قاتق گوشت یکی از غذاهای معروف شهر کرمان است. از شهر کرمان برای شما طرز تهیه غذا را داریم که قاتق گوشت نام دارد و مورد علاقه مردم شهر کرمان است و بهتر است شما هم یکبار آن ها امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش […]
قاتق گوشت یکی از غذاهای معروف شهر کرمان است. از شهر کرمان برای شما طرز تهیه غذا را داریم که قاتق گوشت نام دارد و مورد علاقه مردم شهر کرمان است و بهتر است شما هم یکبار آن ها امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش داده ایم. قاتق گوشت کرمانی را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.مواد لازم:گوشت چرخ کرده گوسفند گرم۲۵۰سیب زمینی متوسط ۲ عددرب گوجهفرنگی ۱قاشق غذا خوری پرآرد نخودچی به مقدار لازمترخون خشک ۲قاشق غذا خوریتخم گشنیز ۱قاشق مرباخوریفلفل قرمز به مقدار لازمپودر زنجبیل نصف قاشق چایخوریزیره(سبز یا سیاه) یک قاشق چایخوریجعفری خشک ۱قاشق مربا خورینمک به مقدار لازمروغن ۱قاشق غذا خوریپیاز متوسط ۱عددزردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:۱. ابتدا روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز متوسطمان را ریز خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و ترخون خشکمان را که از قبل خیس کرده بودیم را اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا آب را به پیاز و ترخون و رب گوجه اضافه میکنیم البته نه زیاد بعد سیب زمینی هایمان را ورق ورق میکنیم به اندازه ی یک و نیم سانت،حالا درون قابلمه میریزیم که با رب گوجه و پیاز و زرد چوبه بپزد۲. در حین پختن سیب زمینی گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،،زرد چوبه،زنجبیل،تخم گشنیز،جعفری خشک و زیره را با هم مخلوط میکنیم و آرد نخود چی الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم،البته باید گفت که نباید آرد نخودچی زیاد بریزیم تقریبا اندازه ای که مواد به دستمان نچسبد و کمی آب و حالا خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم یکدست شود.۳. به اندازه ی یک گردوی بزرگ مواد را درون کمی آب جوش در یک کاسه کمی رقیق میکنیم و در آب در حال جوشیدن قابلمه میریزیم جهت غلظت قاتقمان،۴. حالا به اندازه ی دلخواه تکه ای از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و مثل شامی در دست پهن میکنیم و درون آب درون قابلمه که در حال جوشیدن هست آرام رها میکنیم و همین طور تمامی مواد گوشتمان را به همین شکل درون قابلمه میریزیم کمی که جوش خورد و خودش را گرفت زیر شعله را کم میکنیم و و سر قابلمه را میگذاریم تا غذایمان خوب جا بیفتد در آخر مرحله پخت کمی نمک به آب گوشتمان اضافه میکنیم.
منبع: تارنمای فرهنگی کرمان | کرمان شناسی کرمان شناسی , خبر کرمان, کرمان, جدیدترین خبرهای کرمان , گردشگری کرمان , بزرگان کرمان , نیازمندیهای کرمان, رپورتاژ ? قاتق گوشت
خانه مسافر فانوس کرمان دارای چهار واحد آپارتمان با امکانات کامل است. این مکان با گنجایش بیست مهمان، برای کسانیکه بصورت فامیلی و دوستانه به کرمان سفر میکنند، مکان مناسبی است. این هتل آپارتمان با امکانات مناسب و تجهیزات لازم میتواند برای تمام مهمانان اسباب راحتی و حس در منزل بودن را فراهم کند.خانه مسافر […]
روستای برج معاذ ، در شهرستان فهرج واقع شدهاست با اینکه برج معاذ از لحاظ جمعیتی بعد از شهر فهرج بیشترین جمعیت شهرستان را به خود اختصاص دادهاست و از لحاظ ساختار بیشتر به یک شهر شباهت دارد تا روستا اما تاکنون هیچ اقدامی جهت بخش یا شهر شدن آن صورت نگرفتهاست.تاریخ برج معاذ به […]
قلعه جلال آباد زرند در مسیر یزدان آباد قرار دارد برج آن با معماری سنتی و گچ بری های زیبا برارزش آن افزوده است . نحوه دسترسی آدرس :شهرستان زرند در فاصله ۷۵ كیلومتری شمال مركز استان كرمان قلعه جلال آباد زرند – سیری در ایران- گردشگری کرمان منبع: […]
ارگ راین یکی از بزرگترین بناهای خشتی جهان است. این بنای تاریخی بزرگ با مساحتی بیش از بیست و دو هزار مترمربع، دومین بنای خشتی بزرگ جهان بعد از ارگ بم است که هرساله میزبان هزاران گردشگر داخلی و خارجی است. ارگ راین کرمان در جنوب غربی شهر کنونی راین در استان کرمان ایران قرار […]
× یک = 2