نذیر کرمان/کرمان در نشست مشاور رئیس جهاد دانشگاهی کشور در امور تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان و هیات همراه در محل نمایشگاه محصولات دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان، راهکارهای همکاریهای متقابل بررسی شد. مسعود ابراهیمی، مشاور رئیس جهاد دانشگاهی کشور ۱۴ آذرماه پس از بازدید از نمایشگاه محصولات دانش بنیان پارک […]
نذیر کرمان/کرمان در نشست مشاور رئیس جهاد دانشگاهی کشور در امور تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان و هیات همراه در محل نمایشگاه محصولات دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان، راهکارهای همکاریهای متقابل بررسی شد.
مسعود ابراهیمی، مشاور رئیس جهاد دانشگاهی کشور ۱۴ آذرماه پس از بازدید از نمایشگاه محصولات دانش بنیان پارک علم و فناوری هایتک کرمان در نشستی با مسئولان پارک اظهار کرد: جهاد دانشگاهی دارای سه پارک علم و فناوری است که پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی در حوزههای نرم و صنایع خلاق نظیر IT، برنامهنویسی، تجارت الکترونیک، انیمیشن، صنایع دستی و گردشگری فعال است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی همچنین دارای ۷۰ مرکز رشد و نوآوری در سطح کشور است که بیش از ۱۵۰۰ شرکت فناور در این مراکز فعالیت میکنند. در این عرصه نیز آمادگی داریم محصولات را به اشتراک بگذاریم و هر جا که محصولات تولیدی این شرکتها در امتداد زنجیرههای موجود در استان باشد، امکان همکاری وجود دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از پنج هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری با دانش فنی ایجاد شده توسط جهاددانشگاهی در نقاط مختلف کشور انجام شده، پیش بینی کرد این رقم تا پایان سال به ۹ همت برسد.
مشاور تجاری سازی رئیس جهاد دانشگاهی کشور، کارکردن در شهرستانها و استانها را سختتر از پایتخت توصیف و از اقدامات انجام شده در پارک هایتک تشکر و برای ارتباط پارک علم و فناوری هایتک کرمان با مراجع و نهادهای مختلف در سطح ملی اعلام آمادگی کرد.
ابراهیمی با اشاره به ارزیابی مراکز نوآوری توسط جهاد دانشگاهی تصریح کرد: تلاش میکنیم با مدلهای اقتصادی جلو برویم و با تقویت ابعاد فناوری به سمت خلق ارزش افزوده در پردیسها و شرکتها حرکت کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان نیز در این نشست با اشاره به فعالیت ۳۰۰ شرکت در مجموعه پارک هایتک، بر لزوم شبکهسازی بین شرکتهای پارکی تاکید کرد.
دکتر فرشید کینیا افزود: شرکتها به بازارفروش نیاز دارند و جهاددانشگاهی میتواند در این زمینه کمک کند.
رئیس پارک هایتک با بیان اینکه مرکز رشد تخصصی تولید محتوا را در کرمان راهاندازی کردهایم که برخی از شرکتهای آن با استودیوهای اروپایی همکاری میکنند، خواستار حمایت جهاددانشگاهی از این مرکز شد.
وی با مهم خواندن نقش صنایع خلاق در درآمدزایی از آنها به عنوان ظرفیت جدید همکاری با جهاد دانشگاهی نام برد.
رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان نیز در این دیدار، با تاکید بر استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان بومی در تامین نیازهای صنایع، از جمله جمع آوری لیست قطعات پرمصرف در صنایع استان از سوی پژوهشگران کرمانی خبر داد.
به گفته مهدی بازمانده، جهاددانشگاهی به دنبال تکمیل کردن چرخه تامین نیازهای صنایع و شرکتهای استان از داخل و به کمک شرکتهای دانش بنیان و فناور و ظرفیت پارک هایتک در استان است.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? راهکارهای همکاری جهاد دانشگاهی کشور با پارک علم و فناوری هایتک کرمان بررسی شد
نذیر کرمان/کرمان مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام دوران دفاع مقدس با حضور جمعی از مردم شهیدپرور و مسئولان شهرستان بم غروب ۱۴ آذرماه برگزار شد. در این مراسم با شکوه که با حضور آحاد مردم، مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی و خانوادههای شهدا و ایثارگران، برگزار شد، پیکر شهید گمنام بر شانههای مردم […]
نذیر کرمان/کرمان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: ۴۳ روستای شهرستان راور تنش آبی دارند و ۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آن فاقد آب آشامیدنی هستند. علیرضا عبدیان غروب ۱۴ آذرماه در شورای اداری شهرستان راور اظهار کرد: شهرستان راور شامل دو شهر و ۱۲۶ روستا است و آب شرب جمعیت حدود ۲۵ […]
نذیر کرمان/کرمان فرماندار راور با اشاره کمبود آب در شهرستان گفت: با وجود اینکه حدود یک سوم اعتبارات تملک امسال را برای آب گذاشتیم اما مشکل داریم و درخواست داریم استاندار دستور مساعدت را در این زمینه بدهد. رضا عباسی غروب ۱۴ آذرماه در جلسه شورای اداری شهرستان راور که با حضور استاندار کرمان برگزار […]
نذیر کرمان/کرمان آئین تکریم و معارفه مهندس مهدی کرمی به عنوان سرپرست بنیاد مسکن شهرستان رفسنجان در محل فرمانداری برگزار شد. در این آئین فرماندار رفسنجان، معاون امور عمرانی فرمانداری، جمعی از مدیران کل از جمله مدیرکل بنیاد مسکن و انقلاب اسلامی استان کرمان، مدیرکل آب منطقه ای کرمان، مدیرکل راه و شهرسازی، سرهنگ خلیلی […]
پنج × = 30