پیشرفت ۶۳ درصدی سرشماری کشاورزی در شهربابک

رئیس ستاد سرشماری شهربابک درصد پیشرفت سرشماری کشاورزی این شهرستان را ۶۳ درصد عنوان کرد. به گزارش پایگاه خبری «نذیر کرمان»؛ سید کمال‌الدین نورالدینی در خصوص سرشماری عمومی کشاورزی در شهربابک گفت: شهرستان شهربابک به منظور انجام این طرح تعداد ۱۱ نفر آمارگیر، یک نفر مامور تلفنی، سه کارشناس مسئول و یک کارشناس خبره دارد. […]



رئیس ستاد سرشماری شهربابک درصد پیشرفت سرشماری کشاورزی این شهرستان را ۶۳ درصد عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری «نذیر کرمان»؛ سید کمال‌الدین نورالدینی در خصوص سرشماری عمومی کشاورزی در شهربابک گفت: شهرستان شهربابک به منظور انجام این طرح تعداد ۱۱ نفر آمارگیر، یک نفر مامور تلفنی، سه کارشناس مسئول و یک کارشناس خبره دارد.
 

وی افزود: درصد پیشرفت کار نسبت به آمار مبنا (تهران) متناسب و همگام است که در سامانه سیجاد (سامانه یکپارچه جمع آوری اطلاعات داده‌ها) ثبت شده است.
 
رئیس ستاد سرشماری شهربابک با بیان اینکه شهرستان شهربابک دارای ۸۳۳ روستا و آبادی است، اظهار کرد: از ابتدای برنامه تاکنون اطلاعات ۷ هزار و ۵۰۰ بهره‌بردار از شهرستان شهربابک در سامانه به ثبت رسیده است.
 
 نورالدینی درصد پیشرفت سرشماری کشاورزی در شهربابک را ۶۳/۹ درصد عنوان کرد و افزود: استان کرمان شامل ۱۷ شهر منتخب است که شهر منتخب شهربابک داری ۹۷۵ بهره‌بردار در سطح شهر است که ثبت اطلاعات آنان با تماس مامور تلفنی انجام می‌شود.
 
 وی بیان کرد: سرشماری عمومی کشاورزی تا پایان آذرماه سال جاری ادامه دارد و از شهروندان شهرستان شهربابک تقاضا می‌شود با ماموران سرشماری که دارای کارت شناسایی معتبر هستند همکاری لازم را داشته باشند.
 
 سرپرست فرمانداری شهربابک تصریح کرد: ارائه اطلاعات دقیق به مأموران سرشماری کشاورزی فرصت برنامه‌ریزی بهتر و متناسب‌تر را برای دست‌اندرکاران و تصمیم‌گیران فراهم می‌کند.
 
وی با تاکید بر اینکه کلیه اطلاعات کشاورزان کاملاً محرمانه خواهد بود، افزود: به مردم اطمینان می‌دهیم در قبال مشارکت در ارائه اطلاعات دقیق به مأموران سرشماری هرگز مشمول قطع یارانه، پرداخت مالیات و سایر مباحث نخواهند بود و انتظار داریم که با همکاری خوب با مأموران در برنامه‌ریزی‌های آتی بخش کشاورزی و امنیت غذایی مشارکت کنند.
 
نورالدینی تصریح کرد: همه برنامه‌ریزی‌های شهرستان در حوزه کشاورزی و دام‌پروری از جمله تخصیص سوخت، تسهیلات اشتغال‌زایی، تامین و برآورد نیاز‌های کشاورزان، کود و سم مورد نیاز با استفاده از اطلاعات دقیق این سرشماری در آینده انجام می شود.
وی بیان کرد: سال ۱۳۹۳ ما ۱۱ هزار بهره‌بردار داشتیم، اما بر اثر عواملی از جمله کم‌آبی، خشکسالی توسعه صنعت و… در طول سال‌های گذشته تاکنون تعداد بهره‌برداران از منابع کاهش چشمگیری داشته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای خبر/س


پیشرفت ۶۳ درصدی سرشماری کشاورزی در شهربابک

منبع:آرمـان
? پیشرفت ۶۳ درصدی سرشماری کشاورزی در شهربابک