ضرب چکش بر تن سنگ‌های مرمریت در نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی رفسنجان

نذیر کرمان/کرمان نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی رفسنجان با حضور هنرمندان مجسمه‌ساز ایران از شهرهای همدان، اصفهان، تهران، کرمان و مشهد و با نواختن چکش بر تن سنگ‌های مرمریت به طور رسمی آغاز به کار کرد. به‌گزارش نذیر کرمان، نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی رفسنجان به همت معاونت هنری شهرداری از ۱۷ خرداد ماه آغاز شده و تا هفته […]

نذیر کرمان/کرمان نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی رفسنجان با حضور هنرمندان مجسمه‌ساز ایران از شهرهای همدان، اصفهان، تهران، کرمان و مشهد و با نواختن چکش بر تن سنگ‌های مرمریت به طور رسمی آغاز به کار کرد.

به‌گزارش نذیر کرمان، نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی رفسنجان به همت معاونت هنری شهرداری از ۱۷ خرداد ماه آغاز شده و تا هفته اول تیرماه در محل پارکینگ موزه ریاست جمهوری واقع در بلوار کتاب دایر است.

شهردار رفسنجان در حاشیه بازدید مسئولین شهرستان از این رویداد هنری جذاب، اظهار کرد: نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی رفسنجان با حضور هنرمندان رفسنجانی به همت معاونت هنری شهرداری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان برگزار و هنرمندانی در سطح ملی، استانی و شهرستان در آن حضور دارند.

مجید کهنوجی با بیان این‌که این رویداد هنری با دو رویکرد برگزار شده است، افزود: استفاده از طرفیت هنرمندان و آموزش کسانی که همراه این هنرمندان در این موضوع هستند و رویکرد دوم استفاده از این مجسمه‌ها در المان‌های شهری که از معماری ایرانی‌اسلامی نشات گرفته است و این‌که این مجسمه‌ها را در گوشه و کنار شهر استفاده کنیم تا هم زیبایی را داشته باشیم و هم از هنر هنرمندان ملی، استانی و شهرستانی بهره ببریم.

وی بیان کرد: این سمپوزیوم در بازه زمانی ۲۰ روزه برگزار خواهد شد. هنرمندان شرکت‌کننده آثار قابل توجهی برای عرضه دارند. ضمن آن‌که هر مجسمه متناسب با مکان خود مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز گفت: نخستین سمپوزیوم و گردهمایی تخصصی مجسمه‌سازی با جنس و مواد سنگ از امروز در رفسنجان آغاز بکار کرد و به‌مدت یک ماه ادامه دارد. پنج نفر هنرمند در سطح ملی که در سطح جهانی کار ارائه کردند، در این سمپوزیوم مشغول هستند.

سیدمحسن سجادی افزود: قرار است ۱۰ هنرمند در سطح شهرستان آثار خود را بفرستند و پس از پذیرش، این افراد ۱۰ اثر در حوزه مجسمه‌سازی خلق کنند. در مجموع ۱۰ اثر مجسمه‌سازی در محل‌هایی که از قبل پیش‌بینی شده در سطح شهرستان رفسنجان نصب می‌شود.

وی هم‌چنین گفت: جنس سنگ‌ها مرمریت و از معادن استان کرمان تهیه شده، تلاش ما بر این بود که موادی که برای این سمپوزیوم استفاده می‌کنیم در خود استان باشد. سنگ ماندگاری بسیار زیادی دارد و اگر آسیب نبیند و تخریب نشود، این سنگ بالای ۵۰۰ تا ۶۰۰ سال در رفسنجان می‌ماند.

سجادی اضافه کرد: شهروندان رفسنجانی می‌توانند کار هنرمندان را به مدت ۲۰ روز در طول برگزاری سمپوزیوم بازدید کنند.

انتهای پیام




ضرب چکش بر تن سنگ‌های مرمریت در نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی رفسنجان

منبع: ایـسنا
? ضرب چکش بر تن سنگ‌های مرمریت در نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی رفسنجان