نذیر کرمان/کرمان متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت روز جهانی غذا گفت: بهتر است در روز دو وعده غذای اصلی با فاصله زمانی مناسب میل شود و فرد قبل از سیری کامل و احساس سنگینی، دست از غذا خوردن بکشد. دکتر محبوبه رئیس زاده امروز ۲۵ مهرماه به مناسبت […]
نذیر کرمان/کرمان متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت روز جهانی غذا گفت: بهتر است در روز دو وعده غذای اصلی با فاصله زمانی مناسب میل شود و فرد قبل از سیری کامل و احساس سنگینی، دست از غذا خوردن بکشد.
دکتر محبوبه رئیس زاده امروز ۲۵ مهرماه به مناسبت روز جهانی غذا اظهار کرد: بایستی تنوع در خوردن غذا و دریافت همه گروههای غذایی رعایت شود تا بدن عملکرد مناسبی داشته باشد.
وی اضافه کرد: البته از مصرف غذاهای متنوع به طور همزمان در یک وعده غذایی پرهیز کنید چون میتواند باعث اختلال در هضم شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان راهکارهایی را برای افرادی که با خوردن غذا احساس تشنگی میکنند، بیان کرد و گفت: بهتر است نیم ساعت قبل از غذا یک لیوان آب با دمای محیط بنوشید و از خوردن آب و سایر مایعات در حین غذا و بلافاصله بعد از آن پرهیز نمایید.
رئیس زاده توصیه کرد: غذا را به خوبی و به مقدار کافی بجوید. جویدن مناسب غذا به تحریک مرکز سیری در هیپوتالاموس کمک کرده و از پرخوری جلوگیری میکند؛ همچنین جویدن غذا به مقدار کافی میتواند منجر به هضم و جذب مناسبترغذا شود.
وی افزود: غذا را در محیط آرام و با نشاط میل کنید، در غذا خوردن عجله نکنید و از صحبت کردن، تماشای تلویزیون یا استفاده از تلفن همراه در هنگام غذا خوردن پرهیز کنید.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: غذاهای با مزه معتدل میل کنید و در مصرف ادویهها افراط نکنید. عادت به ترشیجات موجب ضعف و لاغری شده و مضر اعصاب است.
وی افزود: غذاهای شیرین و چرب اشتها را از بین میبرند و بدن را گرم میکنند، غذاهای بیمزه موجب کاهش اشتها و خستگی میشوند و غذاهای شور لاغری و خشکی میآورند و برای چشم مضر هستند.
رئیس زاده تاکید کرد: صبحانه نخوردن، گرسنه ماندن، غذا خوردن پیش از خواب، انجام کاری دیگر در حین غذا خوردن، سریع غذا خوردن و خوردن تنقلات هنگام گرسنگی از عادات بد غذایی هستند که باید از آنها پرهیز کرد.
متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان توصیههایی را برای فصل پاییز ارائه داد و گفت: در فصل پاییز با سرد شدن هوا و کاهش رطوبت، مزاج به سمت سردی و خشکی میرود و بهتر است از غذاهای گرم و تر استفاده شود.
وی درباره استفاده از میوههای فصل پاییز هم بیان کرد: بهترین میوههای فصل پاییز انار میخوش، انگور، انجیر، سیب، به و گلابی هستند.
رئیس زاده گفت: خوردن خوراکیهای با طبع گرم و تر مانند گوشت گوسفند، مویز، هویج، زیتون، خرما، عسل، حلوای طبیعی، مغز خشکبار به ویژه بادام درختی، آشها و سوپهای ساده توصیه میشود.
وی بیان کرد: استفاده از نوشیدنیهای ولرم مانند شربت عسل، شربت خاکشیر و دمنوشهایی مانند آویشن، بابونه و اسطوخودوس که طبع گرمتری دارند توصیه میشود.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? نکاتی درباره تغذیه سالم از دیدگاه طب ایرانی
تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار مقابل مس رفسنجان با نتیجه ۳ بر یک مغلوب شد. به گزارش نذیر کرمان، تیمهای فوتبال پرسپولیس تهران و مس رفسنجان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت ۱۷:۳۰ امروز (شنبه) در ورزشگاه شهر قدس به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان ۹۰ دقیقه پیکار دو تیم، شاگردان […]
تیم فوتبال مس رفسنجان موفق شد در واپسین ثانیههای بازی، گل سوم خود را وارد دروازه پرسپولیس کند. دریافت ۳۱ MB ویدیو/ گندوز جلو آمد، پرسپولیس سومی را خورد منبع: ایـسنا ? ویدیو/ گندوز جلو آمد، پرسپولیس سومی را خورد
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان میگوید سیستم کمکداور ویدئویی باید به طور یکسان در اختیار همه تیمها باشد. به گزارش نذیر کرمان، پاتریس کارترون، سرمربی تیم فوتبال سپاهان در نشست خبری پس از تساوی برابر گل گهر در هفته سیزدهم لیگ برتر اظهار کرد: در ابتدا باید بگویم امتیاز خوبی را ربودیم. در نیمه اول […]
سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان پس از برتری تیمش مقابل پرسپولیس، گفت: وقتی چنین دیدار بزرگ و مهمی را پیروز میشوید همه خوشحال هستند و همه چیز خوب است. به گزارش نذیر کرمان، تیمهای فوتبال پرسپولیس تهران و مس رفسنجان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت ۱۷:۳۰ امروز (شنبه) در ورزشگاه شهر […]
+ = دو