سینما می تواند بسترساز نهادینه کردن ارزش ها و پیشگیری از رفتارهای خشن باشد

فت فتو/کرمان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: یکی از برنامه‌های سینما می تواند پیاده سازی ارزش ها، هنجارها و نهادینه کردن بهترین آداب و رسوم در جامعه و پیشگیری از رفتارهای خشن و ضداخلاقی باشد. “سیدمهدی قویدل” ۲۲ شهریورماه در نشست با کارگردان و تهیه کننده فیلم سینمایی”دکتر […]

فت فتو/کرمان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: یکی از برنامه‌های سینما می تواند پیاده سازی ارزش ها، هنجارها و نهادینه کردن بهترین آداب و رسوم در جامعه و پیشگیری از رفتارهای خشن و ضداخلاقی باشد.

“سیدمهدی قویدل” ۲۲ شهریورماه در نشست با کارگردان و تهیه کننده فیلم سینمایی”دکتر جیم و آقای واو” که با مشارکت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان تولید شده، اظهار کرد: اهمیت مقوله هنر بر هیچ کس پوشیده نیست، هنر یکی از خلاقیت های خداوند است که در وجود انسان ها نمایان شده تا با روش های تلفیقی و استفاده از ظرفیت‌های درونی انسان، طرح مسایل با بیان جدیدی ارائه شود.

وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) مبنی بر اینکه” سینمای برگرفته از تمدن ایرانی- اسلامی باید به سمتی برود که مسائل ضداخلاقی و خشونت ها را حذف کند”، افزود: ابزار هنر تئاتر و سینما به‌ مثابه سکه دورویی است که می‌تواند به نحوی شایسته نقش خود را در پیشگیری و بروز بسیاری از هنجارهای ارزشی در جامعه ایفا کند و یا ناهنجاری را با زبان هنر به عنوان یک فرهنگ در جامعه پیاده سازد.

قویدل سینما را بسترساز عنوان کرد و گفت: از آنجا که شاید نگاه برخی از مردم به دستگاه قضایی چندان خوشایند نبوده و صرفا نگاه کیفری همراه با مجازات و خشونت آمیز باشد، از این رو استفاده بهینه از هنر هفتم می تواند موجب فرهنگ سازی شده و روی دیگر دستگاه قضا که همان تلاش جهت پیشگیری از وقوع جرایم، کنترل خشم، ترویج فرهنگ صلح و سازش و ارتقاء مسئولیت اجتماعی و …. است را به مردم نمایش دهد.

معاون دادگستری استان کرمان بیان کرد: یکی از برنامه‌های سینما می تواند پیاده سازی ارزش ها، هنجارها و نهادینه کردن بهترین آداب و رسوم در جامعه و پیشگیری از رفتارهای خشن و ضداخلاقی باشد، همچنین هنر قادر است روزنه جدیدی را به سمت جامعه باز کند.

وی اظهار کرد: در برنامه‌ها و اهداف قوه قضاییه و در سند تحول دستگاه قضایی بر توجه به ظرفیت جوامع علمی و نخبگان بسیار تاکید شده و باتوجه به اینکه از وجود آسیب های بسیاری در جامعه رنج می‌بریم، بنابراین ضرورت دارد با کمک اهالی علم، هنر و قلم، تغییر نگرش و تغییر رفتار در جامعه ایجاد شود.

قویدل با انتقاد از اینکه برخی تلاش می کنند تا از یکسری آسیب ها در جامعه قبح زدایی شود، تاکید کرد: هنر و سینما می تواند به احیا و بازآفرینی بسیاری از ارزش هایی که در حال فراموشی است بپردازند و در این زمینه  حمایت معنوی ما از اهالی هنر وجود خواهد داشت.

بنابراین گزارش، “مسعود اشجعی” کارگردان فیلم سینمایی”دکتر جیم و آقای واو” نیز در این نشست گفت: امیدواریم با همدلی دولت جدید، قوه قضاییه و مجلس دورنمای روشن و امیدوارکننده ای برای هنرمندان کشور ایجاد شود تا عدالت خواهی پر رنگ تر از همیشه و در قالب سینما و هنر دنبال و بیان شود.

وی افزود: فیلم سینمایی”دکتر جیم و آقای واو” مجازات‌های جایگزین حبس و کنترل خشم را در قالب طنز بیان کرده و بیننده را با رویه جذابی با داستان همراه می کند، همچنین در این فیلم طبق ایده و دغدغه مجری طرح، به بخش مهمی از فرهنگ و هنر و سابقه کرمان یعنی قالی کرمان نیز اشاره شده است.

اشجعی با اشاره به اینکه فیلم نامه فیلم سینمایی”دکتر جیم و آقای واو” به بخشی از معضلات استان کرمان مانند بیکاری و جرایم پرداخته و روحیه عدالت خواهی را بالا می برد، یادآور شد: تصویربرداری این فیلم در لوکیشن های متعدد انجام شده و به اتمام رسیده است و نیمه اول آبان ماه آماده اکران خواهد بود.

گفتنی است: این فیلم در ژانر کمدی اجتماعی و با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از خشم و همچنین معرفی و برجسته کردن قانون مجازات های جایگزین حبس در سیستم قضایی کشور، با حضور هنرمندان کشوری و بومی استان تولید شده است.

انتهای پیام




سینما می تواند بسترساز نهادینه کردن ارزش ها و پیشگیری از رفتارهای خشن باشد

منبع:ایـسنا
? سینما می تواند بسترساز نهادینه کردن ارزش ها و پیشگیری از رفتارهای خشن باشد