باتوجه به اینکه تغذیه روی عملکرد سیستم ایمنی بدن تایر می گذارد، تخصصان تغذیه توصیه میکنند که از مصرف غذاهای پرچرب یا سرخ کرده مانند سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا و انواع کوکو، انواع فستفودها و غذاهای آماده فرآوری شده، مصرف نمک و شوریها و غذای کنسروی شور، فلفل، انواع سسهای تند، مواد غذایی […]
باتوجه به اینکه تغذیه روی عملکرد سیستم ایمنی بدن تایر می گذارد، تخصصان تغذیه توصیه میکنند که از مصرف غذاهای پرچرب یا سرخ کرده مانند سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا و انواع کوکو، انواع فستفودها و غذاهای آماده فرآوری شده، مصرف نمک و شوریها و غذای کنسروی شور، فلفل، انواع سسهای تند، مواد غذایی شیرین، آبمیوههای صنعتی، نوشابههای گازدار، شکر، مربا و قند پرهیز شود.
به گزارش فت فتو؛ تغذیه نقش مهمی در بهبود و یا تشدید بیماری کووید ۱۹ دارد، به این دلیل که تغذیه مناسب میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند تا بتواند با عوامل بیماری زا مبارزه کند. در صورتی که اگر تغذیه فرد سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند، ویروس کرونا بر آن غلبه میکند و فرد به شدت درگیر میشود.
متخصصان تغذیه توصیه میکنند که از مصرف غذاهای سنگین مانند کالباس و سوسیس و آشهای سنگین که هضم آن دشوار است پرهیز شود.
همچنین مصرف غذاهای پرچرب یا سرخ کرده مانند سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا و انواع کوکو، انواع فستفودها و غذاهای آماده فرآوری شده، مصرف نمک و شوریها و غذای کنسروی شور، فلفل، انواع سسهای تند، مواد غذایی شیرین، آبمیوههای صنعتی، نوشابههای گازدار، شکر، مربا و قند، باید برای بیماران مبتلا به کرونا ویروس محدود شود.
همچنین ندا فرح بخش، کارشناس ارشد بهبود تغذیه میگوید که مصرف میوه و سبزیجات در طول روز نباید فراموش شود.
مصرف غذاهایی که دارای سدیم بالا و مملو از مواد افزودنی و نگهدارندهها هستند، برای بیماران مبتلا به کرونا ممنوع است. چراکه سبب التهاب شده و روی سیستم ایمنی بدن تاثیر منفی دارد.
چیپس از جمله این موارد است و با عنوان کابوس سیستم ایمنی بدن از آن یاد میشود؛ بنابراین بیماران باید مصرف چیپس سیبزمینی و سایر هله هولههای بستهبندیشده مشابه را فراموش کنند.
طبق تحقیقات دانشکده علوم پزشکی مازندران، دیگر مواد فرآوری شده همچون پاستای آماده تاثیر منفی بر سیستم ایمنی بدن دارند. خوراکیهای کنسروی هم معمولاً مقادیر زیادی نمک، قند، و دیگر افزودنیها دارند که نباید مصرف شوند.
نان سفید هم متهم ردیف اول در سرکوب سیستم ایمنی به شمار میرود. نان سفید، کوکیها، کیکها، رولتها و … که با آرد سفید تهیه میشوند کالری زیاد، اما مواد مغذی کمی دارند که میتوانند سبب ضعف سیستم ایمنی شوند.
مصرف خوراکیهای فرآوری شده همچون کالباس و سوسیس به دلیل نمک و نیترات زیاد هم ممنوع اعلام شده است.
پزشکان مصرف فراوان گوشت قرمز حتی برای افراد سالم را هم توصیه نمیکنند، چه رسد به مبتلایان به کووید ۱۹، علت هم این است که این گوشت سرشار از چربی اشباعشده است و باعث التهاب میشود که سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
متخصصان تغذیه مصرف آواکادو، روغن زیتون و ماهیهای غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ مانند ماهی قزلآلا را به جای گوشت قرمز توصیه میکنند.
آزمایشاتی که روی داوطلبان انسان در دانشگاه بن انجام شده نشان میدهد، ۶ گرم نمک اضافه، معادل نمک دو وعده فستفود باعث افزایش ضعف و ناتوانی سیستم ایمنی بدن میشود
غذاهای سرخشده از دیگر موارد ممنوع شده در لیست تغذیه بیماران است. علت امر هم این است که دارای چربی زیادی هستند و میتوانند فشار روی سیستم ایمنی را افزایش دهند.
طبق نظر متخصصان تغذیه، غذاهای سرخشده بر میکروبیوم، باکتریها، ویروسها، قارچهای ضروری در روده، تأثیر منفی میگذارد و عملکرد سیستم ایمنی را ضعیف میکند.
قند اضافهشده به این نوشیدنیها باعث افزایش خطر التهاب در بدن میشود. همه انواع قندها میتوانند برای سیستم ایمنی مشکلساز باشند، اما نوشابه بدترین نوع آن است.
نوشابهها حاوی رنگهای مصنوعی هستند که براساس گفته آلیشیا گالوین، متخصص تغذیه، میتوانند تاثیر منفی بر بافت پوششی دستگاه گوارش داشته باشند.
دکتر اکس که یک متخصص تغذیه دیگر است، میگوید: «آبمیوه نیز یکی دیگر از مواد غذایی مشکلساز است. نوشیدنیهایی مثل آبمیوه، نوشابه، چای شیرین و نوشیدنیهای انرژیزا با تاثیر منفی بر سلامت قلب، خطر دیابت، افزایش وزن و حتی سرطان در ارتباط هستند.»
همچنین قندهای طبیعی موجود در میوهها، چون موز هم میتوانند تاثیر منفی بر سیستم ایمنی شما داشته باشند، مخصوصا اگر نارس باشند، چراکه ممکن است حاوی مقادیری پروتئین لکتین باشد.
خوردن غذاهای تند و ادویه دار برای بیماران مبتلا به کرونا مضر است، چراکه غذاهای تند گلو را تحریک کرده و باعث سرفه بیشتر میشوند.
آزاده نجارزاده متخصص تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشگاه علوم پزشکی صدوقی یزد میگوید که ادویهها به طور کلی تحریک کننده سیستم تنفسی هستند. بجز زردچوبه و زعفران، که آنتی اکسیدانهای قدرتمندی دارند باقی ادویهها و میوههایی مانند خربزه و انگور برای سیستم تنفسی مشکل ایجاد میکنند.
منبع:بــرنا ? خوراکی های مرگ آفرین برای افراد مبتلا به کرونا چیست؟
به گزارش نذیر کرمان از قم، سرهنگ امیر مختاری اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت گوشواره طلا از کودکان در بوستانهای سطح شهر، و با توجه به حساسیت نوع جرم، بررسی موضوع بصورت ویژه در دستور مأموران کلانتری ۱۹ توحید فرماندهی انتظامی شهرستان قم قرار گرفت. وی افزود: با انجام تحقیقات اطلاعاتی و […]
به گزارش نذیر کرمان، براساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص آلودگی هم اکنون روی عدد ۱۰۷ قرار دارد و کیفیت هوا برای گروههای حساس ناسالم اعلام شده است. همچنین شاخص آلودگی در ۲۴ ساعت گذشته روی عدد ۱۰۲ قرار داشته و کیفت هوا برای گروههای حساس ناسالم بوده است. تهران از ابتدای سال […]
به گزارش نذیر کرمان، محرم نویدکیا در خصوص شرایط کاری خود در مس رفسنجان گفت: در فصل نقل و انتقالات طبیعی است که پیشنهاداتی برای هر مربی و یا بازیکنی وجود دارد، اما ترجیح من این است که کار ناتمام خودمان را در مس تکمیل کنیم. خواسته من در این جلسه به هیچ وجه در مورد مبلغ […]
به گزارش نذیر کرمان از مازندران ، مهدی مناری زاده لژیونر فوتبال ایران در خصوص موضوع رخ داده فساد در فوتبال ایران اظهار داشت: به نظرم الان بهترین زمان رسیدگی جدی به پروندهای است که تحت عنوان فساد مالی در باشگاههای ایران در رسانهها از آن یاد شده، است. میشود گفت که زمان اجرای عدالت […]
6 + 1 =