طرح معدن‌یار و صنعت‌یار هم‌سو با تولید‌کنندگان | اخبار استان کرمان

مسئول بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کرمان گفت: امروز گروه‌های تخصصی عارضه‌یاب بسیج در قالب دو طرح صنعت‌یار و معدن‌یار، پیگیر رفع موانع تولید هستند. حجت قاسم‌پور در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان» از آخرین اقدامات بسیج مهندسین استان کرمان خبر داد و عنوان کرد: سی و چهارمین جلسه […]


مسئول بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کرمان گفت: امروز گروه‌های تخصصی عارضه‌یاب بسیج در قالب دو طرح صنعت‌یار و معدن‌یار، پیگیر رفع موانع تولید هستند.

حجت قاسم‌پور در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان» از آخرین اقدامات بسیج مهندسین استان کرمان خبر داد و عنوان کرد: سی و چهارمین جلسه کمیته تخصصی صنعت و معدن شمال استان کرمان، را ذیل کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان برگزار کردیم.

وی ادامه داد: این کارگروه با حضور نمایندگانی از بسیج مهندسین صنعت و معدن کرمان، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، سازمان صمت، اتاق بازرگانی، اقتصاد و دارایی، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگر اعضا حاضر در اداره کل صمت استان کرمان برگزار شد.

مسئول بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کرمان افزود: در این جلسه پرونده ۹ واحد بررسی شد که عمده مشکلات مربوط به محیط زیست، تامین اجتماعی، امهال تسهیلات، آزادسازی حساب‌ها، اخذ انشعاب گاز و تامین آب بود.

قاسم‌پور تاکید کرد: کار اصلی بسیج مهندسین صنعت و معدن شناسایی مشکلات و احصاء آنان در کلینیک صنعت با کمک همه کارشناسان و تیم‌های جهادی عارضه‌یابش است که در دو طرح معدن‌یار و صنعت‌یار خلاصه شده‌اند.

وی عنوان کرد: تیم‌هاب عارضه‌یاب بسیج مهندسین صنعت کرمان بازهم در هفته گذشته نیز پنج واحد تولیدی را مورد پایش و بررسی قرار دادند
 

بازدید میدانی و پایش از شرکت کارمانیا استیل

مسئول بسیج مهندسین صنعت با بیان اینکه راه‌اندازی واحدهای راکد و زیرظرفیت تولید محور اصلی بازدید‌های میدانی است، ادامه داد: تیم‌های عارضه‌یاب بسیج بازدید میدانی از شرکت کارمانیا استیل وا‌قع در شهرک صنعتی شماره ۲ کرمان انجام دادند.

قاسم‌پور ادامه داد: این کارخانه با اشتغال ۳۰ نفری در زمینه تولید تجهیزات صنعتی آشپزخانه شامل پلوپز و خورشت‌پز صنعتی و غیره.. فعالیت می‌کند و از مهم‌ترین مشکلات این واحد می‌توان به عدم وصول مطالبات فعلی و مشکل بازار فروش اشاره کرد.

وی افزود: با توجه به کاهش تولید در این واحد صنعتی پرونده عارضه‌یابی تشکیل و برای سیر مراحل بعدی و کمک به مانع‌زدایی به کلنیک صنعت استان ارجاع شد.
 

تخصیص تسهیلات ۷ میلیارد ریالی به نیکا مهر

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کرمان از مانع‌زدایی در شرکت نیکا مهر نیز خبر داد و گفت: این کارخانه با اشتغال ۲۶ نفر به طور مستقیم در زمینه تولید اِلِمان‌های فلزی شبکه توزیع برق فعالیت می‌کند.

قاسم‌پور با بیان اینکه این شرکت قبلاً توسط گروه جهادی شهید ابراهیم هادی پایش و عارضه‌یابی شده بود، اذعان کرد: در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که از مهم‌ترین موانع و مشکلات این واحد کمبود سرمایه ثابت است.

وی مدعی شد: بعد از احصاء مشکل و تائید کمیته تخصصی صنعت با پیگیری‌های انجام شده و با توجه به تعهد اشتغال در این واحد، مبلغ ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل منابع بسیج سازندگی به وی تخصیص  داده شد.
 

عدم عقد قرارداد دستگاه‌‌های اجرایی با طوطیا رنگ

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کرمان به بازدید میدانی همراه با پایش و عارضه‌یابی از شرکت طوطیا رنگ آریا وا‌قع در شهرک صنعتی شماره ۲ کرمان خبر داد و افزود: با همکاری سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن، شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان و اعضا کمیته راه‌اندازی واحدهای راکد و زیرظرفیت، از این مجموعه تولیدی بازدید صورت گرفت.

قاسم‌پور ادامه داد: این کارخانه با اشتغال ۱۳ نفر در زمینه تولید انواع رنگ‌های صنعتی و رنگ و پوشش‌های ساختمانی فعالیت می‌کند اما آنچه این واحد تولیدی را با مشکل روبه‌رو ساخته است، نبود بازار و عدم عقد قرارداد تجاری با نهادهای دولتی بود.

وی عنوان کرد: ارجاع کار از سوی ارگان‌های دولتی حتی شهرداری‌ها،  عدم وصول مطالبات از ارگان‌های دولتی، سبب نیمه فعال شدن این واحد تولیدی شده است، بنابراین برای بررسی بیش‌تر پرونده این مجموعه برای کمک در مسیر مانع‌زدایی به کلنیک صنعت استان ارجاع شد.
 

عدم وصول مطالبات مبلمان مجد را از تولید انداخت

 مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کرمان از نتایج بازدیدش به همراه کمیته راه‌اندازی واحدهای راکد از شرکت حسین مجد وا‌قع در شهرک صنعتی شماره ۲ کرمان نیز خبر داد و گفت: این کارخانه نیز در زمینه تولید مبلمان و پایه چراغ شهری فعالیت می‌کند.

قاسم‌پور وضعیت مبلمان مجد را خیلی خوب ارزیابی نکرد و گفت: به دلیل عدم ارجاع کار از سمت ارگان‌های دولتی، مشکل فروش و  حتی عدم وصول مطالبات گذشته اکنون این مجموعه به صورت نیمه فعال فعالیت می‌کند.

وی ادامه داد: از آنجایی که عقد قراردادهای دولتی مستلزم اظهار نظر مدیران است بنابراین پرونده این واحد جهت سیر مراحل بعدی برای کمک به مانع‌زدایی به کلنیک صنعت استان ارجاع شد.
 

ارجاع پرونده اتحادیه مرغداران شهرک صنعتی

مسئول بسیج مهندسین صنعت استان کرمان به دیگر واحد مورد عارضه‌یابی اشاره کرد و گفت: با همراهی کمیته راه‌اندازی واحدهای راکد و زیر ظرفیت تولید و شرکت شهرک‌های استان کرمان از اتحادیه تعاونی مرغداران ۴۱۷ وا‌قع در شهرک صنعتی شماره ۲ کرمان بازدید کردیم.

وی افزود: این اتحادیه با هدف تولید انواع خوراک دام، طیور و آبزیان شکل گرفته است که به دلیل مشکل نقدینگی ادامه روند ساخت و تجهیز آن متوقف شده است بنابراین جهت بررسی بیش‌تر پرونده این واحد نیز به کلنیک صنعت استان ارجاع شد.

قاسم‌پور در پایان خاطرنشان کرد: ۲۰ گروه جهادی عرصه صنعت در راستای اجرای طرح‌های «صنعت‌یار و معدن‌یار» با هدف پایش و عارضه‌یابی واحد‌های صنعتی و معدنی در استان کرمان صنایع و معادن را برای رشد تولید و حتی رفع مانع همراهی و عارضه‌یابی می‌کنند.

انتهای خبر/ طهماسبی


طرح معدن‌یار و صنعت‌یار هم‌سو با تولید‌کنندگان

اخبار کرمان
اخبار کرمان و شهرستان ها

منبع:آرمـان
? طرح معدن‌یار و صنعت‌یار هم‌سو با تولید‌کنندگان