دومین جشنواره ملی شعر کوتاه «آن» به کار خود پایان داد

فت فتو/کرمان آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر کوتاه «آن» به همت روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برگزار و برگزیدگان آن معرفی شدند. به گزارش فت فتو، آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر کوتاه “آن” عصر پنجشنبه ۲۶ خرداد در محل سینما آزادی شهر سرچشمه و با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان […]

فت فتو/کرمان آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر کوتاه «آن» به همت روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برگزار و برگزیدگان آن معرفی شدند.

به گزارش فت فتو، آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر کوتاه “آن” عصر پنجشنبه ۲۶ خرداد در محل سینما آزادی شهر سرچشمه و با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، رییس حوزه هنری استان کرمان، معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری رفسنجان، عضو شورای اسلامی شهر رفسنجان، معاون هنری شهرداری رفسنجان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجانی، مدیر روابط‌عمومی و خدمات اجتماعی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و جمع زیادی از شاعران و فرهیختگان حوزه شعر و ادب استان کرمان برگزار شد.

قدردانی از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بواسطه حمایت از فرهنگ و هنر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان کرمان اظهار کرد: از مدیران مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بویژه مدیر و همکاران روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه که دست اندرکار برگزاری این جشنواره بوده اند همچنین از مجتمع مس سرچشمه به عنوان حامی فرهنگ و هنر و به دلیل این دورهمی شاعرانه و برگزاری دومین جشنواره «آن» قدردانی می‌کنم.

محسن روحی افزود: در این مسیر باید گام‌های محکم و استواری در این راستا برداشته شود و برپایی چنین جشنواره هایی در حوزه شعر باعث توسعه  فرهنگ و هنر می‌شود.

وی بیان کرد: کار اصلی شعرا این است که مفاهیم بلند را با زبانی موزون و آهنگین و بااحساس و با کمترین جملات در شعر بیان کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان کرمان با بیان اینکه شعر همیشه وسیله ابراز عقیده‌ها بوده است، تصریح کرد: شعر تاثیر مستقیم بر روح و روان انسان دارد و امیدواریم این جشنواره‌ها باشد و با زبان هنر به فرزندان این مرز بوم آموزش دهیم.

مدیر روابط‌عمومی و خدمات اجتماعی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در این مراسم با اشاره به هنرمندان و شاعرانی از سراسر کشور در این جشنواره، اظهار کرد: خوشحالیم توانستیم پس از دو سال شرایط شیوع کرونا، دوباره این گردهمایی ادبی را داشته باشیم.

روح الله ابوالهادی از دست اندارکاران برگزاری این جشنواره در سطح ملی قدردانی کرد. 

استقبال کم‌نظیر شاعران کشور از جشنواره «آن»

مجتبی احمدی دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی شعر کوتاه «آن» نیز در این مراسم با اشاره به برگزاری اولین دوره جشنواره شعر کوتاه در سال ۱۳۹۰، گفت: هم در آن دوره با استقبال چشمگیر شاعران و داستان نویسان مواجه بودیم و هم در دوره کنونی استقبال کم‌نظیر بود.

اظهار کرد: این جشنواره از نظر استقبال یکی از بی‌نظیرترین دوره‌ها بود و بیش از ۹۰۰ شاعر با بیش از ۹ هزار اثر در جشنواره شرکت کردند.

وی ادامه داد: قرار بود همزمان با روز بزرگداشت خیام اختتامیه جشنواره در روز ۲۸ اردیبهشت برگزار شود به‌دلیل حجم بالای آثار و داوری‌ها، با یک ماه تاخیر برگزار می‌شود.

احمدی عنوان کرد: شرکت‌کنندگان این دوره جشنواره از چهار گوشه ایران بودند حتی تعدادی شاعر از افغانستان و چند ایرانی ساکن روسیه در این جشنواره شرکت داشتند که اتفاق خوشایندی بود.

وی خاطرنشان کرد:  ۱۹ نفر راه یافته به مرحله نهایی داوری شامل ۱۰ نفر در زمینه شعر سنتی و ۹ نفر شعر کوتاه نو در دومین جشنواره ملی هستند که از ۶ نفر تجلیل می‌شود که از استان‌های مختلف کشور هستند و نشان می دهد این جشنواره به معنای واقعی در سطح ملی برگزار شد.

وی تصریح کرد: گزیده ای از بهترین آثار ارسالی را در قالب یک یا دو کتاب چاپ و منتشر و تقدیم جامعه ادبی کشور می کنیم.

باید علم و فرهنگ را بالا نگه داریم

دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی شعر کوتاه «آن» نیز در این مراسم اظهار کرد: این جشنواره آمده است که پناهی بر شعر کوتاه باشد و آئینه ای بر صداهایی که دل در گرو شعر کوتاه دارند.

سیدعلی میرافضلی با اشاره به شرکت بیش از ۹۰۰ شاعر با بیش از ۹ هزار اثر در این جشنواره، خاطرنشان کرد: داوری ها در دو بخش سنتی و نو انجام شد و در هر بخش تا آنجا که توانستیم داوری ها منصفانه باشد.

وی بیان کرد: گزیده‌ای از شعرها به چاپ می‌رسد و عده‌ای بودند که شعرهای زیبایی داشتند اما به ضوابط جشنواره همخوانی نداشت.

میرافضلی با بیان اینکه مدعی بهترین بودن نداریم اما دوست داریم در خدمت ادبیات باشیم، در خصوص ضرورت برگزاری چنین جشنواره‌ای، تأکید کرد: آنچه فرهنگ ما را استوار نگاه داشته زبان و ادب فارسی‌ است. در این پیچ تاریخ باید علم فرهنگ را بالا نگه داریم و از اینکه مجتمع سرچشمه رفسنجان به این امر کمک می‌کند سپاس‌گذاریم باید بکوشیم و فرهنگ  ادب فارسی همچنان با شکوه بماند.

برگزیدگان

به گزارش فت فتو، در آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر کوتاه «آن» از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

بر اساس آرا هیات داوران برگزیدگان این جشنواره بدین شرح معرفی شدند:

برگزیدگان بخش شعر کوتاه سنتی:

رتبه اول: نفیسه نعمتی از تکاب

رتبه دوم: سید اکبر سلیمانی از تهران

رتبه سوم: حمیدرضا نظری از طبس

شایسته تقدیر: محمدحسین کلارستاقی از چالوس

شایسته تقدیر: حامد طونی از قم

شایسته تقدیر: مهسا حیدری از فریدونشهر اصفهان

برگزیدگان بخش شعر کوتاه نو:

رتبه اول: حسین مصطفی پور از شهرری

رتبه دوم: شهین خجسته‌نژاد از سیرجان

رتبه سوم: حسین تولایی از تهران

شایسته تقدیر: مجتبی صفدری از رشت

شایسته تقدیر: مهدی مردانی از قزوین

شایسته تقدیر: مریم اسلامی از تهران

انتهای پیام




دومین جشنواره ملی شعر کوتاه «آن» به کار خود پایان داد

منبع: ایـسنا
? دومین جشنواره ملی شعر کوتاه «آن» به کار خود پایان داد