نحوه جبران خسارات سیل چگونه است؟

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور توضیحاتی را درباره نحوه جبران خسارات ناشی از سیل ارائه کرد. محمد حسن نامی در گفت‌وگو با فت فتو، درباره جبران خسارات ناشی از سیل به سیل‌زدگان اظهارکرد: برابر قوانین و مقررات جبران خسارات ناشی از سیل با توجه به نوع کاربری، میزان خسارات وارده و … از محل بودجه […]

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور توضیحاتی را درباره نحوه جبران خسارات ناشی از سیل ارائه کرد.

محمد حسن نامی در گفت‌وگو با فت فتو، درباره جبران خسارات ناشی از سیل به سیل‌زدگان اظهارکرد: برابر قوانین و مقررات جبران خسارات ناشی از سیل با توجه به نوع کاربری، میزان خسارات وارده و … از محل بودجه سازمان مدیریت بحران کشور و همچنین صندوق‌های بیمه‌ای و … پرداخت می‌شود.

وی با با بیان اینکه سیل زدگان نباید نگرانی بابت جبران خسارات داشته باشند، درباره جبران خسارات واحدهای مسکونی گفت: به طورکلی جبران خسارات بر اساس میزان درگیری در سیل، سطح درگیری، نوع تخریب و آسیب انجام می‌شود و بر این اساس وام‌هایی به شکل بلاعوض، وام‌های کم بهره و همچنین برخی تسهیلات به سیل‌زدگان داده می‌شود. 

نامی با بیان اینکه در مرحله اولیه، بودجه‌ای از سوی دولت برای جبران اولیه برخی خسارات اختصاص داده می‌شود، اظهارکرد: با توجه به تاکیدات و دستورات ریاست محترم جمهوری، رسیدگی فوری به سیل‌زدگان در دستورکار قرار دارد. 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه بررسی خسارات ناشی از سیل نیازمند انجام اقدامات کارشناسی است، گفت: این موضوع باید با دقت بالا انجام شود تا خدای نکرده حقی از کسی ضایع نشود. پس از انجام بررسی‌ها و ارزیابی خسارات ارقام پیشنهاداتی از سوی سازمان به دولت محترم ارائه می‌شود. در ادامه نیز با توجه به تشکیل پرونده برای واحدهای خسارت دیده اعم از واحدهای نیازمند بازسازی و تعمیر، مبالغی تحت عنوان وام بلاعوض و همچنین وام کم بهره به واحدها ارائه خواهد شد. علاوه بر آن یکسری تسهیلات نیز برای ساخت یا تعمیر منازل مسکونی ارائه می‌شود.

خسارات به باغ‌های پسته در کرمان 

 نامی همچنین به سفری که روز یکشنبه به همراه وزیر کشور به مناطق سیل زده کرمان داشت، اشاره کرد و  به فت فتو گفت: در شهر کرمان ۱۹ شهرستان تحت تاثیر سیل قرار گرفت و خساراتی نیز به باغ‌های پسته وارد شد. مستحضر هستید که پسته یکی از اقلام صادراتی و جزو سرمایه‌های کشورمان محسوب می‌شود. ددر همین راستا نیز  بنا شد که برای جبران خسارات وارد شده به این باغ‌ها و جمع‌آوری گل و لای از باغ‌ها تسهیلاتی ارائه شود.

وی ادامه داد: طبق برآوردهای اولیه برای جمع آوری گل و لای از باغ‌ها به ازای هر هکتار ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان هزینه لازم است که خوشبختانه وزیرکشور در این خصوص دستورات خوبی را صادر کردند. باید این اقدام به سرعت و پیش از آنکه گل و لای به ریشه این درختان خسارت بزند، انجام شود.

بیشتر بخوانید: 

آسیب‌دیدگی دستکم ۲۰ هزار واحد مسکونی در سیل

قوانین مفقودشده در سیل

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همچنین تعدادی از خانه‌ها نیز در این استان و درپی سیل دچار آسیب دیدگی شده بود که بنا شد نسبت به جبران خسارات آنها نیز مانند دیگر نقاط سیل زده کشور و برابر آنچه که توضیح دادم، اقدام شود. 

انتهای پیام




نحوه جبران خسارات سیل چگونه است؟

منبع: ایـسنا
? نحوه جبران خسارات سیل چگونه است؟