نخستین جشنواره منطقهای شعر با گویش محلی جنوب شرق کشور با معرفی برترینها در شهرستان رودبار جنوب به کار خود پایان داد. – اخبار استانها – به گزارش فت فتو از رودبار جنوب، آیین اختتامیه نخستین جشنواره منطقهای شعر با گویش محلی جنوب شرق کشور امشب با حضور علی نجفی دبیر دائمی کارگروه پاسداشت زبان […]
نخستین جشنواره منطقهای شعر با گویش محلی جنوب شرق کشور با معرفی برترینها در شهرستان رودبار جنوب به کار خود پایان داد.
به گزارش فت فتو از رودبار جنوب، آیین اختتامیه نخستین جشنواره منطقهای شعر با گویش محلی جنوب شرق کشور امشب با حضور علی نجفی دبیر دائمی کارگروه پاسداشت زبان فارسی، بهرام مسلمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان کرمان و جمعی از مهمانان کشوری و علاقمندان به شعر و ادبیات فارسی در سالن مجتمع فرهنگی و هنری امام رضا (ع) شهرستان رودبار جنوب برگزار شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان کرمان در این آیین با اشاره به اینکه احیا و فرهنگ بومی هر منطقه از جایگاه ویژهای برخوردار است و به دلیل اهمیت این موضوع جشنواره منطقهای شعر با گویش محلی را در شهرستان رودبار جنوب برگزار کردیم گفت: این جشنواره با هدف احیا و زنده نگه داشتن فرهنگ بومی منطقه برگزار شده است.
وی با بیان اینکه از دیگر اهداف جشنواره جشنواره منطقه ای شعر با گویش محلی مقابله با فرهنگ غرب و شناسایی استعدادهای هنری منطقه است افزود: در نخستین دوره جشنواره ۳۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
مسلمی بیان کرد: از این تعداد ۳۷ اثر با گویش بلوچی، ۵۰ اثر با گویش سردسیری، ۷۳ اثر با گویش بندری و ۱۶۰ اثر با گویش گرمسیری در سه بخش شعر آزاد، آسیبهای اجتماعی و ایثار و شهادت ارسال شد.
وی با اشاره به اینکه پس از داوریهای انجام شده ۹ اثر در سه بخش شعر آزاد، ۳ اثر در بخش آسیبهای اجتماعی و ۳ اثر نیز در بخش ایثار و شهادت حائز رتبه برتر و با نظر هیئت داوران در هر سه بخش، ۱۲ اثر شایسته تقدیر شدند.
در این مراسم علی نجفی دبیر دائمی کارگروه پاسداشت زبان فارسی نیز با بیان اینکه کشور ما رنگین کمانی از فرهنگها و گویشهای مختلف است گفت: زبان فارسی به عنوان یک زبان اصیل در دنیا معرفی شده است.
وی با اشاره به اینکه اقوام زیادی در کشور وجود دارد و همه اقشار باید یکدیگر را بشناسند خاطرنشان کرد: این شناسایی از طریق هنر و گویشها امکان پذیر است و فرهنگ هر جامعهای را افراد با توجه به نیازهای خود میسازند.
دبیر دائمی کارگروه پاسداشت زبان فارسی با بیان اینکه درحقیقت همان فرهنگ معنوی است که در قالب کتاب، شعر، موسیقی و.. از طریق زبان به نسلهای بعدی منتقل میشودافزود: برای اینکه گویشهای ما از آسیبها در امان بمانند باید در بحث فرهنگ سازی، گسترش و ترویج زبان و گویشها و خرده فرهنگها بکوشیم و همه این موارد یک پشتوانه علمی و فرهنگی برای زبان فارسی و گویشها یکی از ارکان و هویت ملی ماست.
انتهای پیام/۵۱۱/
منبع: تسنــیم ? در جشنواره شعر با گویش محلی جنوب شرق کشور چه گذشت؟
حال و هوای پایتخت مقاومت اسلامی در آستانه پنجمین سالگرد سردار دلها حال و هوای عجیبی است و در سرمای زمستان به فکر میزبانی از زائران حاج قاسم هستند. – اخبار استانها – به گزارش نذیر کرمان از کرمان، فصل سرد سال به نخستین روز خود رسید و در روزهایی که خیلیها در اندیشه شب […]
امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه فتنههای پیچیدهای در راه است که همه باید مراقب و هوشیار باشیم، گفت: گاهی اوقات خیلی از افراد در داخل فتنه قرار میگیرند و با عدم تشخیص به موقع به سمت سقوط میروند. – اخبار استانها – به گزارش نذیر کرمان از کرمان، حجتالاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی […]
مدیرکل اموربانوان استانداری کرمان، گفت: تبلیغات دشمن برای به انحراف کشیدن جامعه و سقوط بنیان خانواده است و تسهیل و تسریع امر ازدواج در کشور ضروری است. – اخبار استانها – به گزارش نذیر کرمان از کرمان، مریم السادات طباطبایی ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه کرمان با تبریک میلاد با سعادت […]
سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هیات همراه امروز با حضور در گلزار بین المللی شهدای کرمان و اهدای گل و فاتحه به شهدای آرمیده در این مکان ادای احترام کردند. – اخبار استانها – به گزارش نذیر کرمان از کرمان، سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» فرمانده سپاه پاسداران انقلاب […]
× = forty five