلزله های شدید در این منطقه تا حدود زیادی مقاومت کرده و در طول تاریخ شاهد تخریب‌ها و بازسازی هایی بوده است.

برپایه این گزارش، طرح و معماری بازار وکیل زرند به این گونه است که سقف های گنبدی جدا از هم در راستای یکدیگر بر روی ستون های چهار طاق ها قرار گرفته اند و در زیر هر گنبد، بین ستون ها دو مغازه رو به روی هم قرار گرفته اند. درب های اصلی مسجد جامع زرند نیز در بازار وکیل قرار دارند.

بررسی و اتخاذ تصمیم برای رفع مشکلات مجتمع گردشگری بهشت پنجم زرند هدف بعدی سفر وزیر میراث فرهنگی  به شهرستان زرند بود.

او پس از بررسی مشکلات سرمایه‌گذاران این مجتمع، دستور همکاری لازم برای رفع مشکلات سرمایه‌گذار را داد ضمن آنکه از محل تبصره ۱۸ برای تکمیل بخش اقامتی تسهیلات داده شود.

محمدجواد جعفری سرمایه گذار مجتمع گردشگری بهشت پنجم نیز گفت: کلید احداث آن از سال ۹۳ زده شده و ۵۳ میلیارد تومان تاکنون هزینه شده که فقط ۱۱ میلیون آن را تسهیلات گرفتیم و مابقی آن آورده شخصی بوده است و اکنون فاز اول راه اندازی شده و ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل فاز دوم این پروژه نیاز است.

وی با اشاره به ظرفیت گردشگری شهرستان زرند ادامه داد: در حال حاضر زمینه اشتغال ۲۵ نفر در فاز اول این مجتمع فراهم شده است.

فریدون فعالی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان نیز درباره این پروژه گفت: موافقت اصولی و مجوز ایجاد به این پروژه داده شده و دادن پروانه بهره‌برداری نیز در دست اقدام است.

به گزارش نذیر کرمان، بوم گردی ایرانی‌منش مقصد پایانی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در زرند بود.

انتهای پیام




پیشنهاد شهر خانوکِ زرند به عنوان یکی از مقاصد گردشگری مقاومت

منبع: ایـسنا
? پیشنهاد شهر خانوکِ زرند به عنوان یکی از مقاصد گردشگری مقاومت