کرمان – فت فتو – بوی غذاها و دسرهای خوشمزه محلی، عطر دمنوش های گیاهی، صدای ظرف های مسی و سفالی همراه با هیاهوی شاد آشپزها، همهمه و شادی خانواده ها و اشتیاق برای رقابتی شادی آفرین و پرانگیزه در مسابقه آشپزی شهر بردسیر کرمان سراسر سالن تالار گل ها را فرا گرفته بود. به […]
کرمان – فت فتو – بوی غذاها و دسرهای خوشمزه محلی، عطر دمنوش های گیاهی، صدای ظرف های مسی و سفالی همراه با هیاهوی شاد آشپزها، همهمه و شادی خانواده ها و اشتیاق برای رقابتی شادی آفرین و پرانگیزه در مسابقه آشپزی شهر بردسیر کرمان سراسر سالن تالار گل ها را فرا گرفته بود.
به گزارش فت فتو بعد از مدت ها سوت و کور بودن شهر بخاطر طغیان کرونا، حالا اندک اندک برنامه هایی از این دست و البته با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، هوایی تازه در ریه های خسته شهر می دمد.
سازمان فنی و حرفه ای پیرو جلسه شورای فرهنگ عمومی که در آن سخن از ترویج فرهنگ کار، مهارت آموزی و کارآفرینی می رفت با همراهی شهرداری و شورای شهر پیرو برنامه گسترش فعالیت های فرهنگی، هنری و ایجاد نشاط اجتماعی در شهروندان، بانی خیر و برگزار کننده این رقابت ها بودند.
۵۰ شرکت کننده خانم و آقا از سن ۱۶ تا ۵۰ سال در این مسابقه حضور داشتند و برای تهیه غذاهای سنتیِ استان کرمان ازجمله بزقورمه و کشک و بادمجان و آبگوشت قلم همراه با آب روغنو، بلغور و شله زرد رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر داشتند.
رییس مرکز فنی و حرفه ای بردسیر در حاشیه این برنامه به فت فتو گفت: تاکید شورای فرهنگ عمومی بر ترویج فرهنگ کار و مهارت آموزی و نیاز جامعه به کسب مهارت یکی از دلایل برگزاری این مسابقه بود.
حسین عالم زاده افزود: ارج نهادن به هنر آشپزی و زمینه سازی شرکت در مسابقات ملی مهارت (که همه ساله در کشور برگزار می شود) نیز دلیل محکم دیگری برای این حرکت بود.
وی توضیح داد: مسابقات ملی مهارت زمینه حضور منتخبان در مسابقات بین المللی مهارت است و این مسابقات هر ساله بین کشورهای عضو سازمان جهانی کار برگزار می شود.
عالم زاده گفت: این رقابت های جهانی سال آینده در شانگهای چین برگزار خواهد شد.
شهردار بردسیر نیز گفت: در ترویج فعالیت های مهارت افزایی و کارآفرینی این مسابقه آشپزی با مشارکت شهرداری و مرکز فنی و حرفه ای بردسیر برگزار شد.
وحید خطیبی افزود: استقبال گسترده شهروندان از این برنامه در مدت اندک جالب توجه بود که خود نشان از ضرورت پرداختن به موضوعات اینچنینی دارد.
وی توضیح داد: شهرداری بردسیر در چندسال اخیر فعالیت های اجتماعی و فرهنگی خود را با حمایت شورای اسلامی شهر توسعه چشمگیری داده و برای نشاط و شادابی اجتماعی و ترویج علایق و مهارت های جامعه ارزش فراوانی قائل است.
داوری این رقابت ها بر عهده سرآشپز کشوری سیدعباس مسعودی بود و در پایان خانم ها فاطمه ستوده نژاد با طبخ بزقورمه رتبه اول، فهیمه مستعلی زاده با طبخ کشک و بادمجان رتبه دوم و مهدیه نجفی زاده با طبخ کشک و بادمجان رتبه سوم این رقابت ها را به دست آوردند.
سه تن از شرکت کنندگان آقا و ۴۷ شرکت کننده خانم بودند. این برنامه روز پنجشنبه در تالار گل های شهر بردسیر برگزار شد.
بردسیر در فاصله ۶۰ کیلومتری غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.
منبع:ایرنـا ? رقابت در بردسیر با طعم بُزقورمه
کرمان_مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: خوشبختانه تاکنون موردی از تب دنگی و پشه آئدس در استان کرمان مشاهده نشده است. به گزارش نذیر کرمان، دکتر سعید صحبتی، صبح دوشنبه در جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با بیماریهای منتقله از پشه آئدس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: خوشبختانه تاکنون موردی از […]
کرمان_مدیر عامل شرکت آب منطقهای کرمان گفت: ۳۴۱ سازه حادثه خیز در مسیر رودخانههای استان کرمان وجود دارد. به گزارش نذیر کرمان، حمید علیدادی سلیمانی، ظهر دوشنبه به خبرنگاران گفت: تمامی رودخانههای استان کرمان به منظور ایجاد شرایط مناسب و افزایش ضریب آبگذری پیش از فصل سیلاب پایش میشوند و ضروری است دستگاههای متولی در […]
کرمان – نذیر کرمان – بنابر اعلام اداره کل هواشناسی کرمان در روزهای آتی افزایش نسبی دمای بیشینه و تداوم شبهای سرد مورد انتظار است در حالی که دمای کمینه مرکز استان در شبانهروز گذشته به هفت درجه زیر صفر رسید. به گزارش نذیر کرمان از اطلاعیه روز دوشنبه اداره کل هواشناسی، براساس دماهای ثبت […]
کرمان- معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش کرمان با بیان اینکه تعداد افراد بی سواد در جنوب و شرق استان بیشتر است گفت: نرخ سوادآموزی در استان کرمان حدود ۹۶ درصد میباشد. به گزارش نذیر کرمان، عباس ارجمند صبح دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به یکم تا هفتم دی ماه […]
چهار + = یازده