خصالی گفت: ایجاد وگسترش صنایع تبدیلی و فعال کردن ظرفیت های خالی موجود، ایجاد و تقویت زنجیره تولید صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی استان و افزایش فراوری محصولات کشاورزی در جهت کاهش ضایعات بخش مربوطه از راهکارهای توسعه بیشتر صنایع تبدیلی است.
به گزارش فت فتو؛ خصالی گفت: صنایع تبدیلی و غذایی شامل صنایع تبدیلی باغی، دامی، زراعی، شیلاتی، خوراک دام و طیور، سردخانه و کود است که با هدف کاهش ضایعات، افزایش بهره وری و ارزش محصولات کشاورزی به ایجاد اشتغال و کمک به معیشت کشاورزان ایجاد می شوند. معاون توسعه بازرگانی و صنایع غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان افزود: در سال ۱۴۰۱ سی و یک فقره پروانه بهره برداری که منجر به اشتغال برای ۳۲۲ نفر صادر و ظرفیت تولید صنایع کشاورزی به میزان ۴۹۱۶۶ تن ایجاد، ۵۷۴۶۶ تن مواد خام جذب وسرمایه گذاری به میزان ۲۲۴۳۸ میلیارد ریال افزایش یافته است. وی گفت: ایجاد وگسترش صنایع تبدیلی و فعال کردن ظرفیت های خالی موجود، ایجاد و تقویت زنجیره تولید صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی استان و افزایش فراوری محصولات کشاورزی در جهت کاهش ضایعات بخش مربوطه از راهکارهای توسعه بیشتر صنایع تبدیلی است. خصالی خاطر نشان کرد: زمینه های سرمایه گذاری در صنایع جنبی خرما نظیر شیره، خمیر، شکلات و…، صنایع جنبی پسته نظیر کره، روغن و شیرینی جات و…، گلاب و عرقیات گیاهی و شربت های گیاهی، گیاهان دارویی، فراوری سیر شامل پودر، اسلایس و تولید خوراک دام از ضایعات خرما و درختان خرما وجود دارد. انتهای پیام/م