عرضه گوشت از کشتارگاه تا سطح شهر باید رصد و کنترل شود | اخبار کرمان و شهرستان ها

نذیر کرمان/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید کرد و گفت: تمام مراحل عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سیستم کنترل مرکزی پایش و رصد شود. امیر حسن‌زاده امروز هفتم آبان ماه در حاشیه بازدید از کشتارگاه دام سبک و سنگین شهرستان کرمان اظهار […]



نذیر کرمان/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید کرد و گفت: تمام مراحل عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سیستم کنترل مرکزی پایش و رصد شود.

امیر حسن‌زاده امروز هفتم آبان ماه در حاشیه بازدید از کشتارگاه دام سبک و سنگین شهرستان کرمان اظهار کرد: توجه به اصول بهداشتی و رعایت پروتکل‌های دامپزشکی مهمترین اصل در کشتارگاه‌هاست.

وی بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید کرد و افزود: باید دقت شود که گوشت به قیمت مصوب به‌دست مصرف‌کنندگان در کرمان برسد.

حسن‌زاده همچنین بر رصد و پایش تمام مراحل عرضه گوشت از ورود دام به کشتارگاه تا خروج گوشت و در نهایت عرضه توسط فروشگاه‌ها تاکید کرد.

وی گفت: تمام مراحل عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سیستم کنترل مرکزی پایش و رصد شود.

انتهای پیام 


عرضه گوشت از کشتارگاه تا سطح شهر باید رصد و کنترل شود

منبع: ایـسنا
? عرضه گوشت از کشتارگاه تا سطح شهر باید رصد و کنترل شود