نشریه علمی آنالیز سازه- زلزله چگونه حائز مرتبه A+ شد؟

بابک پورقهرمانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های فت فتو در مراغه اعلام کرد که نشریه آنالیز سازه-زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در ارزیابی نشریات علمی ـ پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مرتبه A+ و امتیاز ۹۱ را اخذ کرد. وی اضافه کرد: نشریه آنالیز سازه-زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه سال ۷۸ به همت […]

بابک پورقهرمانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های فت فتو در مراغه اعلام کرد که نشریه آنالیز سازه-زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در ارزیابی نشریات علمی ـ پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مرتبه A+ و امتیاز ۹۱ را اخذ کرد.

وی اضافه کرد: نشریه آنالیز سازه-زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه سال ۷۸ به همت انجمن علمی دانشجویان عمران این دانشگاه کلید خورد و فعالیت خود را از سال ۱۳۸۳ آغاز کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه عنوان کرد: این نشریه سال ۱۳۹۶ با امتیاز ۲۵ در رده C ارزیابی قرار گرفت. از سال ۹۶ دور جدید فعالیت‌های این فصلنامه با اخذ مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مجوز‌های قانونی با هدایت تیم فعلی نشریه کار خود را سرعت بخشید به‌طوری‌که در ارزیابی‌های سال‌های ۱۳۹۷ رتبه B و در ارزیابی‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ رتبه A را به دست آورد.

پورقهرمانی، هدف‌گذاری برنامه‌های نشریه را اینگونه برشمرد: به‌تازگی موفق به دریافت شناسه دیجیتال DOR برای مقالات از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) شدیم و با تکمیل مدارک مورد نیاز قصد داریم تا پایان سال ۱۴۰۱ این فصلنامه را در پایگاه‌های استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز نمایه‌سازی کنیم.

وی با قدردانی از دست‌اندرکاران نشریه به‌خصوص استادان گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه ابراز امیدواری کرد که با تلاش مضاعف مجموعه و دست‌اندرکاران نشریه، استادان و دانشجویان علاقه‌مند در سال ۱۴۰۲ این فصلنامه را به فصلنامه علمی پژوهشی وزارتین تبدیل کنیم.

عضو هیئت علمی و مدیر مسئول نشریه آنالیز سازه-زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه هم با قدردانی از حمایت‌های مسئولان دانشگاه در توسعه و تداوم نشریه تشریح کرد: نشریه آنالیز سازه-زلزله از سال ۱۳۹۶ به طور مرتب و بدون هیچ‌گونه تأخیری انتشار یافته است.

احمد ملکی مطرح کرد: سال گذشته مواردی ازجمله افزایش تعداد پراکندگی جغرافیایی اعضای هیئت تحریریه از دانشگاه‌های معتبر داخل و خارج کشور، رعایت بازه استاندارد مراحل اخذ، داوری، پذیرش و چاپ مقالات، رعایت کامل توالی و دوره انتشار، گسترش پایگاه‌های نمایه‌سازی فصلنامه از مجله Google scholar، Research Gate، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، civilica، Magiran، اخذ کد DOI برای مقالات از آژانس ثبت‌نام بین‌المللی DOI برای شناسایی محتوا و دسترسی به لینک آن از طریق اینترنت، ارائه نمودار‌ها و اطلاعات آماری فصلنامه در صفحه اصلی فصلنامه، رعایت کامل رفرنس‌دهی استاندارد درمتن مقالات و اخذ شایای الکترونیکی جدید برای فصلنامه با جدیت بیشتری دنبال شد.

وی، اهمیت جایگاه نشریه را در سطح آموزش عالی ویژه برشمرد و افزود: چاپ مقاله در این فصلنامه دارای ۳ امتیاز برای ارتقای پایه استادان و ارتقای مرتبه علمی آن‌ها دارد و دانشجویان دوره دکتری تخصصی نیز می‌توانند با چاپ مقاله در این فصلنامه ۵/ ۲ امتیاز از ۵ امتیاز پژوهشی مورد نیاز برای دفاع از رساله خود را کسب کنند.

عضو هیئت علمی و مدیر مسئول نشریه آنالیز سازه-زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه بیان کرد: این فصلنامه به‌صورت دسترسی آزاد (Open Access) بوده و امکان دسترسی، معرفی مقالات و رفرنس‌دهی آن‌ها راحت بوده و علاقه‌مندان می‌توانند برای بهره‌مندی از مطالب نشریه یا ارسال مقالات به سایت اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه یا به آدرس https://civil-strj.maragheh.iau.ir/ مراجعه کنند.

انتهای پیام/۴۰۷۸/

انتهای پیام/




نشریه علمی آنالیز سازه- زلزله چگونه حائز مرتبه A+ شد؟

منبع:آنـــا
? نشریه علمی آنالیز سازه- زلزله چگونه حائز مرتبه A+ شد؟