دو نهاد مردمی رتبه‌دار اجرای برنامه‌های نماز استان

استاندار کرمان گفت: وزده دستگاه برتر و دو دستگاه کارهای ویژه‌ای در عرصه نماز کرده‌اند که کمیته امداد و بنیاد شهید انقلاب اسلامی از همه برتر بودند و امروز از آنان تقدیرشد. به گزارش سرویس اجتماعی نذیر کرمان؛ نهمین اجلاس استانی نماز با حضور حجت‌الاسلام حاج‌علی اکبری رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، محمدمهدی فداکار […]

استاندار کرمان گفت: وزده دستگاه برتر و دو دستگاه کارهای ویژه‌ای در عرصه نماز کرده‌اند که کمیته امداد و بنیاد شهید انقلاب اسلامی از همه برتر بودند و امروز از آنان تقدیرشد.

به گزارش سرویس اجتماعی نذیر کرمان؛ نهمین اجلاس استانی نماز با حضور حجت‌الاسلام حاج‌علی اکبری رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، محمدمهدی فداکار استاندار کرمان، حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در کرمان و مسئولان استانی در سالن اجتماعات استانداری کرمان به حضور دانش‌آموزان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام مهدی عربپور مدیر ستاد اقامه نماز استان کرمان نیز در جایگاه سخنران قرار گرفت و گفت: هر ساله اجلاس سراسری نماز در یکی از استان‌ها برگزار می‌شود که هدف، اذان عمومی برای نماز، حرکت و فرهنگ‌سازی نماز است زیرا این امر در سلامت اجتماعی کشور و استان بسیار موثر است.
وی با اشاره به اینکه اجلاسیه ملی نماز امسال در زنجان خواهد بود، گفت: اجلاسیه استانی نماز امسال با موضوع نماز، نسل نو و تمرکز بر مدارس، دانشگاه‌ها و مسجد برگزار شد.

دو نهاد بنیاد شهید و کمیته امداد امام‌خمینی(ره) کرمان رتبه برتر عرصه نماز هستند

محمد مهدی فداکار استاندار کرمان نیز در ادامه این اجلاسیه عنوان کرد: این مهمترین جلسه است و مهمترین دستورالهی است،  زیرا اهم اصول و فعلیت‌های ما در خدمت به مردم در نماز  خلاصه شده است و  البته دراین عرصه کارهای زیادی را در سطح استان انجام دادیم و البته که در خصوص نماز بسیار صحبت شده است.
وی ادامه داد: متأسفانه در بسیاری از دانشگاه‌ نماز  به وقت کلاسی تبدیل شده بود و بخش زیادی از دانشجوها در ساعت نماز بر سر کلاس حضور داشتند و سبب استقبال کم از نماز شده بود که با تدابیری از سوی نمایندگی ولی فقیه در این دانشگاه صورت گرفته هیچ ساعتی در این زمان برگزار نمی‌شود و شاهد استقبال سه برابری دانشجویان هستیم.

استاندار کرمان ادامه داد: نوزده دستگاه برتر و دو دستگاه کارهای ویژه‌ای در عرصه نماز کرده‌اند که کمیته امداد و بنیاد شهید انقلاب اسلامی از همه برتر بودند و امروز از آنان تقدیر خواهد شد.

فداکار به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری  نماز اشاره کرد و گفت: این جشنواره برای اولین بار برگزار شدو طی که طی آن آثار زیادی  ارسال شد و  بر اساس این سند جامع نماز تدوین شده است که امروز از آن رونمائی خواهد شد.

مربیان باید الگوی نماز باشند 

میکائیل باقری با اشاره به اینکه در روایات مختلف به موضوع نماز بسیار پرداخته شده اما کمتر به کُنه این احادیث پرداخته شده است، عنوان کرد:  انسان بر اساس روایان فرشتگانی را با خود همراه دارد که مسئول نوشتن سیئات و حسنات هستند، سیئات را باید با تأخیر هفت ساعته و حسنات را آنی باید بنگارند و نماز نیز هر هفت ساعت یکبار تکرار می‌شود بنابراین نماز سبب می‌شود که نوشتن سیئات به تأخیر افتاده و با نماز گاهی پاک شود و در طول روز از گناه محفوظ بماند به همین دلیل در روایات بر آن تأکید شده است.

باقری با تأکید بر اینکه مدیران مدارس باید شرایط اقامه نماز با تمام لوازم آن را در مدرسه فراهم کنند، افزود: بعضی عوامل مانند مهیا کردن نمازخانه و ملزومات آن سخت‌افزار افزاری است  که ممکن است دست مدیر نباشد اما برپایی نماز و شرکت همه دانش‌اموزان و تشویق‌ آنان به مدیر ارتباط دارد.

مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار مدرسه بالای ۲۰ نفر جمعیت داریم اما تنها حدود ۶۸ هزار مدرسه نمازخانه دارند.

وی ادامه داد: ما در سال جاری نزدیک به  یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز دختر در آستانه تکلیف داریم اما قبل از این در سامانه‌ای که ترتیب داده‌ایم و دانش‌آموزان خود کاربر هستند،  که گزارش برنامه‌های متعددی که برای آموزش نماز به آنها در طول سال در مدارس اجرا می‌شود شامل آموزش اذکار نماز، آموزش عملی نماز، معرفی مراجع تقلید و تشویق دانش‌آموزان برای انتخاب مرجع تقلید، بارگذاری فایل صحت قرائت نماز توسط خود دانش‌آموزان اعلام می‌شود و  انتخاب یک دانش‌آموز به عنوان نمازیار و برگزاری یک جشن تکلیف، نیز اهم این برنامه‌ها است.

باقری با بیان اینکه در حوزه پرورشی نمی‌توان کار را به تنهایی انجام داد و اولیا،، فرمانداران، ائمه جماعات و … همه در برپایی نماز مدارس باید کمک کنند و هر دستگاه می‌تواند نماز یک مدرسه را برعهده بگیرد، اظهار کرد: اگر دانش‌آموزان پایبند به نماز باشند بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی حل خواهد شد و امیدواریم این اجلاسیه آغازی برای شناسایی موانع و چالش‌های حوزه نماز دانش‌آموزی و دانشجویی باشد.

مدیرکل قرآن و عترت در پایان خاطر نشان کرد: اجرای مراسم اجلاس توسط دانش‌آموزان و حضور آنان در یافتن راه درست و روش‌های جدید دعوت از خلاقیت‌های استان محسوب می‌شود و امیدواریم که این امر در سراسر کشور متداوم اجرا شود.

در انتهای این مراسم از دستگاه‌های اجرائی استان در امر نماز تقدیر شد.

انتهای خبر/ طهماسبی
 




دو نهاد مردمی رتبه‌دار اجرای برنامه‌های نماز استان

منبع:آرمـان
? دو نهاد مردمی رتبه‌دار اجرای برنامه‌های نماز استان