رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: پژوهشها باید به سمت پژوهشهای طرح مسئله و حل مشکلات سوق داده شود و در راستای حل مسائل اقدام کنیم. به گزارش خبرنگار گروه استانهای فت فتو از سیرجان، علی یعقوبیپور در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان که با حضور محمدرضا خضریپور عضو هیئتمدیره شرکت […]
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: پژوهشها باید به سمت پژوهشهای طرح مسئله و حل مشکلات سوق داده شود و در راستای حل مسائل اقدام کنیم.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای فت فتو از سیرجان، علی یعقوبیپور در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان که با حضور محمدرضا خضریپور عضو هیئتمدیره شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین، محمد کریمالدینی معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان مرکزی و اعضای هیئت علمی این دانشگاه برگزار شد، گفت: باید پژوهشها به سمت پژوهشهای طرح مسئله و حل مشکلات سوق داده شود و در راستای حل مسائل اقدام کنیم.
بیشتر بخوانید:
۱۴ میلیون نفر در ایران دارای تحصیلات دانشگاهی هستند
وی بیان کرد: تحقیق و پژوهش یکی از ابزارهای اساسی برای تحقق آرمانهای نظام جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب به شمار میرود و تلاش هدفمند و جهادی نخبگان و اندیشمندان کشور در سالهای اخیر، این امیدواری را در جامعه علمی کشور تقویت کرده است که در دنیای رقابت برای پیشرفت مبتنی بر اقتصاد دانشبنیان، بتوان گامهای بلند و سازندهای برداشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان مطرح کرد: روشن است در این عرصه، سوقدادن پژوهشگران به اجرای طرحهای تحقیقاتی فناورانه و حرکت به سوی تبدیل علم به فناوری و ثروت از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان مطرح کرد: مراسم گرامیداشت هفته پژوهش سال ۱۴۰۰، تفاوتی با مراسم سالهای قبل دارد و آن این است که میخواهیم کسانی سخنرانی کنند که از جنس خود دانشگاه آزاد هستند.
یعقوبیپور بیان کرد: در عمل نشان دادهایم اگر بخواهیم و عزم جدی داشته باشیم، میتوانیم به جایگاه واقعی خودمان به عنوان یک عضو هیئت علمی دانشگاه و یک همکار دانشگاهی برسیم و این اتفاق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان به همت همه دانشگاهیان که در این مجموعه مشغول فعالیت هستند، رخ داده است.
عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: طبیعی است که مشکلات زیادی بر سر راه پژوهشگران وجود داشته و مسیر هموار نبوده است؛ اما در نهایت به هدف رسیده و چه بهتر که از خود آنها بشنویم که دانشگاه فایل و وایتبرد و ماژیک نیست، اینها فقط بخشی از رسالتی است که ما برعهده داریم و در کنارش باید در امور و مسائل جامعه هم نقشآفرینی کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بیان کرد: انتظار این است که نفس گرم پژوهشگران بارقه امیدی باشد برای کسانی که تا به امروز فکر میکردند فقط باید محدود به کلاس و واحدهای درسی باشند، در حالی که این دوستان ثابت کردند به عنوان کسانی که میتوانند درباره مسائل و مشکلات جامعه فکر کرده و برای آن طرح و برنامه داشته باشند، رسالتی فرای این موضوعات برعهده دانشگاه و دانشگاهیان است.
یعقوبی در ادامه به نقش مهم کسانی که در مناصب تصمیمگیری شهرستان سیرجان با تصمیمات خود موجبات برقراری ارتباط میان صنعت و دانشگاه را فراهم کردهاند، اشاره و تأکید کرد: با تلاش همکاران خود در دانشگاه امروز توانستهایم به عنوان یک دانشگاه جوار صنعت مطرح شویم، هرچند که هنوز مسیر زیادی را در پیش داریم تا بتوانیم در جایگاه واقعی خودمان به عنوان یک دانشگاه حل مسئله قرار بگیریم؛ اما این اتفاق نمیافتاد مگر به همت توان داخلی مجموعه و مهمتر از آن نگاه ارزشمندی که مدیران شهرستانی در بخش صنعت داشتند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان از پارک علم و فناوری اراک به عنوان یکی از پارکهای علم و فناوری برتر کشور یاد کرد و گفت: در فرصتی که پیش آمد یک روز در محضر «دکتر کریمالدینی» معاون پارک علم و فناوری اراک حاضر شدم و توضیحاتی که باید سالهای سال بررسی میکردیم که پارک علم و فناوری چه کار میکند و واحدها و شرکتهای فناور باید چه مسیری را طی کنند، وی تمام تجربیات چندساله خود را در ظرف چند ساعت در اختیار من گذاشتند و از آن زمان مترصد فرصتی بودم تا بتوانیم از نعمت حضورشان در جمع دانشگاهیان سیرجان برخوردار شویم تا تجربیات وی از زبان خودشان در اختیار همکاران ما قرار گیرد که امروز این اتفاق افتاد.
محمدرضا خضریپور استاد دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان و عضو هیئتمدیره شرکت سنگآهن گهرزمین نیز در این مراسم با تبریک هفته پژوهش گفت: پژوهش یکی از اصول اساسی تولید علم و دانش در همه جوامع و کشورهاست و تولید علم و دانش باعث توسعه اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و جنبههای دیگر میشود.
وی افزود: ماحصل این توسعهها ایجاد ثروت و سودآوری است و هدف غایی پژوهش، ایجاد ثروت برای جامعه است، امروزه اگر در دنیا و کشورهای دیگر اینقدر به پژوهش بها میدهند، دلیلاش ایجاد ثروت است؛ زیرا ثروت رفاه میآورد.
معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت سنگآهن گهرزمین در بخش دیگری از سخنانش خود را عضو کوچکی از دانشگاه آزاد سیرجان دانست و با آروزی موفقیت روزافزون این دانشگاه، تأکید کرد: امروزه در دنیا خیلی از کشورها بین پنج تا هفت درصد از تولید ناخالص ملی خودشان را به عنوان بودجه پژوهشی در نظر میگیرند.
خضریپور افزود: اکنون شرکتهای بزرگ از آن حالت دارایی و سرمایههای فیزیکی خارج شدهاند،امروزه شرکتهایی مانند اپل، گوگل یا آمازون ثروت خودشان را مدیون و مرهون سرمایههای فیزیکیشان نیستند؛ بلکه مرهون سرمایههای فکریشان هستند.
وی مطرح کرد: هدف غایی و نهایی پژوهش باید ایجاد سودآوری باشد به عنوان مثال کرهجنوبی در سال ۱۹۸۰ یک کشور فقیر بود و یکدفعه این توسعه صنعتی به وجود آمد؛ زیرا تحقیق و پژوهش کردند و پژوهش را کنار صنعت قرار دادند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
منبع:آنـــا ? پژوهشها به سمت حل مشکلات سوق داده شود
کوهبنان _ رئیس دادگستری شهرستان کوهبنان گفت: طرح قاضی در مدرسه میتواند در برابر آسیبهای اجتماعی کارکردهای پیشگیرانه و بازدارنده داشته باشد. به گزارش نذیر کرمان، علی محبوب پور، صبح یکشنبه در جمع دانش آموزان هنرستان دخترانه کوثر شهرستان کوهبنان با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته با موضوع حضور قضات در مدارس، تحت […]
در مراسمی با حضور مسئولان قضایی استان کرمان، از فرماندار شهرستان راور و همکارانش به دلیل اجرای موفق طرح پیشگیری از سرقت محصولات کشاورزی تقدیر شد. این شهرستان به همراه سیرجان و کرمان، به عنوان شهرستانهای برتر استان در این زمینه شناخته شدند.
کرمان_ مدیر امور آبفا شهرستان نرماشیر از شناسایی ۱۱۷ انشعاب غیر مجاز آب در این شهرستان خبر داد. به گزارش نذیر کرمان، حسین پیدایش، شامگاه شنبه گفت: با هدف توزیع عادلانه آب از ابتدای آذر ماه تا کنون ۱۱۷ انشعاب غیرمجاز آب در شهرستان نرماشیر شناسایی شد. وی افزود: از این تعداد ۵۵ انشعاب تبدیل […]
کرمان_ استاندار کرمان گفت: اقتصاد دانش بنیان، اقتصاد دیجیتال و توسعه فناوری و نوآوری یکی از چند اولویت اصلی کاری در استان کرمان است. به گزارش نذیر کرمان، محمدعلی طالبی، شنبه شب در نخستین یلدای نوآوری واقع در کارخانه نوآوری کرمان گفت: اقتصاد دانش بنیان، اقتصاد دیجیتال و توسعه فناوری و نوآوری یکی از چند […]
+ چهار = 13