واقع‌بینی، آرمان‌گرایی، توکل و اعتماد به خدا و در نهایت عقلانیت انقلابی

نذیر کرمان، کانال تلگرامی نواصولگرا نوشت: سخنرانی رهبر معظم انقلاب حتما مهمترین سخنرانی ایشان از طوفان‌الاقصی تا به امروز است. یک سخنرانی اصولی که قواعد نگرش انقلاب اسلامی در حوزه منطقه و بین‌الملل را مشخص می‌کند. ایشان با تبیین جایگاه دشمن در قضایای اخیر، مسئله‌ی برخی عدم تدبیرها و اشتباهات جبهه داخلی را نیز به […]

نذیر کرمان، کانال تلگرامی نواصولگرا نوشت:

سخنرانی رهبر معظم انقلاب حتما مهمترین سخنرانی ایشان از طوفان‌الاقصی تا به امروز است. یک سخنرانی اصولی که قواعد نگرش انقلاب اسلامی در حوزه منطقه و بین‌الملل را مشخص می‌کند. ایشان با تبیین جایگاه دشمن در قضایای اخیر، مسئله‌ی برخی عدم تدبیرها و اشتباهات جبهه داخلی را نیز به بهترین وجه تبیین نمودند. یعنی هم به آن خبیث بیرونی و هم به مسائل داخلی به صورت توامان پرداختند. ایشان با پذیرش ضعیف شدن جبهه مقاومت، اقتدار ایران را دوباره مورد تاکید قرار می‌دهند. با وجود انتقاداتی که به بشار اسد دارند و ایرادات او را ذکر می‌نمایند، نسبت به آینده سوریه کاملا امیدوارانه سخن گفته و استدلال این امید را توضیح می‌دهند.

ایشان برای افکار عمومی ایران، به یک جهادگر تبیین تبدیل می‌شوند تا توضیح دهند چرا ایران در سیزده سال گذشته در سوریه حضور داشته و برای آن شهید تقدیم کرده است. سطح و شکل این حضور هم با برخی جزئیات توضیح داده می‌شود تا عموم مردم از واقعیت مطلع باشند. در ادامه نسبت به علت عدم حضور نظامی بیشتر در وقایع اخیر را شرح داده و یک قاعده اساسی را بیان می‌کنند؛ ما مستشار هستیم و نه نیرو و ارتش نظامی برای جنگیدن در یک نقطه‌ی دیگر. ایشان با واقع‌بینی نسبت به فشار بر روی جبهه مقاومت تاکید می‌کنند اما با آرمان‌گرایی و توجه به تجربه تاریخی، نسبت به آثار این فشار نگرشی خاص را شرح می‌دهند که باعث گسترش مقاومت خواهد شد.

رهبر معظم انقلاب با تکیه بر سنن الهی، تجربه تاریخی، اطلاعات و داده‌های واقعی و متقن به بررسی وقایع اخیر می‌پردازند و از هیجان‌زدگی، یاس یا عصبانیت به شدت تحذیر می‌نمایند. نه آرمان‌گرایی فانتزی و نه واقع‌زدگی سازش‌طلبانه در بیان ایشان راهی ندارد. یک آرمان‌گراییِ واقع‌بینانه است که به جامعه تزریق می‌شود تا هم محدودیت‌هایی مانند مسئله آمریکا و رژیم در قضیه‌ی انتقال هوایی مورد نظر باشد و هم آرمان‌خواهی درباره گسترده شدن مقاومت در کل منطقه در دستور کار باشد. ایشان از عبرت و درس وقایع اخیر برای ما سخن می‌گویند تا خلاهای محتمل در نظر گرفته شود. اما در عین‌حال از فرماندهان نظامی تعریف کرده و با مقایسه آنان با ارتشیان سوریه و دوره پهلوی، قدر و قیمت این عزیزان را نشان دهند. یعنی آن افرادی که در ایتا به این عزیزان جان بر کف حمله می‌کنند باید به فکر وضعیت نامطلوب فکری و عقیدتی خود باشند که چرا با خالی کردن دل مردم به ویژه انقلابیون، در حال خیانت به کشور و انقلاب هستند.

باید به آن تحلیل‌گران مثلا انقلابی هم اشاره کرد که در این ایام، انواع تحلیل‌ها مبتنی بر انفعال نظام، دیپلمات شدن نظامیان، اعتماد به آمریکا، سیاه‌نمایی وضعیت آینده، کوتاه آمدن از اصول انقلابی و… را ارائه دادند. رهبر معظم انقلاب پاسخ این افراد را هم به وضوح بیان داشتند و نادانی این افراد را به رخ‌شان کشیدند. در بخشی دیگر، حتی این شکل تحلیل کردن که برای خالی کردن دل مردم صورت می‌گیرد را جرم دانستند. خلاصه اینکه این سخنرانی یکی از ویژه‌ترین بیانات رهبر معظم انقلاب است که در آن جزئیات بسیاری برای تبیین وقایع، سیاست‌ها و شرایط آینده وجود دارد. حتما و قطعا لازم است که تمامی عزیزان انقلابی، صوت ۵۰ دقیقه‌ای آن را به صورت کامل گوش دهند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




واقع‌بینی، آرمان‌گرایی، توکل و اعتماد به خدا و در نهایت عقلانیت انقلابی

منبع: مشرق
? واقع‌بینی، آرمان‌گرایی، توکل و اعتماد به خدا و در نهایت عقلانیت انقلابی