دستگاه‌ها در اجرای قانون هوای پاک کوتاهی کرده‌اند | اخبار اصلاحات

سمیه رفیعی در گفت‌وگو با نذیر کرمان، با انتقاد از وضعیت آلودگی هوا در کلان‌شهرها بیان کرد: شاخص‌های آلودگی هوا در برخی مناطق تهران در روزهای اخیر به بالای ۲۰۰ رسید و حاکی از یک وضعیت بحرانی بود. هر جایی که شاخص آلودگی به این اعداد برسد، باید وضعیت اضطرار یا حتی بحرانی اعلام شود. […]


سمیه رفیعی در گفت‌وگو با نذیر کرمان، با انتقاد از وضعیت آلودگی هوا در کلان‌شهرها بیان کرد: شاخص‌های آلودگی هوا در برخی مناطق تهران در روزهای اخیر به بالای ۲۰۰ رسید و حاکی از یک وضعیت بحرانی بود. هر جایی که شاخص آلودگی به این اعداد برسد، باید وضعیت اضطرار یا حتی بحرانی اعلام شود.

شاخص‌های آلودگی هوا در برخی مناطق تهران در روزهای اخیر به بالای ۲۰۰ رسید و حاکی از یک وضعیت بحرانی بود. هر جایی که شاخص آلودگی به این اعداد برسد، باید وضعیت اضطرار یا حتی بحرانی اعلام شود.متأسفانه کماکان اختلاف آماری بین تابلوهای سنجش سازمان محیط زیست و شهرداری تهران وجود دارد و این موضوع تاکنون حل نشده است.

وی افزود: همچنین متأسفانه کماکان اختلاف آماری بین تابلوهای سنجش سازمان محیط زیست و شهرداری تهران وجود دارد و این موضوع تاکنون حل نشده است.

این نماینده مجلس با اشاره به قانون هوای پاک، دستگاه‌های مسئول را مورد انتقاد قرار داد و خاطرنشان کرد: قانون هوای پاک تکالیف مشخصی را برای دستگاه‌ها تعیین کرده است تا از وقوع چنین شرایطی جلوگیری شود. اما با وجود این قانون، همچنان شاهد کوتاهی در اقدامات پیشگیرانه هستیم.

قانون هوای پاک تکالیف مشخصی را برای دستگاه‌ها تعیین کرده است تا از وقوع چنین شرایطی جلوگیری شود. اما با وجود این قانون، همچنان شاهد کوتاهی در اقدامات پیشگیرانه هستیم.

رفیعی متذکر شد: در شرایط بحرانی، برخی دستگاه‌ها مانند وزارت بهداشت باید وظایف ویژه‌تری انجام دهند، از جمله استقرار اورژانس و ارائه خدمات فوری به مردم، اما این اقدامات نیز به اندازه کافی دیده نمی‌شود.

وی تصریح کرد: جلسات کارگروه اضطرار آلودگی هوا باید به صورت منظم‌تر برگزار شود و تصمیمات آن ضمانت اجرایی بالاتری داشته باشد.

در شرایط بحرانی، برخی دستگاه‌ها مانند وزارت بهداشت باید وظایف ویژه‌تری انجام دهند، از جمله استقرار اورژانس و ارائه خدمات فوری به مردم، اما این اقدامات نیز به اندازه کافی دیده نمی‌شود.وزارت صمت، وزارت نفت، وزارت نیرو و سازمان محیط زیست از جمله مجموعه‌هایی هستند که بیش‌ترین سهم را در کنترل و کاهش آلایندگی هوا دارند، اما عملکرد آن‌ها تاکنون رضایت‌بخش نبوده است.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به نقش پررنگ نهادهای صنعتی و دولتی در آلودگی هوا گفت: وزارت صمت، وزارت نفت، وزارت نیرو و سازمان محیط زیست از جمله مجموعه‌هایی هستند که بیش‌ترین سهم را در کنترل و کاهش آلایندگی هوا دارند، اما عملکرد آن‌ها تاکنون رضایت‌بخش نبوده است.

رفیعی در پایان خواستار اقدام فوری و جدی برای کاهش آلودگی هوا و مدیریت شرایط بحرانی شد.

انتهای پیام/


دستگاه‌ها در اجرای قانون هوای پاک کوتاهی کرده‌اند

منبع: نذیر کرمان
? دستگاه‌ها در اجرای قانون هوای پاک کوتاهی کرده‌اند