نذیر کرمان/کرمان سرپرست کاوشهای کُنارصندل جیرفت از بی سلقیگیها در چیدن اشیاء در موزهها (شیء متعلق به دوره ساسانی در کنار شیء دوره هزاره سوم) انتقاد کرد و گفت: باید این اشتباهات اصلاح شود. سیدمنصور سیدسجادی ۲۶ بهمن ماه در نشست با مدیرکل امور موزههای کشور در محل نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران اظهار کرد: […]
نذیر کرمان/کرمان سرپرست کاوشهای کُنارصندل جیرفت از بی سلقیگیها در چیدن اشیاء در موزهها (شیء متعلق به دوره ساسانی در کنار شیء دوره هزاره سوم) انتقاد کرد و گفت: باید این اشتباهات اصلاح شود.
سیدمنصور سیدسجادی ۲۶ بهمن ماه در نشست با مدیرکل امور موزههای کشور در محل نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران اظهار کرد: در شهرستان جیرفت به یک موزه بسیار بزرگتر، گستردهتر و آموزنده نیاز داریم و در این موزه علاوه بر نمایش اشیاء باید تابلوهای گویایی از چگونگی روند ساخت و ساز این اشیاء و نحوه استفاده از آنها را نشان دهیم. موزه تنها برای دیدن و لذت بردن ظاهری نیست بلکه باید جنبه آموزشی هم داشته باشد.
سرپرست کاوشهای کنارصندل جیرفت با بیان اینکه فرزندان ما باید به هویت خود پی ببرند، افزود: برای آنکه هویت ایرانی خود را نشان دهیم، باید موزههای ما گویا باشند.
سیدسجادی خبر داد: با همکاری اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان نقش برجسته جیرفتی متعلق به حدود ۵۰۰۰ سال پیش را بازسازی کردیم و در موزه جیرفت به نمایش گذاشته شده است. امیدواریم با کمک پژوهشکده حفاظت و مرمت پژوهشگاه وزارت میراث فرهنگی بتوانیم بخش از میان رفته این نقش برجسته را نیز بازسازی کنیم.
به گزارش نذیر کرمان، هادی میرزایی مدیرکل امور موزههای کشور نیز گفت: مهمترین رسالت موزه به عنوان یک موسسه آموزشی و پژوهشی، انتقال دانش به مخاطبان و نسل امروز است.
وی در واکنش به سخن سیدسجادی مبنی بر بدسلیقگی در چیدن اشیاء موزهها نیز گفت: در ماهیت محتوای موزهها باید دقت لازم صورت گیرد لذا از مدیران کل میراث فرهنگی استانها درخواست داریم که نسبت به بازنگری محتوای موزههای خود با کمک متخصصان اهتمام ورزند.
مدیرکل امور موزههای کشور درباره موزه جیرفت با اشاره به تلاش برای تکمیل و احداث موزه منطقه جیرفت به عنوان یکی از پایگاههای تاریخی و سرزمینی کشور، گفت: با این اقدام، نباید از بهرهبرداری مطلوب موزه موجود غافل شویم بنابراین از ظرفیت دانشگاهها استفاده شود.
وی درباره برنامه اجرایی تکمیل موزه منطقهای جیرفت نیز گفت: با توجه به منابع محدود دولتی، افق روشنی برای تکمیل موزه منطقهای جیرفت وجود ندارد و در سال جاری علیرغم همه محدودیتها، منابعی حدود ۲۰ میلیارد تومان به تکمیل این موزه اختصاص دادیم.
میرزایی ادامه داد: برای تکمیل موزه در خور شان تمدن سرزمین جیرفت بایستی همکاری خیران و از محل مسئولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی استان و همه ذینفعان انجام شود.
وی بر لزوم داشتن برنامه منسجمی برای تکمیل موزه منطقهای جیرفت تاکید کرد و افزود: زیست و هویت صنایع استان کرمان در گرو تمدن سرزمین جیرفت است لذا معرفی این تمدن تاثیر مثبتی در اقتصاد استان و ارتقاء دانش و سرمایههای اجتماعی ما دارد.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? منابع محدود دولتی، مانع تکمیل موزه جیرفت/ لزوم بازنگری محتوای موزهها
نذیر کرمان/کرمان مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام دوران دفاع مقدس با حضور جمعی از مردم شهیدپرور و مسئولان شهرستان بم غروب ۱۴ آذرماه برگزار شد. در این مراسم با شکوه که با حضور آحاد مردم، مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی و خانوادههای شهدا و ایثارگران، برگزار شد، پیکر شهید گمنام بر شانههای مردم […]
نذیر کرمان/کرمان در نشست مشاور رئیس جهاد دانشگاهی کشور در امور تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان و هیات همراه در محل نمایشگاه محصولات دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان، راهکارهای همکاریهای متقابل بررسی شد. مسعود ابراهیمی، مشاور رئیس جهاد دانشگاهی کشور ۱۴ آذرماه پس از بازدید از نمایشگاه محصولات دانش بنیان پارک […]
نذیر کرمان/کرمان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: ۴۳ روستای شهرستان راور تنش آبی دارند و ۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آن فاقد آب آشامیدنی هستند. علیرضا عبدیان غروب ۱۴ آذرماه در شورای اداری شهرستان راور اظهار کرد: شهرستان راور شامل دو شهر و ۱۲۶ روستا است و آب شرب جمعیت حدود ۲۵ […]
نذیر کرمان/کرمان فرماندار راور با اشاره کمبود آب در شهرستان گفت: با وجود اینکه حدود یک سوم اعتبارات تملک امسال را برای آب گذاشتیم اما مشکل داریم و درخواست داریم استاندار دستور مساعدت را در این زمینه بدهد. رضا عباسی غروب ۱۴ آذرماه در جلسه شورای اداری شهرستان راور که با حضور استاندار کرمان برگزار […]
سه + = 12