شهر کرمان فاقد جانمایی محل استقرار تیم های اضطراری

فت فتو/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: شهر کرمان جزو شهرهایی است که براساس راهنمایی که در دانشگاه علوم پزشکی کرمان طراحی شده در حال حاضر فاقد جانمایی محل استقرار تیم های اضطراری است. حمیدرضا رشیدی عصر امروز هشتم دی‌ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان با محوریت تاب آوری شهر کرمان گفت: […]

فت فتو/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: شهر کرمان جزو شهرهایی است که براساس راهنمایی که در دانشگاه علوم پزشکی کرمان طراحی شده در حال حاضر فاقد جانمایی محل استقرار تیم های اضطراری است.

حمیدرضا رشیدی عصر امروز هشتم دی‌ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان با محوریت تاب آوری شهر کرمان گفت: تقریبا برای هیچ یک از دستگاه ها در قالب یک برنامه مدون که بعد از حادثه در چه منطقه ای مستقر شوند، مشخص نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اضافه کرد: در ۷۱ شهر مهم استان همکاران ما با همکاری مدیران ستاد بحران شهرستان ها در قالب یک تفاهم‌نامه این کار را انجام و جانمایی را مشخص کرده اند اما در شهر کرمان این چالش همچنان وجود دارد.

وی افزود: اگر براساس سناریوهایی که داریم به عنوان مثال یک سناریو داریم در شهر کرمان حدود ۲۴ هزار نفر مصدوم نیازمند خدمات بیمارستانی در صورت فعال شدن گسل قطعه هشت کوهبنان خواهیم داشت و محل هایی برای استقرار تیم های اعزامی از استان های دیگر در شهر کرمان در چنین مواقعی نداریم و این مساله به یک معضل در زمان بحران تبدیل خواهد شد و باید در این زمینه کاری انجام شود.

رشیدی با بیان این مطلب که براساس مطالعات انجام شده راه های دسترسی در شهر کرمان را شبیه سازی کردیم که در اثر ازدحام جمعیت در زمان بحران با چه چالشی روبرو خواهیم شد، تصریح کرد: ۱۳ نقطه براساس داده های مورد نیاز در شهر کرمان تعیین شدند و درخواست داریم در زمان بحران بیمارستان های سیار ما در این ۱۳ نقطه مستقر شوند.

به گزارش فت فتو، علی زینی وند استاندار کرمان نیز در واکنش به این موضوع گفت: بحران که اطلاع نمی دهد بنابراین مصوب کنید که محل تیم های اعزامی در زمان بحران مشخص شود و فرمانداران در سطح شهرستان های استان این جانمایی را داشته باشند.

وی ادامه داد: اگر در نزدیکی این مکان ها آب و برق وجود ندارد ستاد بحران در بودجه سال آینده خود برای این موارد اعتباری اختصاص دهد و حتی امکانات زیر ساخت های ضروری را تا نزدیکترین جانمایی های صورت گرفته برای حوادث غیر مترقبه برسانند و هر زمان که ساخت و سازی در هر یک از این مکان ها صورت گرفت، مکان جایگزینی بلافاصله مشخص کنید.

استاندار کرمان افزود: همیشه این نقاط آماده را در سطح شهرستان داشته باشید و دستگاه ها در این زمینه مقاومت نکنند زیرا کسی نمی خواهد استفاده دائم از آنها داشته باشد و فقط مکان های هستند که بر اساس قانون مدیریت بحران در اختیار ستاد بحران شهرستان برای مواقع وقوع حوادث قرار می گیرند تا غافلگیر نشویم.

به گزارش فت فتو، مجید سعیدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان نیز گفت: شهر کرمان به عنوان مرکز استان  با جمعیت بالای  ۷۰۰هزار  نفر در مقابل مخاطرات طبیعی از موقعیت خوبی برخوردار نیست.

وی ادامه داد: از حدود ۵۲ حادثه طبیعی و انسان ساخت در استان شناسایی شده در استان بر اساس سند آمادگی و پاسخ و کاهش خطر حوادث و سوانحه، احتمال وقوع حدود ۱۴ الی ۱۵ مورد از این حوادث در شهر کرمان وجود دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان از حوادث طبیعی که در شهر کرمان احتمال رخداد آن وجود دارد سخن به میان آورد و گفت: فرونشست، فروچاله، زلزله، سیلاب، آبکرفتگی معابر و طغیان آبره های اطراف شهر کرمان از جمله حوادث طبیعی که شهر کرمان را تهدید می کنند.

وی افزود: نگهداری مواد صنعتی، نا ایمن بودن ساختمان های بلند مرتبه، ازدحام جمعیت، آتش سوزی،  و … از دیگر حوادثی هستند که کرمان را مورد مخاطره قرار می دهند.

انتهای پیام




شهر کرمان فاقد جانمایی محل استقرار تیم های اضطراری

منبع: ایـسنا
? شهر کرمان فاقد جانمایی محل استقرار تیم های اضطراری