به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری نذیر کرمان، دقیقا ۴۶ سال قبل، جوانان سرزمین ایران با حضور در پای صندوقهای رای نظام جمهوری اسلامی را بعد از سالها حکومت سلطنتی بر ایران را انتخاب کردند.
جوانانی که پای کار آمده بودند و حالا بعد از چند سال تلاش، شعار در ۱۲ فروردینماه سال ۱۳۵۸ باید ثمره تلاششان را میدیدند. همانهایی که در این راه و مسیر جان عزیزان و دوستانی که در این مسیر گام برداشته بودند را نیز از دست دادند.
اما همین جوانان سالهاست پای عقیده و نظام جمهوری اسلامی ایران ماندند و اکنون این درخت تنومند انقلاب بعد از ۴۶ سال هنوز پابرجاست.
نظامی که در مسیر رشد و بالندگیاش، دشمن از هیچ کاری علیه او فروگذاری نکرده است. در این ۴۶ سال عمر انقلاب اسلامی ایران تهدیدها، توطئهها نه تنها ضربهای به انقلاب نزده است بلکه سبب قدرتمندتر شدنش شده تا به آنجا که همه ازادیخواهان و ملتهای آزاده از این انقلاب به عنوان یک الگو بهره گرفتهاند.
موضوعی که بسیاری از کارشناسان و صاحبان فکر و اندیشه به آن اشاره دارند.
بُعد اسلامی نظام جمهوری کلید ماندگاری انقلاب
احمد قربانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری نذیر کرمان با اشاره به این که در تاریخ جمهوری اسلامی ایران ۱۲ فروردین روز مهمی به شمار میآید، بیان کرد: کمتر از دو ماه از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته بود یعنی بعد از بهمنماه سال ۱۳۵۷ بود که طی دو روز در ایران و حتی در خارج از ایران همهپرسی البته به درخواست امام (ره) برگزار شد.
کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: در فروردین سال ۱۳۵۸ نزدیک به ۸۹ درصد از افراد واجد شرایط بودند در این همهپرسی شرکت کردند و حدود ۹۸/۲ درصد افراد با دادن رای آری با برقراری نظام جمهوری اسلامی ایران موافقت کردند.
وی توضیح داد: در این روز با اکثریت آرای مردم نظام سیاسی کشور از نظام سلطنتی به حکومت مردمی تغییر پیدا کرد بنابراین این روز نقطه عطف در تاریخ ایران و حتی جهان محسوب میشود.
قربانی عنوان کرد: در این روز برای نخستینبار بود که در تاریخ ایران مردم با رای خود یک نظام سیاسی اسلامی، شیعه و دینمداری را انتخاب کردند باید تاکید کرد که مفهوم جمهوری بدون مردم و مردم بدون دین در اجتماع معنایی ندارد.
کارشناس مسائل سیاسی توضیح داد: مشکلی که دشمنان با نظام جمهوری اسلامی ایران دارند در واقع اسلامی بودن این نظام است چرا که در پرتو اسلام جوانان ایران توانستهاند تاکنون با بحرانهایی که روبرو شدند پیروز بیرون بیایند، مخصوصا در هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن توطئههایی که رخ داده است بر اساس مبانی اسلامی، اخلاص، توکل و ایمان به خدا پشت سر بگذارند.
وی بیان کرد: از برکات جمهوری اسلامی ایران و ۱۲ فروردین باعث بیداری جهان اسلام، ملتها مستضعف شده است و این مردم را که از حاکمان غربزده، دلزده شده بودند را نجات دادند و این ملتها را امیدوار کردند.
قربانی ادامه داد: آری مردم در نظام جمهوری اسلامی تصمینی برای ادامه حکومت اسلامی در جامعه ما شد و به هیچ قیمتی مردم اجازه نمیدهند دشمنان در این نظام رخنه کنند و پای نظام ایستادهاند چرا که برای این نظام زحمت کشیدند و هزينههای بسیاری در این زمینه دادهاند.
رهبری هوشمندانه قطعهپازل دیگر ماندگاری نظام
حجتالاسلام احمد شیخبهایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری نذیر کرمان با اشاره به رخدادهای ۱۲ فروردین سال ۱۳۵۸ یعنی روز جمهوری اسلامی ایران گفت: با توجه به شور انقلابی و اعتقاد عمیق مردم به امام و دقت در رهبری و در نهایت پیروزی انقلاب اسلامی نوع مردم نیازی به رفراندوم نمیدیدند.
امام جمعه موقت
شهرستان کرمان با تاکید بر این که اصرار امام (ره) موجب به برگزاری رفراندوم در ۱۲ فروردینماه سال ۱۳۵۸ شد، بیان کرد: همه برای برپایی یک همهپرسی بسیج شدند؛ یادم است از تلویزیون میدیدیم که گروههایی از جوانان با صندوقهای رای در کوه، برف و پیاده یا با چهارپایان به نقاط دور افتاده برای گرفتن رای مردم میرفتند.
وی ادامه داد: خاطرم است که در مسجد جامع بودم بسیاری از مردم کرمان رایشان را صبح در صندوق انداخته بودند بقیه هم گذاشته بودند تا هوا خنک شود.
شیخبهایی بیان کرد: ساعت حوالی سه بعد از ظهر بود که عموماً خلوتترین ساعات رایگیری است خبر دادند از صدا و سیما برای فیلمبرداری میآیند چون هنوز سازمانها از بقایای رژیم پاکسازی نشده بود و حدس زده شد که شاید توطئهای در کار باشد که عدمحضور را نشان دهند سریعاً همه یکدیگر خبر کردند؛ تا دوربین برسد دور مسجد یک صف طولانی از جمعیت با شناسنامه به دست تشکیل شد.
امام جمعه موقت
شهرستان کرمان افزود: در کنار صندوق یکی از اعضای صندوق که دقت افراد را در حفظ امانت آرای مردم را دید گفت در زمان شاه که انتخابات مجلس بود مردم شرکت نمیکردند، آخر کار هرچه تعرفه اضافه میآمد به نام همان که از دربار دستور داده بودند مینوشتیم و یکجا به صندوق میریختیم.
شیخبهایی به دلایل حفظ نظام جمهوری اسلامی با وجود همه توطئهها اشاره کرد و توضیح داد: باید دانست مبنای انقلاب در جمهوری اسلامی ایران همان اسلام بود، رهبری محو اسلام بود مردم هم محو رهبری بودند.
وی اظهار کرد: حضور حداکثری مردم کلید دیگر ماندگاری این انقلاب بوده است، از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ تا ۱۹ دی ۱۳۵۶ و ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ و سپس دوران جنگ تحمیلی و آشوبها و فتنهها همه با حضور مردم خنثی شدهاست.
امام جمعه موقت
شهرستان کرمان افزود: یکی دیگر از قطعهپازل ماندگاری نظام جمهوری اسلامی بدون شک رهبری هوشمندانه و با اقتدار امام (ره) و مقام معظم رهبری است.
اطاعت مردم از رهبری کلید قدرت نظام جمهوری اسلامی
فاطمه اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری نذیر کرمان، با اشاره به اهمیت روز ۱۲ فروردین در تاریخ جمهوری اسلامی ایران گفت: بعد از برپایی دو روز همهپرسی در ایران، مردم ایران انتخاب کردند که در سایه ظام جمهوری اسلامی ایران آرامش بگیرند.
این بانوی مبارز انقلابی عنوان کرد: در طول دوران مبارزه علیه رژیم ستمشاهی این مردم بودند که لحظه به لحظه برای به ثمر رسیدن تلاشهایشان گام برمیداشتند از این رو در ۱۲ فروردین نیز مقتدرانه پای صندوقهای رای آمدند.
اسماعیلی به مردمی بودن این نظام تاکید کرد و گفت: مردمی بودن به همراه اطاعت محض از رهبری چه در دوران مبارزه یا در اوایل انقلاب و اکنون بعد از ۴۶ سال گذر از انقلاب کلیدی ماندگاری این نظام شده است.
وی تاکید کرد: در دوران مبارزه مردم گوش به فرمان ولی فقیهشان داشتند کما اینکه امروزه نیز مردم گوش به فرمان ولایت هستند آنجا که وقتی رهبرشان فرمان حضور در راهپیمایی روز قدس را میدهد جمعیت عظیمی در این راهپیمایی شرکت میکنند.
این بانوی مبارز انقلابی تاکید کرد: اکنون ۴۶ سال از عمر این نظام میگذرد، در این سالها دشمن به دلیل قدرت این نظام تلاش بسیار کرده تا موجب نابودیاش شود اما از آنجا که مردم گوش به حرف ولی زمان خود دارند، راه به جایی نبرده است.
انتهای خبر/ پسند
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0