نذیر کرمان – گروه جامعه: مهدی محبیکرمانی پیشکسوت صنعت مس در نامهای به دکتر علیخانی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کارکنان صنایع مس،مهمترین مشکل شرکتهای وابسته به شرکت ملی مس را ترکیب نامتناسب،ضعیف و فرمایشی هیات مدیرههای منتخب و مدیرعاملان این شرکتها بیان کرد. وی با تاکید بر اینکه مخالف جوانگرایی نیست،خاطرنشان کرد که پشت سر جوانها […]
نذیر کرمان – گروه جامعه: مهدی محبیکرمانی پیشکسوت صنعت مس در نامهای به دکتر علیخانی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کارکنان صنایع مس،مهمترین مشکل شرکتهای وابسته به شرکت ملی مس را ترکیب نامتناسب،ضعیف و فرمایشی هیات مدیرههای منتخب و مدیرعاملان این شرکتها بیان کرد.
وی با تاکید بر اینکه مخالف جوانگرایی نیست،خاطرنشان کرد که پشت سر جوانها باید یک اتاق فکر قوی باشد تا با انتقال تجربیات خود بتواند جریان گردش نخبگان را در یک سیستم تسهیل کند.
این عضو کانون بازنشستگان صنعت مس ایران با پیشنهاد استفاده از حداقل دو نفر از بازنشستگان در ترکیب هیات مدیرهها نوشت:«با انتقال تجربیات ارزشمند بازنشستگان،هر از چند بار همکارانتان چرخ را دوباره اختراع نمیکنند».
به گزارش نذیر کرمان،محبی در این نامه که در فضای مجازی منتشر کرده خطاب به مدیرعامل صندوق بازنشستگی کارکنان صنایع مس بیان میکند:«نمیدانم سرنوشت دویست صندلی هیات مدیرههای شرکتهای منظومۀ مس به کجا رسید .احتمالا شما هم با همۀ بازنُنشستگان هم عقیدهاید که مشکل بیشتر شرکتهای وابسته در ترکیب نامتناسب،ضعیف و فرمایشی هیات مدیرههای منتخب و مدیرعاملان این شرکتهاست».
وی یادآور میشود:«با هیچ حساب و کتابی نباید این حجم عظیم،ضرر و زیان یا عدمالنفع در شرکتهای منظومه به بار آید».
این پیشکسوت صنعت مس در ادامه خاطرنشان میکند:«من با جوانگرایی مخالف نیستم .اما این را هم باور دارم که پشت سر جوانها باید یک اتاق فکر قوی قرار داشته باشد که با انتقال تجربیات خود بتواند جریان گردش نخبگان را در یک سیستم تسهیل نماید».
وی میافزاید:«یادمان باشد که تجربیات پنجاه سالۀ صنعت مس عجالتا در ذهن و اندیشۀ دو نسل از بازنشستگان حاضر انباشت گردیده و دیر یا زود به خاک میروند. میخواهم بگویم از این تجربیات بکر و غیرقابل تکرار (در تمام زمینهها) کی و کجا قرارست استفاده شود».
محبی ادامه میدهد:«اگر قرار است از این تجربیات در بهبود و تسهیل گردش چرخهای لنگ شرکتهای منظومه استفاده شود،وقت آن همین حالاست. از عمر پیشقراولان صنعت مس و مردان و زنان سرنوشتساز دهۀ پنجاه مس،الحال قریب هفتاد سال میگذرد. این نسل اگر آسمانی نشده باشند و آلزایمر هم نداشته باشند حداکثر پنج سال دیگر میتوانند دست شما را بگیرند. نسل بعدی البته بسیار بیشتر».
این نویسنده و روزنامهنگار کرمانی در پایان خاطرنشان میکند:«عمدۀ هیات مدیرهها بهطور معمول پنج عضو دارند. اگر با توجه به ماموریتهای هر شرکت تنها دو نفر از بازنشستگان ذیربط را در ترکیب هیات مدیرهها قرار دهید و سه نفر دیگر را به روال سابق با نظر خود و فشار این و آن انتخاب فرمایید این اطمینان را خواهید داشت که با توجه به فضای دلسوزانۀ جدید حاکم در ساختار مدیریت شرکتها و انتقال تجربیات ارزشمند بازنشستگان،هر از چند بار همکارانتان چرخ را دوباره اختراع نمیکنند. دیدهایم که میگویم».
منبع:خبر کرمان ?مشکل بیشتر شرکتها هیات مدیرههای ضعیف و فرمایشی است :اخبار استان کرمان – اقتصادی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آیین «مهرآرام» تکریم مقام بانوان گروه مالی گردشگری با حضور رئیس گروه مالی گردشگری، مدیران ارشد گروه مالی گردشگری و حضور پرشور بانوان فعال در گروه مالی گردشگری روز یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ برگزار به گزارش روابط عمومی گروه مالی گردشگری، رئیس گروه مالی گردشگری در ابتدای صحبتهای خود با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا […]
نذیر کرمان – گروه اقتصاد: استاندار کرمان با تاکید بر اهمیت موضوع انرژی خورشیدی بهمنظور راهبری و سیاستگذاری کلان در حوزۀ انرژیهای تجدیدپذیر از تشکیل ستاد شتابدهی و راهبری انرژیهای تجدیدپذیر در استان خبر داد. محمدعلی طالبی همچنین گفت که در یک کمیته بهصورت هفتگی،پیشنهادات سرمایهگذاران،موضوع بررسی ظرفیتهای استان در حوزۀ انرژی خورشیدی،صدور مجوزهای بینام […]
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در روز دوم از سفر استانی دولت به خراسان شمالی کلنگ احداث نیروگاه ۱۸۰ مگاواتی آلومینای ایران را به زمین زد. نذیر کرمان، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در روز دوم از سفر استانی دولت به خراسان شمالی کلنگ احداث نیروگاه ۱۸۰ مگاواتی آلومینای ایران را به زمین […]
نذیر کرمان – پروین میرزاحسینی: رئیس اتاق کرمان،انحصار بازار برق در دست دولت،قیمتهای دستوری،نپرداختن پول خرید انرژی و خُلف وعدهها در زمان احداث نیروگاههای فسیلی را از نگرانیهای بخش خصوصی برای ورود به احداث نیروگاههای خورشیدی بیان کرد. سیدمهدی طبیبزاده همچنین تاکید کرد که برای جلوگیری از تشکیل کارگروهها و قرارگاههای متعدد و پیشگیری از […]
− = هفت