گروه استانهای فت فتو؛ در راستای راهاندازی و آغاز کار مرکز تحقیقات صنایع غذایی و بستهبندی دانشگاه آزاداسلامی واحد شبستر، عبدالله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، هیئت همراه و کارشناسان دانشگاه آزاد استان آذربایجان شرقی با هدف بررسی امکانات آزمایشگاهی موجود و ارائه راهکار در راستای تسهیل انجام پروژههای تحقیقاتی مسئهبنیان […]
گروه استانهای فت فتو؛ در راستای راهاندازی و آغاز کار مرکز تحقیقات صنایع غذایی و بستهبندی دانشگاه آزاداسلامی واحد شبستر، عبدالله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، هیئت همراه و کارشناسان دانشگاه آزاد استان آذربایجان شرقی با هدف بررسی امکانات آزمایشگاهی موجود و ارائه راهکار در راستای تسهیل انجام پروژههای تحقیقاتی مسئهبنیان صنایع وابسته از امکانات آزمایشگاهی و مجتمعهای تحقیقاتی این واحد دانشگاهی بازدید کردند و درباره انواع روشهای واگذاری آزمایشگاههای مرکزی به متقاضیان راهنماییهایی ارائه شد.
آزمایشگاههای مرکزی دارای مجوز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر را آزمایشگاه تخصصی بیوشیمی، کروماتوگرافی و آنالیز دستگاهی، آزمایشگاه مرکزی خدمات کشاورزی و کشتبافت پایههای رویشی درختان میوه و گیاهان زینتی و آزمایشگاه مرکزی خاک بتن و مصالح ساختمانی شامل میشود.
سعید احمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در حاشیه این بازدید در گفتوگو با خبرنگار فت فتو درباره علل راهاندازی مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی در این دانشگاه اظهار کرد که شهرستان شبستر به دلیل مجاورت با شهرکهای صنعتی و صنایع کوچک و بزرگ منطقه و فعالیت بیش از ۴۰۰ واحد صنعتی، دومین شهر صنعتی استان آذربایجان شرقی است وعمده فعالیت این شرکتها و صنایع در زمینه مواد غذایی اعم از مواد لبنی، کیک و کلوچه، نوشابه، لواشک، آب معدنی و … است؛ بنابراین مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی میتواند پاسخگوی بخشی از نیازهای آزمایشگاهی و تشخیصی این صنایع باشد.
وی ادامه داد: از طرفی، دانشگاه آزاد واحد شبستر با دارابودن بیش از ۱۵۰ عضو هیئت علمی تمام وقت متخصص و بیش از ۱۰۰ رشته تکمیلی به همراه وجود کارگاهها و آزمایشگاههای مجهز و مراکز رشد از ظرفیت کافی برای راهاندازی مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی برخوردار است.
احمدی تشریح کرد: مرکز تحقیقات صنایع غذایی و بستهبندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر میتواند با اتکا به توانمندیهای علمی، فنی و اجرایی خود در زمینه ایمنی و سلامت غذا نقشآفرینی کند. این هدف با انجام آنالیز کیفی و کمی افزودنیها، آلایندهها، پایش و کنترل آنها در مواد غذایی و پیشگیری از وقوع انواع آلایندهها و تقلبات در مواد غذایی، انجام تحقیقات در این زمینهها در قالب اجرای طرحهای پژوهشی و فناوری، برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی، ارائه خدمات آزمایشگاهی و خدمات فنی به بخشهای دولتی و خصوصی امکانپذیر خواهد بود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر با بیان اینکه مقدمات آمادهسازی و تهیه طرح مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی، سال ۱۴۰۰ انجام شد و از پروپوزال مرکز دفاع کردیم، گفت: بازدید «دکتر محمدی» و همراهان از این مرکز با هدف بررسی و تائید نهایی ظرفیت مرکز در راستای صدور مجوز نهایی مرکز بود.
این مسئول افزود: بدیهی است چنین مرکز تحقیقاتی با توجه به فراگیر بودن پروژههایی که میتواند در آن انجام گیرد، میتواند بستر خوبی برای آموزش و آمادهسازی دانشجویان و آشنایی با علوم به روز دنیا و حتی بسترسازی به منظور تعریف دروس جدید مرتبط با این موضوع در مقاطع کارشناسی ارشد و حتی دکتری شود.
وی بیان کرد: با توجه به گستره وسیعی از پروژههای صنعتی و کاربردهای عملی در عرصههای مختلف صنعت غذایی که میتواند در این مرکز انجام شود، میتوان با ورود به پروژههای صنعتی و انجام آن توسط متخصصان موجود در مرکز تحقیقات به عنوان یک مرجع علمی به بررسی نیازهای بخش صنعتی و تلاش برای رفع این نیازها و بهبود کیفیت محصولات نهایی صنعت پرداخت.
احمدی با بیان اینکه مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی به تازگی موفق به اخذ مجوز شده است، توضیح داد: مراجعات متعددی به بخش صنعتی شده و مذاکراتی درباره اخذ سفارش در راستای حل مشکلات صنعت صورت گرفته است که منجر به عقد قرارداد خواهد شد. با توجه به راهاندازی دو آزمایشگاه مرکزی مرتبط با صنایع غذایی و یک مدرسه مهارت عالی مرتبط با این رشته، زمینه فعالیتهای آموزشی مهارتی و آزمایشگاهی نیز فراهم است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
منبع:آنـــا ? «مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی» پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی و تشخیصی
به گزارش نذیر کرمان، آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور محمد اسماعیلی جانشین سپاه ناحیه کهنوج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج برگزار شد. جانشین سپاه ناحیه کهنوج در این آیین ضمن تسلیت شهادت این سردار بزرگ اسلام به بیان خصوصیات شهید سلیمانی پرداخت. اسماعیلی با تأکید بر ولایتمداری […]
به گزارش نذیر کرمان، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج به مناسبت گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی با حضور در جوار آرامگاه شهدای گمنام، ضمن عطرافشانی و غبارروبی با آرمانهای انقلاب و شهیدان بهخصوص شهید سلیمانی تجدیدمیثاق کردند. بیشتر بخوانید شهید سلیمانی مانع جدی شکلگیری خاورمیانه جدید مدنظر غرب؛ ۹ دی نقش بسزایی در […]
به گزارش نذیر کرمان، دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی با هدف ارتقای کیفیت آموزشی دانشجویان و توانمندسازی استادان، کارگاههای متنوعی با موضوعات مهمی همچون راهبردهای مطالعه، تعامل مؤثر با نسل Z(زد) آلفا و طرح درس برگزار کرد. معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به نقش این دورهها در بهبود کیفیت آموزش […]
به گزارش نذیر کرمان، دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی با هدف ارتقای کیفیت آموزشی دانشجویان و توانمندسازی استادان، کارگاههای متنوعی با موضوعات مهمی همچون راهبردهای مطالعه، تعامل مؤثر با نسل Z، آلفا و طرح درس برگزار کرد. معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به نقش این دورهها در بهبود کیفیت آموزش […]
× نُه = 36