به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو به نقل از (سای تک دیلی)، محققان میدانهای الکتریکی را در نزدیکی زنبورهای عسل اندازهگیری کردند و دریافتند که حشرات میتوانند به اندازه ابرهای رعد و برقی، بار الکتریکی جوی تولید کنند. این نوع الکتریسیته به شکلگیری رویدادهای آب و هوایی کمک میکند، به حشرات در یافتن […]
به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو به نقل از (سای تک دیلی)، محققان میدانهای الکتریکی را در نزدیکی زنبورهای عسل اندازهگیری کردند و دریافتند که حشرات میتوانند به اندازه ابرهای رعد و برقی، بار الکتریکی جوی تولید کنند.
این نوع الکتریسیته به شکلگیری رویدادهای آب و هوایی کمک میکند، به حشرات در یافتن غذا کمک میکند و عنکبوتها را در هوا بلند میکند تا در فواصل بزرگ مهاجرت کنند. این تحقیق نشان میدهد که موجودات زنده میتوانند بر الکتریسیته جو تأثیر بگذارند.
الارد هانتینگ، نویسنده اول، زیستشناس دانشگاه بریستول، میگوید: ما همیشه به چگونگی تأثیر فیزیک بر زیستشناسی نگاه میکردیم، اما در مقطعی متوجه شدیم که زیستشناسی نیز ممکن است بر فیزیک تأثیر بگذارد.
ما علاقه مندیم که چگونه موجودات مختلف از میدانهای الکتریکی ساکن که تقریباً در همه جای محیط هستند استفاده میکنند.
مانند بسیاری از موجودات زنده، زنبورها حامل بار الکتریکی ذاتی هستند. تیم تحقیقاتی دریافت که ازدحام کندوهای زنبور عسل الکتریسیته اتمسفر را ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ ولت در متر تغییر میدهد و نیروی میدان الکتریکی را که معمولاً در سطح زمین تجربه میشود، افزایش میدهد. آنها از دادههای خود برای توسعه مدلی استفاده کردند که میتواند تأثیر گونههای دیگر حشرات را پیش بینی کند.
لیام اوریلی، زیست شناس دانشگاه بریستول، یکی از نویسندگان این مقاله میگوید: چگونگی تأثیر انبوه حشرات بر الکتریسیته اتمسفر به چگالی و اندازه آنها بستگی دارد.
ما همچنین تأثیر ملخها را بر الکتریسیته جوی محاسبه کردیم، زیرا ملخها در مقیاسهای کتاب مقدس ازدحام میکنند و اندازه آنها ۴۶۰ مایل مربع با ۸۰ میلیون ملخ در کمتر از یک مایل مربع است. تأثیر آنها احتمالاً بسیار بیشتر از زنبورهای عسل است.
الارد میگوید: ما اخیراً کشف کردهایم که زیستشناسی و میدانهای الکتریکی ساکن ارتباط نزدیکی با هم دارند و بسیاری از پیوندهای نامشخصی وجود دارد که میتوانند در مقیاسهای فضایی مختلف وجود داشته باشند، از میکروبها در خاک و فعل و انفعالات گردهافشان و گیاهان گرفته تا دستههای حشرات و شاید مدار الکتریکی جهانی.
گیلز هریسون، فیزیکدان اتمسفر از دانشگاه، میگوید: بین رشتهای در اینجا ارزشمند است، بار الکتریکی میتواند به نظر برسد که فقط در فیزیک زندگی میکند، اما مهم است که بدانیم کل جهان طبیعی چقدر از الکتریسیته موجود در جو آگاه است.
انتهای پیام/
منبع:آنـــا ? حشرات میتوانند به اندازه یک ابر رعد و برق در اتمسفر بار الکتریکی تولید کنند
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش نذیر کرمان، برای نخستینبار یک مقاله با آدرسدهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در حوزه مربوط به انرژی تجدیدپذیر در نشریه معتبر Scientific Reports از انتشارات nature توسط استاد تمام گروه مکانیک این دانشگاه به چاپ رسید. این مقاله توسط محمدمهدی کشتکار و علیرضا حجت استاد تمام گروه مکانیک و دانشجوی دانشگاه آزاد […]
به گزارش نذیر کرمان، اعضای هیئت رئیسه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور و سیدرحیم رضوی فرماندار ویژه شهرستان سیرجان در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان حضور یافته و از کارگاه مهندسی معکوس این دانشگاه بازدید کردند. رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در حاشیه این بازدید اظهار کرد: توسعه دانشگاه آزاد […]
به گزارش نذیر کرمان، براساس برنامه مدوّن دبیرخانه نظارت و ارزیابی؛ هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای استان کرمان از دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر بازدید و فعالیتهای این دانشگاه را در محورهای، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، تجهیزات، مدیریت و فضای کالبدی بررسی کردند. دبیر هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر را […]
به گزارش نذیر کرمان، آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور محمد اسماعیلی جانشین سپاه ناحیه کهنوج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج برگزار شد. جانشین سپاه ناحیه کهنوج در این آیین ضمن تسلیت شهادت این سردار بزرگ اسلام به بیان خصوصیات شهید سلیمانی پرداخت. اسماعیلی با تأکید بر ولایتمداری […]
7 − = 6