زندگی نامه عطاالله امیدوار عطاالله امیدوار (زادهٔ ۲ فروردین ۱۳۲۵ – درگذشتهٔ ۱۳ دی ۱۴۰۰) معمار، شهرساز، فیلمساز، نقاش، خواننده و نوازندهٔ اهل ایران بود و در شهر بافت استان کرمان زاده شد. “چکیده ای از رزومه آقای عطاالله امیدوار : – فارغ التحصیل دانشكده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، ۱۳۵۱ – فارغ التحصیل دانشكده معماری […]
عطاالله امیدوار (زادهٔ ۲ فروردین ۱۳۲۵ – درگذشتهٔ ۱۳ دی ۱۴۰۰) معمار، شهرساز، فیلمساز، نقاش، خواننده و نوازندهٔ اهل ایران بود و در شهر بافت استان کرمان زاده شد.
“چکیده ای از رزومه آقای عطاالله امیدوار :
– فارغ التحصیل دانشكده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، ۱۳۵۱ – فارغ التحصیل دانشكده معماری بوزار از فرانسه با درجه دكترا – دریافت مجوز خواندن در برنامه گل ها، ۱۳۴۳ – شاگرد سعید میرزا هرمزی در سه تار و تار، ۱۳۵۲ – شاگرد سلیمان خان امیر قاسمی در آواز، ۱۳۵۲ – برگزاری نمایشگاه های هنری در ایران و فرانسه – صاحب تئوری نقش غلط در هنر ایران – طراحی و اجرای آثاری چون سالن همایش های بین المللی صدا و سیما، محل كار سفیر امارات متحده عربی در تهران و … – ساخت فیلم های كوتاه و نمایش آنها در سینما تك، موزه هنرهای معاصر تهران و خانه هنرمندان – برگزاری نمایشگاه های عكس – شركت در مسابقات مختلف معماری داخلی و خارجی – همكاری با نشریات تخصصی معماری و شركت در كنگره ها و سمینارهای معماری و ایراد سخنرانی و…
تحصیلات ابتدایی را در شهر بافت و تحصیلات دورهٔ متوسطه را در کرمان و پس از آن در مدرسهٔ دارالفنون تهران به پایان برد. او از کودکی به موسیقی و آواز گرایش داشت و به همین سبب، مقام نخست آواز در دبیرستانهای کشور را بدست آورد. او در سال ۱۳۴۵ به دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران راه یافت و در سال ۱۳۵۱ در رشتهٔ معماری از دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد. وی پایاننامه دورهٔ خود را زیر نظر محسن هشترودی و منصور فلامکی گذراند.
عطاالله امیدوار در ادامه به فعالیتهای موسیقی نیز پرداخت و با تأیید مشیر همایون شهردار، مجوز همکاری با برنامهٔ گلها را بدست آورد. وی در سال ۱۳۵۲ با سعید هرمزی آشنا شد و نزد او به فراگیری نواختن تار و سهتار پرداخت. قطعاتی با ساز سعید هرمزی و آواز امیدوار از آن دوران برجای ماندهاست. او همچنین از آموزشهای آواز سلیمان امیرقاسمی نیز بهره برد. وی به خواندن اذان در دستگاههای مختلف موسیقی ایرانی نیز پرداخت و اذانهایی را با استناد به شیوههای آوازی در دستگاههای نوا، همایون و چهارگاه ضبط نمود که از آن میان، اذان او در دستگاه چهارگاه مورد توجه بیشتری قرار گرفت.وی تحصیلات دانشگاهی خود را در فرانسه ادامه داد و از دانشکده معماری مدرسه هنرهای زیبا فرانسه با درجهٔ دکترا فارغالتحصیل شد.
عطاالله امیدوار به ساخت فیلمهای کوتاه نیز میپرداخت. نمونههایی از فیلمهای او در سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران، خانه هنرمندان و … به نمایش درآمدهاند. عباس کیارستمی آثار سینمایی امیدوار را بهروز دانسته و دراین مورد گفته بود: «آنهایی که آثار امیدوار را نمیخواهند بفهمند درست همچون کسانی هستند که در گذشته صنعت چاپ را نمیفهمیدند».
عطاالله امیدوار کار در زمینهٔ نقاشی نیز آثاری را از سال ۲۰۰۰ میلادی آغاز کرد. نمایشگاههای بسیاری در ایران و پاریس از آثار «نقاشیهای دیجیتالی» امیدوار برپا شدهاست.وی در حیطهٔ عکاسی، بهویژه عکاسی ماکت و تکچهره نیز فعال بوده و نمایشگاههایی از آثار عکاسیاش برگزار کردهاست.
وی همچنین نخستین عضو هیئت مدیره کانون مهندسین معمار دانشگاه تهران، عضو مؤسس کانون هنرهای تزئینی ایران و سه دوره کاندیدای نظام مهندسی ایران بودهاست.
درگذشت عطاالله امیدوار ۱۳ دی ۱۴۰۰ پس از یک دوره بیماری درگذشت.
آثار هنری از جمله آثار هنری عطاالله امیدوار، به موارد زیر میتوان اشاره نمود:
معماری:
سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما سفارت امارات متحده عربی در تهران مرکز تجاری عشق آباد طراحی سالنهای مؤسسه مطالعات بهرهوری و منابع انسانی نقاشی:
نمایشگاه «پیشدرآمدی به هزاره سوم» گالری مونت پارناس پاریس نمایشگاه نقاشی دیجیتال در خانه هنرمندان پاریس نمایشگاه آثار مدرن و نقاشی دیجیتالی «علی علی» در فرانسه نمایشگاه دوگانه آثار امیدوار در پاریس عکاسی:
نمایشگاه عکسهای هنری و هوایی «آنچه من دیدهام؛ اصفهان از دید پرنده» در تهران
این نوشته چگونه بود ؟
Submit Rating
0 / 5. تعداد : ۰
اولین کسی باشید که به این نوشته امتیاز میدهید
منبع: نشر و توصیف دیار کرمان ? زندگی نامه عطاالله امیدوار،معمار،فیلمساز،نقاش و خواننده کرمانی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بیوگرافی محمدرضا بنازاده ماهانی پدر علم اقیانوس شناسی ایران درگذشت پدر علم اقیانوس شناسی ایران تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ محمدرضا بنازاده ماهانی، متولد دیار کویری «کریمان» که به عنوان پدر علم اقیانوسشناسی ایران شناخته میشد، خدمات ارزنده ای به جامعه علمی کشور و جهان نمود، که هرگز فراموش نخواهد شد. «محمدرضا بنازاده ماهانی» بنیانگذار […]
بیوگرافی شهباز حسن پور آقای شهبازحسن پور نمایندگی مردم سیرجان و بردسیر در دوره های هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشته و عضو كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی است. عضویت در سپاه پاسداران، شهردار سیرجان، مشاور و مدیركل دفتر امور شهری استانداری كرمان از سوابق اجرایی وی است. […]
بیوگرافی مریم اسفندیاری نام اصلی : مریم اسفندیاری پور متولد : اردیبهشت کرمان زمینه فعالیت : سینما ، تئاتر و تلویزیون پیشه : صدا پیشه ، گوینده ، بازیگر ، نویسنده و ورزشکار مدرک تحصیلی : دکتری سال های فعالیت : قد : ۱۷۵ سانتیمتر فارغ التحصیل فوق لیسانس روابط بین الملل و دانشجوی […]
زندگی نامه مختصراستاد محمد عبدالکریمی هنرمند و پیشکسوت عکاسی کرمان محمدعبدالکریمی کوهبنانی در تاریخ ۲۵/۱/۱۳۳۰ درکرمان متولد شد پدرش جوادعبدالکریمی از فرهنگیان ودبیران باسابقه کرمان بود و جدش ملا عبدالکریم کوهبنانی از علمای بزرگ کرمان محسوب میشد لیکن وی در اوان کودکی پدر خود را از دست دادو به همراه مادرخود به کوهبنان مهاجرت […]
− = 4