سوپ گوجه فرنگی معترضان روی تابلوی «گل‌های آفتاب‌گردان» ون‌گوگ

به گزارش گروه فرهنگ فت فتو، به نقل از گاردین، دو معترض در گالری ملی لندن به تابلونقاشی معروف «گل‌های آفتاب‌گردان» اثر گران‌قیمت «ون‌گوگ» حمله کردند. این دو زن که متعلق به گروه‌های اعتراضی آب و هوایی بودند با حمله به تابلوی گران‌قیمت «گل‌های آفتاب‌گردان» روی آن سوپ گوجه فرنگی ریختند، گرچه این تابلوی معروف […]

به گزارش گروه فرهنگ فت فتو، به نقل از گاردین، دو معترض در گالری ملی لندن به تابلونقاشی معروف «گل‌های آفتاب‌گردان» اثر گران‌قیمت «ون‌گوگ» حمله کردند.

این دو زن که متعلق به گروه‌های اعتراضی آب و هوایی بودند با حمله به تابلوی گران‌قیمت «گل‌های آفتاب‌گردان» روی آن سوپ گوجه فرنگی ریختند، گرچه این تابلوی معروف با شیشه محافظت می‌شود.

این دو معترض در گالری ملی لندن که روی لباس آن‌ها عبارت «just Stop oil» (گروهی که تلاش می‌کنند از دولت می‌خواهند فوراً تمام مجوز‌ها و موافقت‌های آینده برای اکتشاف، توسعه و تولید سوخت‌های فسیلی در بریتانیا را متوقف کند)، پس از ریختن سوپ گوجه فرنگی روی تابلوی «ونگوگ» که ۸۰ میلیون دلار ارزش دارد و یکی از مهم‌ترین گنجینه‌های این گالری است، دست‌های خود را نیز به دیوار پائین اثر چسباندند.

این افراد پس از این اقدام اعتراضی فریاد زدند: «چه چیزی ارزش بیشتری دارد، هنر یا زندگی؟ آیا ارزشش بیشتر از غذاست؟ بیشتر از عدالت؟ آیا شما بیشتر نگران حفاظت از یک نقاشی هستید یا حفاظت از سیاره و مردم ما؟ بحران هزینه‌های زندگی بخشی از بحران هزینه نفت است، سوخت برای میلیون‌ها خانواده سرد و گرسنه غیرقابل استطاعت است. آن‌ها حتی نمی‌توانند یک قوطی سوپ را گرم کنند».

پس از این حادثه کارکنان گالری ملی به سرعت اتاق را خالی کردند و پس از آن تایید کردند که آسیبی جزئی به قاب اثر وارد شده است، اما نقاشی آسیبی ندیده است. دو فرد معترض نیز توسط پلیس لندن دستگیر شده‌اند.

نقاشی «گل‌های آفتاب‌گردان» یکی از مشهورترین نقاشی‌های جهان است که «ون‌گوگ» زمانی که در جنوب فرانسه زندگی می‌کرد، آن را کشیده است. این تابلو، مانند بسیاری از کار‌های این هنرمند هلندی، زیبایی اشیاء معمولی روزمره را تجلیل می‌کند ـ یک گل، یک صندلی، یک کفش.

انتهای پیام/

انتهای پیام/




سوپ گوجه فرنگی معترضان روی تابلوی «گل‌های آفتاب‌گردان» ون‌گوگ

منبع:آنـــا
? سوپ گوجه فرنگی معترضان روی تابلوی «گل‌های آفتاب‌گردان» ون‌گوگ