معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با بیان اینکه ۱۰ شهرستان کرمان از وضعیت قرمز کرونایی خارج شدهاند، گفت: در حال حاضر ۱۰ شهرستان استان در وضعیت قرمز و ۱۳ شهرستان در وضعیت نارنجی هستند. به گزارش فت فتو از کرمان، علی زینیوند ظهر امروز در نود و ششمین جلسه ستاد پیشگیری از کرونا […]
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با بیان اینکه ۱۰ شهرستان کرمان از وضعیت قرمز کرونایی خارج شدهاند، گفت: در حال حاضر ۱۰ شهرستان استان در وضعیت قرمز و ۱۳ شهرستان در وضعیت نارنجی هستند.
به گزارش فت فتو از کرمان، علی زینیوند ظهر امروز در نود و ششمین جلسه ستاد پیشگیری از کرونا ویروس استان کرمان اظهار کرد: پیک پنجم در استان هم طولانی شده و هم موارد بستری نسبت به دوره گذشته بالا بود، اما با تدبیر و مراقبتهای دانشگاههای علوم پزشکی میزان آسیب نسبت به دیگر استانها مدیریت شد.
استاندار کرمان با تقدیر از همه دستگاههای انتظامی، نظامی، راهداری، هلالاحمر، فرمانداران و غیره در اجرای مصوبات ستاد کرونا گفت: وضعیت در حال بهبود، اما شکننده است و باید مراقبتها ادامه یابد و ظرفیتسازی جدید صورت گیرد.
وی افزود: اگر ظرفیتسازیهای جدید در کنار امکانات و تجهیزات نبود، میزان مرگ و میر استان بسیار بالاتر میرفت.
وی همچنین از مدیرکل آموزش و پرورش استان خواست تا در خصوص بازگشایی مدارس، پیشنهادات خود را به وزارتخانه ارائه دهند که به اقتضای مناطق مختلف استان تصمیمگیری شود.
زینیوند گستره واکسیناسیون در استان را قابل قبول دانست و گفت: مراکز واکسیناسیون حتی بعصورت خودرویی باید اضافه شوند.
استاندار کرمان به دوره انتقالی دولت و وزرا نیز اشاره داشت و تصریح کرد: کار دستگاهها نباید دچار اخلال شود. تقاضاهای متعددی از فرمانداران برای بازنشستگی و جابهجایی دادهاند که غیر طبیعی هم نیست، اما اینکه به این بهانه کار مردم و دستگاهها بهویژه در دو حوزه کرونا و بازار مختل شود، به هیچوجه پذیرفته نیست.
محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان به کاهش وضعیت ابتلای بیماری در استان اشاره کرد و با بیان اینکه ۱۰ شهرستان کرمان از وضعیت قرمز کرونایی خارج شدهاند، گفت: در حال حاضر ۱۰ شهرستان ارزوئیه، بافت، بردسیر، بم، زرند، جیرفت، کرمان، کوهبنان، شهربابک و منوجان قرمز و ۱۳ شهرستان در وضعیت نارنجی قرمز گرفتند.
وی همچنین از موافقت ستاد ملی کرونا با کلیات واردات واکسن از سوی بخش خصوصی و تفویض اختیارات به استانداران جهت تصمیمات اقتضائی خبر داد.
حمیدرضا رشیدینژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از کاهش ۱۰ درصدی موارد بستری در حوزه زیر مجموعه خود نام برد و گفت: پیک بستری استان کرمان در حال حاضر به یک هزار و ۶۹۸ بیمار بستری رسیده که یک هزار مورد آن مثبت قطعی بوده و ۲۶۰ بیمار نیز در آیسییو بستری هستند.
وی همچنین به روند نزولی آمار مرگ و میر در استان نسبت به هفته گذشته اشاره داشت و افزود: در مجموع یک میلیون و ۱۳۶ هزار و ۲۴۶ دز واکسن وارد استان شده که ۱۰۰ هزار دز آن مربوط به روز گذشته ۵ شهریور ماه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: اولویت ما بر این است که افراد دز دوم را بگیرند و بعد تعداد ثبتنام جدیدها دز اول را دریافت کنند که الان ۷۰ تا ۸۰ درصد واکسیناسیون مربوط به دز دوم تزریقی است.
رشیدینژاد با اشاره به جمعیت ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفری بالای ۱۸ سال استان کرمان تصریح کرد: ۳۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان دز اول واکسن و ۱۴ درصد دز دوم را تزریق کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: با دریافت انبوه واکسن، آمادگی استان برای افزایش موارد واکسیناسیون وجود دارد.
انتهای پیام/۸۰۰۱۷/ب
منبع: فــارس ?خروج ۱۰ شهرستان کرمان از وضعیت قرمز کرونایی/تزریق دُز اول واکسن کرونا به ۳۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال : اخبار استان کرمان – ورزشی
اظهارات اخیر آقای پزشکیان در مورد «گم شدن» روزانه 20 میلیون لیتر سوخت، در شرایط بحرانی اقتصاد کشور، بار دیگر ضرورت شفافیت در نظام اقتصادی را به عنوان یک مطالبهی جدی و فوری مطرح میسازد. «گم شدن» روزانه 20 میلیون لیتر سوخت، تنها یک اتفاق نیست، بلکه نشان از یک مشکل سیستمی دارد که ریشه در عدم شفافیت در بخشهای مختلف اقتصادی دارد. برای مقابله با این بحرانها، مطالبهگری شفافیت در درآمد و هزینهکردها ضروری است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال ۱۴۰۳ را به عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند؛ این نامگذاری، بار دیگر بر اهمیت تولید در اقتصاد کشور و ضرورت مشارکت مردم در این عرصه تأکید دارد.
با حضور سردار عبدالرضا عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص)، عملیات اجرایی معدن مس زاغدره در ارزوئیه و بازدید از فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت، فصلی جدید در توسعه اقتصادی و صنعتی استان کرمان رقم خورد. این پروژهها با هدف اشتغالزایی، محرومیتزدایی و تقویت زیرساختهای اقتصادی منطقه به اجرا در میآیند.
شهرستان ارزوئیه با آغاز بهرهبرداری از معدن مس زاغدره و احداث کارخانه کنسانتره، گامی بلند در مسیر توسعه و اشتغالزایی برداشت. این پروژه با سرمایهگذاری ۲ هزار میلیارد تومانی و مشارکت قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء و هلدینگ معدنی ماهان، نویدبخش رونق اقتصادی در منطقه است.
× سه = 15