مجید اسدی گفت: پایش شیر گاوداری ها در شهرستان شهربابک آغاز شده و مسیر شیر از ابتدای تولید تا مراکز عرضه سطح شهر به صورت کاملا دقیق رصد می شود.
مجید اسدی در گفت و گو با فت فتو، هدف از طرح پایش شیر گاوداری ها را بررسی میزان تولید شیر خام در گاوداری ها و چگونگی فرآوری آن عنوان کرد و افزود: همزمان با اجرای پایش در سطح گاوداری ها، گاوداری های شهرستان نیز ممیزی می شوند. رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک گفت: در این طرح اقدامات لازم در خصوص پایش و مراقبت شیر از گاوداری های نیمه صنعتی و سنتی شهرستان آغاز شده و مسیر شیر از ابتدای تولید تا مراکز عرضه سطح شهر به صورت کاملا دقیق رصد می شود. وی بیان کرد: شیر و محصولات لبنی فرآورده هایی با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار بوده و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین ، چربی، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری است، بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تأمین و هم از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری کند. مجید اسدی در پایان افزود: میزان تولید شیر روزانه در شهرستان شهربابک حدود ۳۰ تن است که حدود ۱۸ تن در کارخانه و کارگاه های لبنی فرآوری می شود و ۳ تن در مراکز عرضه شیر شهرستان به فروش می رسد و مابقی ان توسط دامداران مصرف یا فرآوری می شود. انتهای پیام/ شهربابک