نان‌های بومی ایران را از جشنواره به سفره مردم ببرید

نذیر کرمان/کرمان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: متولیان جشنواره باید نان را از حالت جشنواره‌ای، خارج و نان کامل را به عنوان یکی از شاخص‌های سلامت به مردم معرفی کنند. حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی شامگاه ششم مهرماه در دیدار با متولیان برگزاری نخستین جشنواره ملی نان اظهار […]

نذیر کرمان/کرمان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: متولیان جشنواره باید نان را از حالت جشنواره‌ای، خارج و نان کامل را به عنوان یکی از شاخص‌های سلامت به مردم معرفی کنند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی شامگاه ششم مهرماه در دیدار با متولیان برگزاری نخستین جشنواره ملی نان اظهار کرد: معرفی نان کامل باید به عنوان مطالبه و جریانی مردمی بعد از جشنواره در جامعه گسترش یابد.

وی تصریح کرد: ازسوی دیگر متولیان برگزاری جشنواره نان نیز باید ضمن معرفی نان‌های بومی و سرزمینی ایران و استان به احیاء نان‌های ملی که فرهنگ استفاده و نحوه تهیه آن مغفول مانده، کمک کنند.

 علیدادی سلیمانی اظهار کرد: توصیه می‌شود، موسیقی و آواهایی که درگذشته در فصل برداشت گندم اجرا می‌شد نیز احیا شود. 

امام جمعه کرمان تاکید کرد: این حرکت فرهنگی باید مردم را برای مطالبه نان کامل یاری و برای مصرف نان کامل در سفره خانواده، تشویق کند. 

در این دیدار حمیدرضا رستمی دبیر اولین جشنواره ملی نان ایران با ارائه گزارشی از روند کار جشنواره از برگزاری جشنواره نان در سطح ملی و با حضور بیش از ۲۱ استان خبر داد.

وی بیان کرد: قرار است ۳۰۰ نفر از کنشگران اجتماعی، تولیدکنندگان و محققین حوزه نان کامل در این جشنواره حضور یابند. 

رستمی اظهار کرد: ازجمله اهداف ما از برگزاری این جشنواره، معرفی نان کامل به عنوان الگوی سلامت و معرفی نان‌های ایرانی و فرهنگ مصرف آن است. 

به گزارش نذیر کرمان، اولین جشنواره نان کامل قرار است از ۱۱ تا ۱۴ مهرماه به میزبانی کرمان در بوستان شورای کرمان برگزار شود.

انتهای پیام




نان‌های بومی ایران را از جشنواره به سفره مردم ببرید

منبع: ایـسنا
? نان‌های بومی ایران را از جشنواره به سفره مردم ببرید