فرو منگنز مس قابلیتی اشتغال زا اما مغفول مانده

حسین مهرابی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه ذخایر عظیم مس در سطح استان داریم اما رشته دانشگاهی آن را نداریم، گفت: درحوزه معدن و صنایع پایین دستی مس هنوز رشته دانشگاهی وجود ندارد، با توجه به اینکه صنعت مس یک صنعت روبه رو شد است، باید این رشته دانشگاهی در مراکزی راه […]

حسین مهرابی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه ذخایر عظیم مس در سطح استان داریم اما رشته دانشگاهی آن را نداریم، گفت: درحوزه معدن و صنایع پایین دستی مس هنوز رشته دانشگاهی وجود ندارد، با توجه به اینکه صنعت مس یک صنعت روبه رو شد است، باید این رشته دانشگاهی در مراکزی راه اندازی شود.

به گزارش فت فتو؛ آئیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان برگزار شد.

در این مراسم از محسن شمسی تکریم و  مسعود ایرانمنش به عنوان سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان در محل موسسه علمی کاربردی ماهان کرمان معرفی شد.

حجت الاسلام مهدی عربپور در این همایش عنوان کرد: دانشگاه علمی و کاربردی باید نیروهایی تربیت کند که ضمن مهارت افزایی امانت داران نظام در دوران های بعدی باشند و همه مسئولان نیز در تمام دوران باید این مسیر امانت داری را حراست کند و الگوی خود قراردهند

حسین مهرابی معاون اقتصادی استاندار کرمان در ادامه این مراسم گفت: پذیرش سمت های علمی در دانشگاه ها سخت ترین مسئولیت هاست، بنابر این باید به محسن شمسی تبریک گفت به واسطه برداشته شدن این مسئولیت سخت است شانه های وی زیرا سال هاست د راین مسیر سخت تلاش کردند.

وی با بیان اینکه این دانشگاه ها باید بر مهارت های کاربردی تمرکز داشته باشند گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار مهم است، گرپه سخت است که تقاضای اجتماعی برای مدرک را کاهش بدهید و به سمت مهارت سوق دهید و  راه درازی برای رشد این عرصه در پیش استف بنابر این باید علم و کاربرد علم را با هم پیوند بزنیم کاری که در صنعت ایساکو و ایران خودرو ، طراحی و دوخت و غیره … درعرصه پیوند علم و کاربرد آن ها تلاش های خوبی صورت گرفته است.

مهرابی تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند نقش موثری را در واسطه با علم و صنعت داشته باشد که به دنبال تلفیق سازمان های مهارتی از جمله مراکز آموزش  و دانشگاه فنی و حرفه ای با  دانشگاه علمی کاربردی بودیم اما موفقیتی حاصل نشد.

وی ادامه داد: در استان کرمان، در حوزه صنعت کمبود نیروی کار ماهر داریم و کاملا مشخص است که ارتباط دانشگاه و صنعت خوب و موثر نبوده است که باید یک بازنگری در این مسیر صورت گیرد.

معاون اقتصادی استانداری کرمان ابراز کرد: درحوزه معدن و صنایع پایین دستی مس هنوز رشته دانشگاهی وجود ندارد، با توجه به اینکه صنعت مس یک صنعت روبه رو شد است و باید این رشته دانشگاهی در مراکزی راه اندازی شود و شرکت ملی مس هم اعلام امادگی در این عرصه کرده است تا توسعه مس و صنایع پاییین دستی مس در کرمان  رخ دهد.

 وی به فرو منگنز مس اشاره کرد و گفت: این عنصر مس بسیار پر کاربرد است که می تواند زمینه های اشتغال بسیاری را ایجاد کند، بنابر این درخواست ما این است که  جذب تعدادی نیروی قرار دادی برای دانشگاه را هم در دستور کار قرار دهید تا به صورت متمرکز در این عرصه تلاش و کار صورت گیرد.




فرو منگنز مس قابلیتی اشتغال زا اما مغفول مانده

منبع:آرمـان
? فرو منگنز مس قابلیتی اشتغال زا اما مغفول مانده