به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو به نقل از وبگاه (سای تک دیلی)، تیمی از دانشمندان کینگز کالج لندن تاثیر مصرف بادام کامل و آسیاب شده را بر ترکیب میکروبهای روده بررسی کردند. میکروبیوم روده انسان متشکل از هزاران میکروارگانیسم است که در روده زندگی میکنند. اینها نقش حیاتی در هضم مواد مغذی […]
به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو به نقل از وبگاه (سای تک دیلی)، تیمی از دانشمندان کینگز کالج لندن تاثیر مصرف بادام کامل و آسیاب شده را بر ترکیب میکروبهای روده بررسی کردند.
میکروبیوم روده انسان متشکل از هزاران میکروارگانیسم است که در روده زندگی میکنند. اینها نقش حیاتی در هضم مواد مغذی ایفا میکنند و میتوانند تأثیر مثبت یا منفی قابل توجهی بر سلامت ما از جمله سیستم گوارشی و ایمنی ما داشته باشند.
اگرچه مکانیسمهای تأثیر میکروبیومهای روده بر سلامت انسان هنوز در حال بررسی است، شواهد نشان میدهد که خوردن انواع خاصی از غذا میتواند به طور مثبت بر انواع باکتریها در روده یا عملکرد آنها در روده تأثیر بگذارد.
محققان ۸۷ فرد بزرگسال سالم را که میان وعدههای معمولی ناسالم (مانند شکلات، چیپس) مصرف میکردند و کمتر از مقدار توصیه شده فیبر رژیمی میخوردند، انتخاب کردند.
شرکت کنندگان به سه گروه تقسیم شدند: یک گروه میان وعدههای خود را به ۲ اونس (۵۶ گرم) بادام کامل در روز تغییر دادند، گروه دیگر به ۲ اونس (۵۶ گرم) بادام آسیاب شده در روز، و گروه کنترل کلوچههای انرژی زا را به عنوان یک مافین مصرف کردند. محاکمه چهار هفته به طول انجامید.
بخشی از تأثیر میکروبیوتای روده بر سلامت انسان از طریق تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه مانند بوتیرات است. این مولکولها به عنوان منبع سوختی برای سلولهای روده بزرگ عمل میکنند، جذب سایر مواد مغذی را در روده تنظیم میکنند و به تعادل سیستم ایمنی کمک میکنند.
محققان دریافتند که بوتیرات در میان بادام خواران در مقایسه با کسانی که کلوچه مصرف میکردند، به طور قابل توجهی بالاتر بود. بوتیرات، یک اسید چرب با زنجیره کوتاه، منبع اصلی سوخت برای سلولهای پوشش دهنده روده بزرگ است.
هنگامی که این سلولها به طور موثر عمل میکنند، شرایط ایده آلی را برای رشد میکروبهای روده، قوی بودن دیواره روده و عدم نشتی یا ملتهب و جذب مواد مغذی فراهم میکند.
هیچ تفاوت قابل توجهی در زمان انتقال روده مشاهده نشد زمانی که غذا طول میکشد تا تمام مسیر در روده حرکت کند. با این حال، شرکتکنندگانی که بادام کامل مصرف میکردند، در مقایسه با سایر گروهها، ۱.۵ دفع بیشتر در هفته داشتند. این نتایج نشان میدهد که خوردن بادام میتواند برای مبتلایان به یبوست نیز مفید باشد.
آزمایشها نشان داد که خوردن بادام کامل و آسیاب شده رژیم غذایی افراد را بهبود میبخشد و مصرف اسیدهای چرب تکاشباع، فیبر، پتاسیم و سایر مواد مغذی مهم را در مقایسه با گروه شاهد افزایش میدهد.
پروفسور ویلان افزود: ما فکر میکنیم این یافتهها نشان میدهد که مصرف بادام ممکن است به متابولیسم باکتریایی کمک کند، به گونهای که پتانسیل تاثیرگذاری بر سلامت انسان را دارد.
انتهای پیام/
منبع:آنـــا ? مصرف میان وعده (بادام) سلامت روده را تقویت میکند
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش نذیر کرمان، برای نخستینبار یک مقاله با آدرسدهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در حوزه مربوط به انرژی تجدیدپذیر در نشریه معتبر Scientific Reports از انتشارات nature توسط استاد تمام گروه مکانیک این دانشگاه به چاپ رسید. این مقاله توسط محمدمهدی کشتکار و علیرضا حجت استاد تمام گروه مکانیک و دانشجوی دانشگاه آزاد […]
به گزارش نذیر کرمان، اعضای هیئت رئیسه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور و سیدرحیم رضوی فرماندار ویژه شهرستان سیرجان در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان حضور یافته و از کارگاه مهندسی معکوس این دانشگاه بازدید کردند. رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در حاشیه این بازدید اظهار کرد: توسعه دانشگاه آزاد […]
به گزارش نذیر کرمان، براساس برنامه مدوّن دبیرخانه نظارت و ارزیابی؛ هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای استان کرمان از دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر بازدید و فعالیتهای این دانشگاه را در محورهای، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، تجهیزات، مدیریت و فضای کالبدی بررسی کردند. دبیر هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر را […]
به گزارش نذیر کرمان، آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور محمد اسماعیلی جانشین سپاه ناحیه کهنوج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج برگزار شد. جانشین سپاه ناحیه کهنوج در این آیین ضمن تسلیت شهادت این سردار بزرگ اسلام به بیان خصوصیات شهید سلیمانی پرداخت. اسماعیلی با تأکید بر ولایتمداری […]
5 × = 20