ظرفیت ویژه کرمان در سرمایه‌گذاری صنایع پایین دستی

استاندار کرمان گفت: ظرفیت سرمایه‌گذاری در صنایع پایین دستی استان کرمان موقعیت بسیار ویژه‌ای دارد. به گزارش نذیر کرمان؛ محمدمهدی فداکار در گام اول طرح ستاد توانمندسازی و تحول اجتماع‌محور ۲۰۲۰ محله و ۴۰۴۰ روستای کشور با حضور رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: کرمان استان […]


استاندار کرمان گفت: ظرفیت سرمایه‌گذاری در صنایع پایین دستی استان کرمان موقعیت بسیار ویژه‌ای دارد.

به گزارش نذیر کرمان؛ محمدمهدی فداکار در گام اول طرح ستاد توانمندسازی و تحول اجتماع‌محور ۲۰۲۰ محله و ۴۰۴۰ روستای کشور با حضور رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: کرمان استان متنوعی به لحاظ جغرافیایی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است و این تنوع جاذبه‌هایی را در کنار خود ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: بخش کشاورزی ۳۸ درصد شاغلان استان کرمان را شامل می‌شود و پسته، خرما و محصولات جالیزی خارج از فصل سه محصول اصلی صادراتی استان به شمار می‌روند.
فداکار ادامه داد: اشتغال قابل توجهی در استان کرمان در بخش کشاورزی است و آسیب به محصولات، زندگی و معیشت جمع زیادی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
استاندار کرمان گفت: به لحاظ گردشگری، یک سوم از ۳۰ اثر ثبت جهانی کشور در استان کرمان قرار دارد و این آثار تاریخی از جنوب تا شمالی‌ترین نقطه استان جاذبه‌های قوی ایجاد کرده است.
فداکار تصریح کرد: شرکت هواپیمایی ماهان با احداث کمپ کویری در شهداد، اقدام برجسته‌ای را در حوزه گردشگری رقم زده است.
وی افزود: اقدام مجتمع صنعتی گل‌گهر در احداث گهرپارک نیز در راستای رونق گردشگری استان بوده و موفق هم عمل کرده است.
استاندار کرمان اظهار داشت: مهمترین نکته استان کرمان در ظرفیت‌های معدنی آن است. از معدن تا ورق صنعت فولاد در استان کرمان رقم خورده و توسعه زیادی اتفاق افتاده است.
فداکار به اشتغال ۴۰ درصدی بخش صنعت و معدن در استان کرمان اشاره داشت و گفت: ۵۰ درصد حقوقی دولتی معادن کشور در استان کرمان پرداخت می‌شود، ۷۰ درصد کرومیت کشور در این استان است.
وی ابراز داشت: ظرفیت سرمایه‌گذاری در صنایع پایین دستی در استان کرمان موقعیت بسیار ویژه‌ای دارد.
استاندار کرمان، پنج فرودگاه، دو خط ریلی، معادن کوچک و متنوع جنوب استان، ۵۰ شهرک و ناحیه صنعتی، شکستن طلسم انتقال آب از دریا، ظرفیت گیاهان دارویی، صنایع دستی قدیمی و کهن از جمله فرش و پته و سنگ‌های قیمتی را جمله ظرفیت‌های استان برشمرد.
فداکار گفت: مجموعه گل‌گهر به صورت هدفمند در راستای مسؤلیت‌های اجتماعی در حوزه‌های مختلف سرمایه‌گذاری کرده است.
استاندار کرمان با اشاره به طرح‌های توانمندسازی و تحول اجتماع‌محور در سطح کشور و استان تاکید کرد: کار‌های بازار پسندی در این مججوعه‌های کوچک تولید می‌شود، اما متصل به بازار نیستند و تولید باارزش آنها باید به یک اقتصاد متصل شود.
ایمان عتیقی مدیرعامل مجتمع صنعتی و معدنی گل‌گهر نیز گفت: ۳۰ درصد زنجیره تولید فولاد کشور در اختیار گل‌گهر است.
وی افزود: مجتمع در تولید گندله، کنسانتره و آهن اسنفجی فعال است و تولید ورق نیز در دستور کار است.
انتهای پیام


ظرفیت ویژه کرمان در سرمایه‌گذاری صنایع پایین دستی

منبع: بــرنا
? ظرفیت ویژه کرمان در سرمایه‌گذاری صنایع پایین دستی