پانزده خرداد بسترحرکت انقلابی ملت ایران

منصور الهی کارشناس مسائل سیاسی گفت: قیام ۱۵ خرداد از نقش و جایگاه روحانیّت شیعه در جامعه ایران و پیروی مردم از آنها ناشی می شود. منصور الهی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با راه ارمان گفت:  این روزها در آستانه سالگرد رحلت امام خمینی ره  و هم زمان با قیام ملت ایران(پانزده) خرداد قرار داریم […]

منصور الهی کارشناس مسائل سیاسی گفت: قیام ۱۵ خرداد از نقش و جایگاه روحانیّت شیعه در جامعه ایران و پیروی مردم از آنها ناشی می شود.

منصور الهی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با راه ارمان گفت:  این روزها در آستانه سالگرد رحلت امام خمینی ره  و هم زمان با قیام ملت ایران(پانزده) خرداد قرار داریم به حسب تکلیف بایستی به وطیفه خود در قبال ایثار گری ملت ایران عمل کنیم و به تبیین بخشی از حقایق بپردازیم. 

منصور الهی بیان کرد: نطفه انقلاب از هنگام دستگیری امام توسط رژیم منحوس پهلوی با حرکت خودجوش مردمی آنروز شکل گرفت.

 وی گفت: ساواک و عوامل رژیم و شخص شاه فکر می کرد با تحت فشار قرار دادن امام خمینی و نهایتا تبعید معظم له به عراق، کویت، ترکیه و سپس  فرانسه می تواند جوشش مردمی را آرام و سرکوب نماید.

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: امابا دستگیری مرجع مبارز نه تنها مردم آرام نگرفتند بلکه قیامهای پی در پی در شهرهایی چون تبریز شدت گرفت و نقشه رژیم را نقش بر آب کرد.

منصور  الهی گفت: آنچه را باید برای آگاهی نسل امروز مورد توجه قرار دهیم این است که وقوع مبارزات و حوداث در کشور ما بعد از تبعید امام مدیون لطف خداوند و حضور مردم در صحنه مقابله با استعمار بود.

وی تاکید کرد: فساد، ناعدالتی، فقر مطلق، عدم توجه به مناطق محروم و همه مردم رادر تمامی اقشار به سطوح آورده بود.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: قیام پانزده خرداد به ملت شجاعت بخشید و این باور بوجود آمد که تنها را نجات از استبداد پهلوی که وابسته به آمریکا بود ایستادگی و حضور در میدان مبارزه است.

 منصورالهی اظهار کرد: هرچند دیگر امام در ایران نبود اما بیداری گروههای مختلفی چون دانشجویان، طلاب، اساتید دانشگاه به این حرکت عمق بخشید و با هدایت و روشنگری امام ره از طریق ارسال پیام و‌ضبط سخنر آنی مسیر هدایت را هموار میکرد. 

وی بیان کرد: مولفه اساسی که امید را  به جامعه آن روز تزریق میکرد نگاه و نگرش امام بود که فقط برای خدا قیام کرده بود و آنگونه آن حضرت می‌فرمود ما برای الله قیام‌کرده ایم و مأمور به انجام تکلیف هستیم یعنی اندیشه آن مرد بزرگ طلب قدرت نبود و به یقین ایمان قلبی به پیروزی داشت.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: نگاه مادی‌گرایی نداشت  دلسوزی برای محرومان و مستضعفان  یک ویژگی مهم و اساسی ایشان بود و همانگونه که بار ها فرمودند انقلاب ما انقلاب محرومان است  که من یک تار موی کوخ نشینان را به همه هستی کاخ نشینان عوض نمی کنم  که خود نشان باور جدی در دفاع از همان کسانی بود که صاحبان اصلی انقلاب معرفی شده اند).

منصور الهی افزود: امام از زاویه ای دیگر هم باید تحلیل کرد  تا جایی که به نظرات شخصیتهای سیاسی عالم در مورد امام ضروری به نظر می رسد این مسئله روشن خواهد شد.

وی بیان کرد: در همین راستا یاد آور میشویم؛ هنری کیسنحر از سیاستمداران آمریکایی و نظریه پردازان انیشکده اینتر پرایز در مورد امام خمینی چنین می گوید: آیت‌الله خمینی از جایی دیگر الهام می‌گرفت. 

منصور  الهی گفت: جیمی کارتر رییس جمهور اسبق امریکا خمینی نه تنها در کشورش یک قهرمان بزرگ بلکه در جهان الگو شده بود.

​​​​​​کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: میخاییل گوذ با چف رییس جمهور شوروری‌ااذعان می دارد؛ خمینی فراتر از زمان می اندیشید به هر تقدیر به اعتراف نویسندگان و اندیشمندان جهان قیام ملت ایران به رهبری امام خمینی ره یک حادثه شگفت انگیز و نادر در جهان بود.

 وی گفت : از مولفه های  مهم آن ملت و امامت و رهبری حکیمانه ایشان بود علی رغم فشار و تنهایی تبعید و در غربت بودن این مرد بزرگ را ناامید نکرد حتی وقتی برخی از یارانش یاد آوری می کردند با کدام نیرو می خواهید قیام را ادامه دهید می فرمودند ؛یاران من  درقنداق هستند یعنی امید به نسلی که بعد از پانزده  خرداد سال ۴۲, با شور و هیجان وارد میدان شد و  انقلاب را پیروزی رساند.

 منصورالهی اظهار کرد: این منش ومکتب امام بود  باور امام این بود  که اصل مقابله با رژیم پهلوی  ظلم ستیزی است و آنجا که می فرمایند:  هی نگویید  من بگویید  مکتب من ما برا خدا و عدالت قیام کرده این در طول مدیریت و رهبری کشور هم همگان را به خدمت به این صاحبان انقلاب توصیه و سفارش می فرمو د همین نوع ایدئولوژی در دوران امامت آن مرد خدایی هر روز پر رنگتر میشد.

 وی بیان کرد: نکته دیگری که باید به آن اشاره شود این است که در اصول و آرمان خود تا در قید حیات بودند ذره ای کوتاه نیامدند و با صلابت بر عهد خود ماندند.

 کارشناس مسائل سیاسی افزود: مبنای دیگری هم در مکتب امام ثابت بود عدم سازش با نظام سلطه و استکبار جهانی  او تاکید داشت ما نه ظلم را می پذیرم و نه به  کسی ظلم می کنیم  تا آخرین لحظات عمرشان به ملت و مسئولان سفارش می کردند.

 منصورالهی اظهار کرد: اتقلابی را که خون جوانانتان و فداکاری بدست آورده ای با جان و دل خفظ کنید و از تهدید دشمنان نه اسید بارها سردمدار جبهه کفر را مورد خطاب قرار دادن  که ما ملتی هستیم شهادت سر لوحه زندگی و افتخار ماست و ملتی که شهادت دارد اسارت‌ندارد.

وی در پایان گفت: امام خمینی همیشه همراه مردم بود و تذکر می داد امریکا شیطان هیچ غلطی نمی تواند بکند در همه پیامها مردم که او را مرجع و ملجع خود می دانستند  یک مسئله می تواند برای ما هم در حال حاضر الگو باشد که میتوانیم و بایستی امیدوار باشیم.

انتهای پیام/ رسول
 




پانزده خرداد بسترحرکت انقلابی ملت ایران

منبع:آرمـان
? پانزده خرداد بسترحرکت انقلابی ملت ایران