نذیر کرمان/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: ۱۱۶ شرکت دانشبنیان در استان وجود دارد و کرمان در راهاندازی شرکتهای دانشبنیان ۴۸ درصد رشد داشته است. امیر حسنزاده امروز ۱۹ شهریورماه در نشست بررسی مسائل تامین مالی مربوط به شرکتهای فناوری و دانشبنیان و تبیین حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به ظرفیتهای […]
نذیر کرمان/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: ۱۱۶ شرکت دانشبنیان در استان وجود دارد و کرمان در راهاندازی شرکتهای دانشبنیان ۴۸ درصد رشد داشته است.
امیر حسنزاده امروز ۱۹ شهریورماه در نشست بررسی مسائل تامین مالی مربوط به شرکتهای فناوری و دانشبنیان و تبیین حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به ظرفیتهای علمی کرمان اظهار کرد: ۱۰۰ واحد دانشگاهی و منابع زیادی در حوزههای مختلف ازجمله فولاد، مس و کشاورزی در استان داریم که این منابع باید با دانش به ثروت تبدیل شود و خلق ثروت با مدلهای سنتی امکانپذیر نیست.
به گفته وی، شرکتهای دانشبنیان برای دریافت تسهیلات در زمینه ضمانتنامههای بانکی با مشکل روبهرو هستند، زیرا سیستم بانکی تفاوتی بین شرکت دانشبنیان و فناور و شرکتهای بزرگی مانند شرکت مس نمیگذارد و همه را در یک مدل میبیند در حالی که باید تفاوت وجود داشته باشد تا افزایش سرمایه برای شرکتهای دانشبنیان اتفاق بیفتد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان، افزایش منابع صندوق پژوهش و فناوری استان در ابتدا از ۶ میلیارد تومان به ۲۰ میلیارد تومان و سپس هدفگذاری برای ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه ثابت در سالهای آینده را خواسته استان کرمان اعلام کرد.
حسنزاده با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری ۶۹ مورد سرویسدهی به شرکتهای دانشبنیان را انجام میدهد.
به اعتقاد معاون استاندار کرمان، ۱۱۶ شرکت دانشبنیان در استان وجود دارد که این تعداد با توجه به دیتا و منابع موجود در کرمان بسیار ناچیز است و باید به بیش از ۱۰۰۰ شرکت افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه استان کرمان در بخش خرما، حرف برای گفتن دارد، بیان کرد: دانش در کنار محصول خرما قرار نگرفته و هنوز کار ۳۰ سال قبل را انجام میدهیم و شرکتهای دانشبنیان پای کار بیایند تا شاهد تکمیل زنجیره ارزش خرما در استان کرمان باشیم.
حسنزاده به شرکتهای دانشبنیان توصیه کرد تا آنجا که برای آنها مقدر است به سمت دریافت وام نروند و در ادامه خطاب به مدیران شرکتها گفت: سیستم بانکی ما شرکتها را با سودها و پروسههای خود گرفتار کرده است، اما شرکتهایی در استان کرمان میشناسم که بدون وام و با کنسرسیوم شدن و ایجاد زنجیره دانش توانستهاند، موفق شوند.
وی بر ایجاد فرهنگ تعاونی در بین شرکتهای دانشبنیان تاکید کرد و افزود: در این شرایط بیوامی اما تعاونیها، خط اعتباری داشتند.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? وجود ۱۱۶ شرکت دانشبنیان در استان کرمان/ سیستم بانکی شرکتها را با سودها و پروسههای خود گرفتار کرده است
وفاق ملی و عدالت اجتماعی به عنوان دو مفهوم بنیادین، نقشی حیاتی در توسعه و پیشرفت هر جامعه ایفا میکنند. این دو مفهوم، نه تنها آرمانهای والایی هستند، بلکه میتوانند به عنوان راهنمایی عملی برای سیاستگذاریها و اقدامات در راستای بهبود شرایط جامعه مورد استفاده قرار گیرند.
نذیر کرمان/کرمان مدیرکل روابط عمومی استانداری کرمان گفت: همه ادارات دولتی، موسسات عمومی، بانکها، مدارس، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان کرمان به استثنای مراکز امدادی، درمانی و خدماتی، فردا شنبه تعطیل است. محمدرضا نژادحیدری شامگاه ۲۱ دی ماه در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به تصمیم کارگروه مدیریت بهینه انرژی استان کرمان […]
نذیر کرمان/کرمان خطیب جمعه موقت کرمان گفت: دشمن دنبال دو قطبی کردن جامعه است اما امروز وحدت بهترین وسیله برای ماست؛ ایراد و اشکال هست مثل برخی عزل و نصبها و یا حرفهای التهابآور و نظرات خاص برخ. اما جامعه را نباید دچار تشنج کرد حجتالاسلام علی توکلی در خطبههای نماز جمعه امروز کرمان ضمن […]
نذیر کرمان/کرمان دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان گفت: دولت پزشکیان با شعار وفاق ملی کار خود را آغاز کرد، حال مردم انتظار دارند نتایج آرامش بخشی را از شعار وفاق و عدالت مشاهده کنند. احمدعلی مقدم در گفت و گو با نذیر کرمان، اظهار کرد: دولت پزشکیان با شعار وفاق ملی […]
5 + =