مباهله لینک بهشت و راه سعادت است

مباهله یک حادثه تاریخی صرف نیست؛ این نشانه و تابلو و آدرس به اصطلاح لینک بهشت و راه سعادت هست که باید با این آدرس رفت تا گمراه نشد. به گزارش خبرنگار فت فتو از رودبارجنوب،بیست و چهارم ذی الحجه در سال نهم هجری قمری گواه رویدادی است که بر مبنای آن حقانیت تسبیح آل […]

مباهله یک حادثه تاریخی صرف نیست؛ این نشانه و تابلو و آدرس به اصطلاح لینک بهشت و راه سعادت هست که باید با این آدرس رفت تا گمراه نشد.

به گزارش خبرنگار فت فتو از رودبارجنوب،بیست و چهارم ذی الحجه در سال نهم هجری قمری گواه رویدادی است که بر مبنای آن حقانیت تسبیح آل احمد (ص) به اثبات و «آیه تطهیر» به نزول رسید.

رویدادی که در آن محمد مصطفی (ص) و اهل بیتش با مسیحیان نجران به مناظره ایستادند تا اتمام حجتی باشد برای دعوت حقانی پیامبر اسلام (ص) و معصومیت خاندان مطهرش.
از همین روست که این واقعه در نزد مسلمانان، جایگاه خاصی دارد؛ زیرا گواه حقانیت و درستی دعوت رسول اکرم و عظمت شأن اهل‌بیت(ع) مکرّم او قلمداد شده و دلیلی برای اثبات این امر که اصحاب کسا:« محمد، علی، فاطمه، حسن و حسین» هستند، استفاده می‌شود.

و شأن نزول آیه ۶۱ سوره آل عمران نیز پیرامون این واقعه و مناظره بین پیامبر اسلام و هیأت نجرانی است.

در همین رابطه امام صادق علیه السلام نقل می‌کند که ازامام علی علیه السلام  درباره فضایل آیه مباهله سؤال شد، آن حضرت علیه السلام  قسمتی از فضایل خود را برای آنها بازگو نمود؛ گفتند:(یا علی!) باز هم بگو.

آن حضرت فرمود:«نزد پیامبر(ص) دو نفر از احبار نصارا از اهل نجران آمدند و درباره عیسی(ع) به مباحثه پرداختند. خداوند متعال هم آیات مباهله را نازل فرمود. پس از این پیامبر(ص) دست علی(من)، حسن و حسین و فاطمه را گرفت و کف دست خود را به سوی آسمان گشود و آنها را به مباهله فراخواند.» 

به واقع روز عظیم مباهله، برگ زرینی است که به یُمن ایمان نابِ رسول خدا و اهل بیت پاکش علیه السلام رقم خورد تا شرک به زانو درآید.

«مباهله» روایت ماندگار مقابله نور با ظلمت و درخشش ستاره وجود برترین بندگان خلقت در برابر سایه وجود مشرکان بود.

این واقعه حجت دیگری بود برای اهل انکار تا بدانند اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، نگین خلقت و فصل‌الخطاب هدایت به سعادت بشر اند.

حجتی که با وقوعش حقانیت آل نبی علیه السلام به اثبات چند باره رسید و از وجود نهال درخت اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام«آیه تطهیر» به نزول رسید.

«سرگذشت مباهله و مفاد این آیه، بزرگ‌ترین گواه بر فضیلت اصحاب کساء بوده و سندى زنده بر حقانیت آئین اسلام است»؛ ابوالقاسم جارالله زمخشری، از مفسرین اهل سنت در تفسیر کشاف پس از ذکر آیه مباهله می‌نویسد: «و فیه دلیل لاشی‌ء اقوی منه علی فضل اصحاب الکساء علیهم السلام وفیه برهان واضح علی صحه نبوه النبی صلی الله علیه و آله لانه لم یرو احد من موافق ولا مخالف انهم اجابوا الی ذلک؛ تفسیر کشاف، ج‌۱، ص‌۴۳۳

«در این آیه قوی‌ترین دلیل بر برتری اصحاب کساء (علیهم‌السلام) وجود دارد و در آن دلیل روشنی بر صحت پیامبری پیامبر صلی‌الله علیه و آله است؛ چون هیچ‌یک از مخالف و موافق روایت نکرده است که مسیحیان نجران مباهله (صلی‌الله علیه و آله) را پذیرفته باشند.»

مهمترین درس مباهله ترسیم راه رسالت و ادامه آن با این موقعیت و جایگاه و افراد جمع شدن در آن است و این موقعیت یعنی تعیین ادامه راه دین با اهل بیت (ع) است؛ مباهله نیز عیناً همانند آیه تطهیر معرفی جایگاه و حقانیت همراهی با این اهل بیت (ع) و گرد آمدن بر سفره این خاندان است.

 لذا جوانان مسلمان  و غیر مسلمان باید در این حقیقت تأمل بیشتر نمایند؛ مباهله یک راه است که باید در آن رفت مباهله یک حادثه تاریخی صرف نیست؛ این نشانه و تابلو و آدرس به اصطلاح لینک بهشت و راه سعادت هست که باید با این آدرس رفت تا گمراه نشد.

انتهای پیام/پ
 

 

 

 

 

 




مباهله لینک بهشت و راه سعادت است

منبع:آرمـان
? مباهله لینک بهشت و راه سعادت است