کی نیا تعداد شرکتهای پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته(هایتک) کرمان را ۳۰۰ شرکت اعلام کرد. فرشید کی نیا در جمع دبیران انجمنهای علمی دانشگاههای کرمان، تعداد شرکتهای پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته(هایتک) کرمان را ۳۰۰ شرکت اعلام کرد و گفت: دوران دانشجویی فرصت […]
فرشید کی نیا در جمع دبیران انجمنهای علمی دانشگاههای کرمان، تعداد شرکتهای پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته(هایتک) کرمان را ۳۰۰ شرکت اعلام کرد و گفت: دوران دانشجویی فرصت ارزندهای برای ورود به فعالیتهای فناورانه در مسیر اشتغال و کارآفرینی است.
وی افزود: انجمنهای علمی میتوانند دانشجویان را به سمت پارک علم و فناوری هایتک هدایت کنند تا علاوه بر خدمت به کشور از ثمرات فعالیت در این زیست بوم در دوره دانشجویی و پس از دانش آموختگی مانند دستیار فناوری، امریه، استخدام در شرکتها و تاسیس شرکت استفاده کنند.
کی نیا ایجاد زمینه مناسب برای شکوفایی استعدادها و برانگیختن خلاقیت و کارآفرینی دانشجویان، نهادمند ساختن فعالیتهای مهارت آموزی و بهره گیری از توان علمی دانشجویان را به عنوان بخشی از اهداف هستههای فناور دانشجویی برشمرد و تقویت اعتماد به نفس، خودباوری و فراهم آوردن زمینه کسب مهارتهای فردی و اجتماعی، مسئولیت پذیری و شناخت از محیطهای شغلی را از مزایای حضور دانشجویان در این عرصه دانست.
رئیس پارک علم وفناوری هایتک این را هم گفت که فعالیت در هستههای فناور، موجب شناسایی دانشجویان نخبه و ممتاز و بهره گیری از مشارکت آنها در طرحهای صنایع و شرکتهای دانش بنیان میشود.
وی با نام بردن از هستههای فناور دانشجویی به عنوان نقطه اتصال پارک علم وفناوری هایتک با دانشگاههای استان کرمان، گفت: ایجاد فرهنگ و جهت گیری کارآفرینانه در دانشجویان و استادان، نیروی محرکه پیشرفت و توسعه پایدار در زمینه پژوهش و فناوری است.
مسعود رضایی زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه هایتک و از فعالان حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت به تشریح دسته بندی نسلهای دانشگاهها پرداخت و پژوهش را گام، نخست فناوری معرفی کرد.
وی ضمن تاکید بر فهم درست مفهوم فناوری از فاصله برخی دانشگاهها با جامعه و صنعت انتقاد کرد و از دانشجویان فناور خواست با شناخت درست فرایندهای تجاری سازی؛ فناوری را با نیاز جامعه و بازار همراستا کنند.
رضایی زاده با اشاره به طرح ایدههای نو و مساله محور در هستههای فناور دانشجویی بر انگیزه و توانمندی اعضای تیم، تخصص و مهارتهای فنی، زیرساختها و منابع حمایت دانشگاه، تعامل با صنعت و بازار، آموزش و توانمندسازی، ارزیابی مستمر و ثبت مالکیت فکری و حقوقی تاکید کرد.
سیدعلی رضوی، رئیس مرکز رشد پارک هایتک نیز با بیان اینکه روند فعالیتهای پارک، اشتغال زایی برپایه فناوری است، گفت: از ایدههای دانشجویان استقبال میکنیم و دانشجویان را بر اساس طرحهای مختلف به شرکتهای پارکی متصل میکنیم و از فعالیتهای آنها حمایت کامل خواهد شد.
دبیران انجمنهای علمی حاضر نیز از تجربههای موفق و ناموفق خود و از سختیهای مسیر فعالیتهای فناورانه گفتند و پس از آن تعدادی از مدیران شرکتهای دانش بنیان، پژوهش، توانایی علمی و کسب مهارت را از عوامل موفقیت و دوری از شکست برشمردند.
آنها به بیان تجربیات خود از دوران دانشجویی تا تجاری سازی محصول و ورود به بازار کار گفتند و از دانشجویان خواستند انگیزه خود را تقویت کنند و در مسیر فعالیتهای علمی و فناورانه، ضمن کسب دانش و مهارات، سختکوش و پرتوان عمل کنند و از مشاورههای پارک علم و فناوری استفاده کنند.
در این نشست امیر ایرانمنش از مشاوران پارک هایتک به بیان فرایند ثبت نام و فعالیت دانشجویان در هستههای فناور پارک، ثبت شرکتها و خدمات آموزشی و مشاورهای پارک پرداخت.
منبع: روابط عمومی پارک علم وفناوری هایتک
منبع: باشــگاه خبرنگاران ? فعالیت ۳۰۰ شرکت زیر نظر پارک علم و فناوری کرمان
آئین سنتی شترگردانی علی آباد علیا، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) برگزار می شود. محمد اسلامی با اشاره به سابقه طولانی آئین شترگردانی در روستای علی آباد علیا گفت: طبق بررسی به عمل آمده، قدمت این آئین به بیش از ۱۵۰ سال بر میگردد و طبق این آئین، اهالی روستا با جمع آوری پول […]
سردار مومنی جانشین پلیس راهور فراجا به منظور بازدید از برخی محورهای استان به کرمان سفر کرد. عصر امروز، سردار مومنی جانشین پلیس راهور فراجا به همراه سردار سلیمی معاون عملیات پلیس راهور، سرهنگ محمدی رئیس بازرسی پلیس راهور فراجا و هیئت همراه وارد استان کرمان شدند. پایش زمینی محورهای شرق استان کرمان، بازدید از […]
۸۵ واحد صنفی در رفسنجان به دلیل استفاده از اتباع غیر مجاز پلمپ شدند. از ابتدای امسال تاکنون در گشتهای مشترک کارگروه اتباع بیگانه، متشکل از اتاق اصناف، فرمانداری، نیروی انتظامی، اماکن، دادگستری، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و دیگر ارگانهای مربوطه، بیش از ۸۵ واحد صنفی به دلیل استفاده از نیروی کار اتباع […]
− یک =