شناسایی ۲۹ چالش اساسی برای رفسنجان در تدوین برنامه مدیریت شهری

نذیر کرمان/کرمان سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: تاکنون در تدوین برنامه پنج ساله مدیریت شهری حدود ۳۰ مسئله کلیدی و ۲۹ چالش اساسی برای رفسنجان شناسایی شده است. جمال حسن‌بارانی امروز ۱۵ آذرماه در جمع نمایندگان شوراهای محلات در توضیح تدوین برنامه پنج ساله مدیریت شهری رفسنجان اظهار کرد: مشهد […]

نذیر کرمان/کرمان سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: تاکنون در تدوین برنامه پنج ساله مدیریت شهری حدود ۳۰ مسئله کلیدی و ۲۹ چالش اساسی برای رفسنجان شناسایی شده است.

جمال حسن‌بارانی امروز ۱۵ آذرماه در جمع نمایندگان شوراهای محلات در توضیح تدوین برنامه پنج ساله مدیریت شهری رفسنجان اظهار کرد: مشهد دومین کلانشهر کشور و جمعیتی بالغ بر چهار میلیون نفر را در خود جای داده و بودجه این شهر تقریباً ۲۰ برابر رفسنجان است. یعنی تجربه شهری را در رفسنجان پیاده خواهیم کرد که از لحاظ بودجه و وسعت تجربیات بزرگتری را گذرانده است.

وی افزود: شهرداری مشهد هفت دوره برنامه‌ریزی میان مدت را انجام داده و قرار است تجربه این هفت دوره برای تدوین برنامه‌ریزی میان مدت رفسنجان پیاده شود که از مردادماه امسال جلسات تدوین این برنامه به صورت رسمی آغاز شده است.

وی بیان کرد: بناست این برنامه میان مدت برای یک دوره پنج ساله تنظیم شود که این برنامه، سنگ بنای برنامه‌های بعدی شهر رفسنجان باشد. یعنی مدل جدیدی از توسعه شهری در رفسنجان رقم می‌زنیم که اگر این مدل موفق شود، می‌تواند مایه مباهات نسل‌های بعدی این شهر نسبت به آنچه که در شهر وجود دارد، باشد.

معاون شهرداری مشهد تصریح کرد: بر اساس قوانین مجلس شورای اسلامی شهرها باید برنامه راهبردی داشته باشند و شهردار به عنوان نماینده وزارت کشور کمک کند که شهر برنامه داشته باشد.

حسن‌بارانی افزود: رفسنجان نیاز به یک چشم انداز دارد که افق آینده آن و فاصله بین افق آینده و وضع موجود ترسیم شود. با سرعت رقابتی که در دنیای امروز وجود دارد رفسنجان اگر فرصت‌های خود را از دست دهد، شهرهای همجوار بر آن غلبه می‌کنند که سبب مهاجرت شهروندان می شود.

وی با بیان اینکه رفسنجان شهر پیشرفته ای در استان کرمان محسوب می‌شود و زمینه‌های خوبی را برای خود فراهم کرده است، یادآور شد: برای تدوین برنامه پنج ساله مدیریت شهری رفسنجان از مدل برنامه‌ریزی تعاملی استفاده شده که این مدل الزاماتی دارد و شامل مداومت، مشارکت شهروندان، کل نگری به تمام شهر و پرهیز از جزیره‌نگری است.

حسن‌بارانی با اشاره به اینکه اولین وظیفه ما در تدوین این برنامه، شناسایی مسائل و مشکلات و آشفتگی‌های محیطی شهر است، عنوان کرد: تاکنون بیش از ۵۰۰ مشکل و مسئله برای شهر رفسنجان شناسایی شده که به زندگی شهری آسیب می‌زند.

وی ادامه داد: در مرحله بعد علت مشکلات را شناسایی و علت‌های کلیدی را نیز استخراج کنیم که شهر رفسنجان حدود ۳۰ مسئله کلیدی دارد که اگر حل نشود زندگی شهری را دچار چالش خواهد کرد.

وی توضیح داد: گام بعدی طراحی مطلوبیت است که باید مطلوبیت هر محله را شناسایی کنیم که نیاز به کمک شما نمایندگان محلات داریم.

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: با عزم و اراده‌ای که در مدیریت شهری رفسنجان وجود دارد اگر شهروندان رفسنجان مشارکت کنند فرزندان شما از شهری آباد لذت خواهند برد و باقیات‌صالحاتی برای همه خواهد بود.

انتهای پیام




شناسایی ۲۹ چالش اساسی برای رفسنجان در تدوین برنامه مدیریت شهری

منبع: ایـسنا
? شناسایی ۲۹ چالش اساسی برای رفسنجان در تدوین برنامه مدیریت شهری