رئیس اتاق بازرگانی کرمان گفت: در کشور ما منابع عظیمی برای یارانه انرژی در نظر گرفته می شود که میزان این منابع در استان کرمان چندین برابر بودجه عمرانی است و میتوان از آنها به عنوان منابع اتلاف انرژی یاد کرد. به گزارش فت فتو؛ سید مهدی طبیبزاده، با بیان این مطلب در اولین نشست […]
رئیس اتاق بازرگانی کرمان گفت: در کشور ما منابع عظیمی برای یارانه انرژی در نظر گرفته می شود که میزان این منابع در استان کرمان چندین برابر بودجه عمرانی است و میتوان از آنها به عنوان منابع اتلاف انرژی یاد کرد.
به گزارش فت فتو؛ سید مهدی طبیبزاده، با بیان این مطلب در اولین نشست مجازی اندیشکده تدبیر انرژی با موضوع حکمرانی انرژی در ایران شرایط و چالشها، اظهار داشت: در کشور ما سالانه بیش از ۸۶ میلیارد دلار یارانه در حوزه انرژی پرداخت میشود که از این حیث در دنیا بالاتر از کشور چین، در رتبه نخست قرار داریم. رئیس اتاق کرمان با طرح این سوال که چگونه می توان این منابع عظیم را در اختیار اقتصاد کشور قرار داد، گفت: آمادگی برای تدوین سند اصلاح الگوی مصرف انرژی به منظور حفاظت از منابع نسلهای آینده وجود دارد.
طبیبزاده، با بیان اینکه تحمیل خاموشی ها، زیان هنگفتی به صنایع وارد کرده، افزود: متاسفانه درخواست برای استفاده از انرژی ارزان در سطوح مختلف از تولید و صنعت گرفته، تا نهادها و مردم وجود دارد و این موضوع باعث ایجاد رانتهای فراوان شده است.
وی تصریح کرد: بایستی راه حلی برای جبران اتلاف انرژی پیدا کرد که این موضوع نیاز به اقدام جدی حکمرانان دارد. رئیس اتاق کرمان، افزود: اندیشکده انرژی ایران که با حمایت اتاق کرمان راهاندازی شده میتواند با استفاده از تجربیات افراد صاحب نظر، حکمرانی انرژی را اصلاح و بهبود بخشد.
در این نشست مسعود نیلی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف با ارائه مقالهای در خصوص منابع فراوان انرژی در کشور، از چالشی با عنوان “کمبود در عین وفور” یاد کرد و گفت: انتظار میرود از این منابع فراوان در راستای توسعه اقتصادی کشور استفاده شود، اما تنها مزیت این انرژی ها به شکل فاجعه مصرف انرژی دیده می شود، موضوعی که به شکل بحران تامین برق خودنمایی میکند.
وی افزود: نظام تصمیمگیری در دهه های گذشته نسبت به رشد مصرف بی تفاوت نبوده و سیاست هایی همچون افزایش قیمت حاملها و یا سهمیه بندی را در پیش گرفته اما این موارد فایدهای نداشته است. نیلی، در ادامه گفت: سیاستمداران باید درک درستی از چرایی مشکلات حوزه انرژی داشته باشند و عزم خود را برای اصلاح وضع موجود جزم کنند.
همچنین در این نشست رئیس سابق پژوهشگاه نیرو نیز گفت: راه حل مشکلات حوزه انرژی، کاهش دخالت حکمرانان و افزایش مشارکت تشکل ها است. محمدصادق قاضیزاده، افزود: فرآیند تصمیمگیری حاکمان باید به گونهای باشد که بستر لازم برای اندیشه ورزی، همراه با تحول گرایی فراهم شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، توزیع یارانه از طریق حاملهای انرژی را مثالی از حکمرانی ناکارآمد توصیف کرد و گفت: بایستی با برنامهریزی متمرکز برای تامین نیروگاه ها، توجه به ظرفیت نیروگاهی و نیاز آینده و بررسی ظرفیت های تولید انرژی، مشکلات این حوزه را برطرف کرد.
شایان ذکر است در این نشست که به همت اندیشکده انرژی اتاق کرمان برگزار شد، بیش از ۱۰۰ نفر از فعالان و صاحب نظران حوزه انرژی به صورت مجازی حاضر شدند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.
منبع:بــرنا ? منابع یارانه انرژی چندین برابر بودجه عمرانی استان است
به مناسبت روز حسابدار، از خدمات همکاران امور مالی و حسابداری گروه صنعتی پویان تقدیر شد. به گزارش نذیر کرمان؛ حسین پویان نایب رییس هیات مدیره گروه صنعتی پویان در نشستی صمیمانه با مدیران و حسابداران واحدهای مالی شرکتهای تابعه این گروه صنعتی، ضمن دیدار با آنها، با اهدای هدایایی به رسم یادبود، از زحمات […]
استاندار کرمان گفت: ما به فرمانداری نیاز داریم که از کادر وزارت کشور باشد، هیچ زاویهای با نمایندگان مجلس نداشته باشد، در چارچوب گفتمان دولت حرکت کند و از توانمندی لازم برخوردار باشد. به گزارش نذیر کرمان؛ محمدعلی طالبی در نشست با مجمع نمایندگان استان کرمان با تأکید بر پرهیز از دو قطبیسازی در استان، […]
استاندار کرمان در سفر به فاریاب و مراسم آغاز عملیات احداث دومین شهرک صنعتی این شهرستان گفت: توجه به ظرفیتهای قابل توجه کشاورزی در این منطقه، احداث شهرک صنعتی و استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی یک ضرورت است. به گزارش نذیر کرمان؛ محمدعلی طالبی افزود: امیدواریم بتوانیم با یک کار جهادی در زمینه کشاورزی […]
رئیس پلیس آگاهی استان کرمان از دستگیری عامل ۲۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری از شهروندان کرمانی با وعده واهی این فرد مبنی بر واردات مستقیم کالا خبر داد. به گزارش نذیر کرمان؛ سرهنگ “میرحبیبی” در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام کلاهبرداری از چند شهروند کرمانی به شیوه سفارش واردات مستقیم کالا و در بررسیهای […]
× 4 =