فت فتو/کرمان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از راه اندازی آزمایشگاه سم شناسی به عنوان یکی از مولفه های صادرات محصولات کشاورزی خبر داد که در حداقل زمان ممکن خدمات مورد نیاز را ارائه میدهد. دکتر اسماعیل اسلامی در گفت و گو با فت فتو راه اندازی آزمایشگاه سم شناسی را از مهمترین زیرساخت […]
فت فتو/کرمان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از راه اندازی آزمایشگاه سم شناسی به عنوان یکی از مولفه های صادرات محصولات کشاورزی خبر داد که در حداقل زمان ممکن خدمات مورد نیاز را ارائه میدهد.
دکتر اسماعیل اسلامی در گفت و گو با فت فتو راه اندازی آزمایشگاه سم شناسی را از مهمترین زیرساخت های صادرات تولیدات بخش کشاورزی عنوان کرد که با همکاری دانشگاه آزاد واحد کرمان تحت عنوان نمایندگی در جیرفت راه اندازی شده و آماده خدمات رسانی می باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه ظرفیت بخش کشاورزی جنوب کرمان در میزان صادرات موثر است و سم شناسی می تواند در این امر مفید واقع شود، دانشگاهیان این مهم را در دستور کار قرار دادند.
اسلامی راه اندازی آزمایشگاه سم شناسی را در کمک به امر صادرات محصولات کشاورزی و ارزآوری جزو رسالت متخصصان دانشگاهی دانست که به نتیجه رسیده و اظهار کرد: از طرح های فن آورانه در بخش کشاورزی براساس نیاز منطقه حمایت می شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از ارائه خدمات به کشاورزان، تولیدکنندگان و صادرکنندگان در کمترین زمان ممکن و با حداقل هزینه خبر داد و افزود: آزمایشات سم شناسی یک روزه انجام می شوند. در حالی که کشاورزان در گذشته با صرف هزینه های زیادی به مرکز استان مراجعه می کردند و ُبعد مسافت موجب بی رغبتی کشاورزان شده بود که به صادرات آسیب می رساند تا اینکه با همکاری دانشگاه آزاد واحد کرمان و حمایت های استاندار نمایندگی آزمایشگاه سم شناسی در جیرفت راه اندازی شده است.
وی بر لزوم رفع چالش های فراروی بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: در حوزه کشاوزی باید به صورت تخصصی عمل شود و تا کنون در تولید خاک برگ مرغوب و کودهای ارگانیک موفق عمل شده است.
اسلامی تقویت و به روزرسانی نهادهای کشاورزی را در راستای کاهش هزینه های تولید و حمایت از کشاورزان ضروری عنوان کرد و گفت: فراهم کردن زمینه استفاده از پهپاد برای سم پاشی از دیگر فعالیت های تخصصی است که تا کنون بیش از ۳۰ هزار هکتار از مزارع جنوب کرمان تحت پوشش قرار گرفته اند.
وی به روزرسانی بسته بندی و کدینگ محصولات کشاورزی را نیز در امر صادرات تأثیرگذار دانست و گفت: این خدمات نیز توسط شرکت های فن آورانه ارائه می شوند و تولید دستگاه های ازون ساز برای رفع آلایندگی های آب در بخش کشاورزی تولید شده است.
اسلامی از فعالیت دانشکده مهارت با هدف کار آفرینی و ارائه خدمات مهارتی به دانشجویان و عموم مردم خبر داد.
وی همچنین به برپایی نمایشگاه دستآوردهای پژوهشی دانش آموزی و دانشگاهی اشاره کرد و گفت: باید فرهنگ پژوهش، خلاقیت و مهارت نهادینه شود.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? راهاندازی آزمایشگاه سمشناسی محصولات کشاورزیِ جنوب کرمان
مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال ایران با ۴ دیدار در شهرهای مختلف پیگیری شد که تیمهای گلگهر سیرجان، خیبر خرمآباد، سپاهان و مس رفسنجان به دور بعد جام حذفی صعود کنند. به گزارش نذیر کرمان، در ادامه مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال ایران، ۴ بازی برگزار میشود که تراکتور برابر گلگهر […]
سرمربی تراکتور میگوید مسئولیت حذف از جام حذفی با او است. به گزارش نذیر کرمان، تراکتور امروز (جمعه) در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال با نتیجه ۲ بر یک مغلوب گلگهر شد و از گردونه رقابتها کنار رفت. دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور در نشست خبری پس از این دیدار اظهار کرد: از […]
مهدی تیکدری، بازیکن گلگهر پس از پیروزی برابر تراکتور در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی گفت: بازی را بد شروع کردیم، یک بازی خیلی مهم و سنگین را بردیم. تراکتور را قلبا دوست دارم و باعث پیشرفت من شده است. هر پستی بازی کنم برایم فرقی ندارد و تمام وجود خود را میگذارم. دریافت […]
نذیر کرمان/کرمان استاندار کرمان دوم آذرماه از سوگواره تجسمی کوچههای بنیهاشم در سیرجان بازدید کرد. محمدعلی طالبی در مراسم افتتاحیه این سوگواره گفت: فرهنگ دینی ما متعلق به همه بخشهای جامعه است و خطکشیهای مختلفی که شاید در برخی محافل وجود دارد، نباید در برنامههای دینی و فرهنگی وجود داشته باشد. وی عنوان کرد: ما […]
− = 5